Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pataduras FC Club Atletico Pincha
442 Tactiek 5-2-L-2 (Ult)
46% Balbezit 54%
92% Spel op eigen helft 8%
0 Doelpogingen 70
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21 gemiddelde waardering 62.3
poor Schieten incredible
poor Passen formidable
weak Verdedigen very good


3e minuut.
Daar is Schultz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Porumbel verovert de bal door een tackle van achteren. Porumbel geeft een lange en hoge pass. Gajtkowski rent richting de bal. Gajtkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Porumbel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gueye rent richting de bal. Gueye passt de bal in één keer door. Bisaz rent richting de bal. Bisaz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Pereszlucha is nu in balbezit. Pereszlucha passt de bal in één keer door. Bisaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisaz draait met de bal, schiet en ... Dominikovic werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Porumbel met de inworp. Gueye probeert naar een medespeler te passen. Gajtkowski is nu in balbezit. Gajtkowski haalt uit met een fantastische trap. Dominikovic probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Wiergowski geeft een hoge lob. Cossar heeft problemen om de bal te vangen. Porumbel onderschept slim de pass. Porumbel geeft een hoge lob. Bisaz springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Klungelig pakt Gueye de bal. Meyer rent richting de bal. Meyer passt de bal zonder na te denken. Gajtkowski rent richting de bal. Gajtkowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Porumbel rent richting de bal. Porumbel met een sublieme pass. Gajtkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajtkowski haalt uit met een fantastische trap. Dominikovic maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pataduras FC - Club Atletico Pincha 0:1

10e minuut.
Klungelig pakt Bisaz de bal. Bisaz passt de bal in één keer door. Pereszlucha controleert de bal met de borst. Pereszlucha geeft een hoge lob. Bisaz springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Pereszlucha kopt de bal weg. Bisaz is nu in balbezit. Bisaz passt de bal zonder na te denken. Gajtkowski rent richting de bal. Gajtkowski schiet op doel. Dominikovic probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wiergowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Porumbel geeft de bal voor. Bisaz rent richting de bal. Bisaz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kemaoğlu met de inworp. Pereszlucha geeft de bal voor. Gajtkowski probeert de bal met de borst te controleren. Gajtkowski draait met de bal, schiet en ... Dominikovic kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pereszlucha zal de hoekschop nemen. Bisaz rent richting de bal. Bisaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pataduras FC - Club Atletico Pincha 0:2

18e minuut.
Dominikovic speelt de bal door. Gueye kopt de bal weg. Gajtkowski is nu in balbezit. Gajtkowski draait met de bal, schiet en ... Dominikovic werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Neiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisaz onderschept slim de pass. Bisaz haalt uit met een fantastische trap. Dominikovic werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pataduras FC - Club Atletico Pincha 0:3

19e minuut.
Gajtkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajtkowski passt de bal zonder na te denken. Cossar rent richting de bal. Gajtkowski onderschept slim de pass. Gajtkowski draait met de bal, schiet en ... Dominikovic verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bisaz is nu in balbezit. Bisaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pataduras FC - Club Atletico Pincha 0:4

22e minuut.
Zywica kopt de bal weg. Pereszlucha met een sublieme pass. Bisaz is nu in balbezit. Gajtkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajtkowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Gajtkowski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Zywica de bal onder controle te krijgen. Gueye geeft een hoge lob. Bisaz rent richting de bal. Bisaz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Neiman rent richting de bal. Neiman geeft de bal voor. Pereszlucha geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Bisquert de bal onder controle te krijgen. Bisaz maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Porumbel speelt de bal door. Gajtkowski met een sublieme pass. Bisaz is nu in balbezit. Bisaz schiet op doel. Dominikovic maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Pataduras FC - Club Atletico Pincha 0:5

31e minuut.
Gueye probeert naar een medespeler te passen. Gajtkowski heeft problemen om de bal te vangen. Bisaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisaz schiet op doel. Dominikovic maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pataduras FC - Club Atletico Pincha 0:6

32e minuut.
Daar is Bisquert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pereszlucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereszlucha passt de bal met de wreef. Bisaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisaz haalt uit met een fantastische trap. Dominikovic verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mathieu kopt de bal weg. Pereszlucha geeft een lange en hoge pass. Bisaz maakt een snoekduik en kopt de bal. Dominikovic probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Gajtkowski kopt de bal weg. Bisaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajtkowski rent richting de bal. Gajtkowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Pereszlucha rent richting de bal. Pereszlucha geeft een hoge lob. Bisaz rent richting de bal. Bisaz schiet op doel. Mathieu probeert de bal aan de voet te houden. Dominikovic kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Bisquert geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gueye met een snelle inworp. Pereszlucha geeft een lange en hoge pass. Bisaz maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pataduras FC - Club Atletico Pincha 0:7

42e minuut.
Porumbel passt de bal met de wreef. Gueye rent richting de bal. Gueye passt de bal in één keer door. Bisaz rent richting de bal. Bisaz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Kemaoğlu met de inworp. Pereszlucha geeft een lange en hoge pass. Bisaz kopt de bal weg. Gajtkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajtkowski draait met de bal, schiet en ... Dominikovic verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Porumbel passt de bal in één keer door. Gajtkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajtkowski passt de bal zonder na te denken. Bisaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisaz schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pataduras FC 91%, Club Atletico Pincha 9%.
Pataduras FC - Club Atletico Pincha 0:7

48e minuut.
Gueye is nu in balbezit. Gueye passt de bal in één keer door. Pereszlucha probeert naar een medespeler te passen. Bisaz is nu in balbezit. Bisaz schiet op doel. Dominikovic kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Gajtkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajtkowski draait met de bal, schiet en ... Dominikovic verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bisaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajtkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajtkowski haalt uit met een fantastische trap. Dominikovic probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Pereszlucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereszlucha geeft de bal voor. Gajtkowski is nu in balbezit. Gajtkowski haalt uit met een fantastische trap. Dominikovic maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pataduras FC - Club Atletico Pincha 0:8

51e minuut.
Na een snelle pass probeert Schultz de bal onder controle te krijgen. Wiergowski geeft een lange en hoge pass. Gajtkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajtkowski geeft de bal voor. Zywica verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Pataduras FC - Club Atletico Pincha 0:9

52e minuut.
Babington rent richting de bal. Bisaz onderschept slim de pass. Bisaz passt de bal in één keer door. Gajtkowski rent richting de bal. Gajtkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Antvchiway passt de bal zonder na te denken. Pereszlucha speelt de bal door. Gajtkowski is nu in balbezit. Bisaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisaz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gajtkowski rent richting de bal. Gajtkowski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cossar de bal. Bisaz rent richting de bal. Bisaz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Dominikovic speelt de bal door. Pereszlucha is nu in balbezit. Pereszlucha passt de bal in één keer door. Daar is Bisaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bisaz haalt uit met een fantastische trap. Dominikovic bokst de bal weg.

57e minuut.
Rezdeušek bereikt de bal nog maar net als eerste. Porumbel geeft de bal voor. Klungelig pakt Gajtkowski de bal. Bisaz is nu in balbezit. Bisaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pataduras FC - Club Atletico Pincha 0:10

58e minuut.
Klungelig pakt Bisaz de bal. Bisaz passt de bal in één keer door. Gajtkowski rent richting de bal. Gajtkowski draait met de bal, schiet en ... Dominikovic probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pataduras FC - Club Atletico Pincha 0:11

60e minuut.
Əliyev geeft een hoge lob. Daar is Gajtkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gajtkowski passt de bal zonder na te denken. Bisaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pataduras FC - Club Atletico Pincha 0:12

60e minuut.
Inczewski komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Meyer is nu in balbezit. Gajtkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Porumbel probeert naar een medespeler te passen. Inczewski is nu in balbezit. Inczewski haalt uit met een fantastische trap. Dominikovic probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Inczewski rent richting de bal. Inczewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pataduras FC - Club Atletico Pincha 0:13

63e minuut.
Mathieu geeft een lange en hoge pass. Gueye kopt de bal weg. Gajtkowski rent richting de bal. Inczewski is nu in balbezit. Inczewski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Rezdeušek heeft problemen om de bal te vangen. Rezdeušek speelt de bal door. Gueye heeft problemen om de bal te vangen. Gueye geeft de bal voor. Inczewski springt en kopt de bal. Dominikovic kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mathieu is nu in balbezit. Inczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Inczewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pataduras FC - Club Atletico Pincha 0:14

67e minuut.
Gajtkowski probeert de bal aan de voet te houden. Porumbel speelt de bal door. Inczewski is nu in balbezit. Inczewski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Pataduras FC - Club Atletico Pincha 0:15

70e minuut.
Daar is Neiman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Porumbel verovert de bal door een tackle van achteren. Porumbel probeert naar een medespeler te passen. Inczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Inczewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Pereszlucha is nu in balbezit. Pereszlucha geeft een hoge lob. Zywica heeft problemen om de bal te vangen. Inczewski rent richting de bal. Inczewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pataduras FC - Club Atletico Pincha 0:16

74e minuut.
Gajtkowski rent richting de bal. Gajtkowski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Cossar de bal. Gajtkowski is nu in balbezit. Gajtkowski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Pataduras FC - Club Atletico Pincha 0:17

76e minuut.
Zywica is nu in balbezit. Gueye probeert naar een medespeler te passen. Porumbel rent richting de bal. Porumbel geeft een hoge lob. Gajtkowski springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dominikovic speelt de bal door. Gueye kopt de bal weg. Gajtkowski is nu in balbezit. Gajtkowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Kasarda rent richting de bal. Kasarda geeft een hoge lob. Daar is Zywica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inczewski rent richting de bal. Inczewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pataduras FC - Club Atletico Pincha 0:18

80e minuut.
Kemaoğlu is nu in balbezit. Pereszlucha probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gueye de bal. Gueye geeft de bal voor. Inczewski krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gajtkowski is nu in balbezit. Gajtkowski draait met de bal, schiet en ... Dominikovic probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Gajtkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajtkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pataduras FC - Club Atletico Pincha 0:19

81e minuut.
Babington speelt de bal door. Travnik rent richting de bal. Travnik passt de bal zonder na te denken. Inczewski rent richting de bal. Inczewski schiet op doel. Dominikovic kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gajtkowski is nu in balbezit. Gajtkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pataduras FC - Club Atletico Pincha 0:20

82e minuut.
Travnik probeert naar een medespeler te passen. Babington is nu in balbezit. Inczewski onderschept slim de pass. Inczewski draait met de bal, schiet en ... Dominikovic kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gajtkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajtkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Zywica bereikt de bal nog maar net als eerste. Zywica geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Babington de bal. Gueye is nu in balbezit. Gueye geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Doeltrap. Dominikovic trapt de bal weg van het doel. Porumbel probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gajtkowski de bal. Gajtkowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Pereszlucha is nu in balbezit. Pereszlucha met een sublieme pass. Inczewski is nu in balbezit. Gajtkowski rent richting de bal. Gajtkowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Gajtkowski rent richting de bal. Inczewski is nu in balbezit. Inczewski draait met de bal, schiet en ... Mathieu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pataduras FC - Club Atletico Pincha 0:21

89e minuut.
Klungelig pakt Meyer de bal. Inczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Inczewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inczewski schiet op doel. Dominikovic maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pataduras FC 94%, Club Atletico Pincha 6%.
Pataduras FC - Club Atletico Pincha 0:21