Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cracks1 FC River Plate Forever
433 Tactiek 433
47% Balbezit 53%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 39
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
23.5 gemiddelde waardering 44.8
slecht Schieten uitstekend
slecht Passen solide
slecht Verdedigen matig


2e minuut.
Gherase passt de bal zonder na te denken. Bilous rent richting de bal. Spiliers verovert de bal door een tackle van achteren. Kosacoff rent richting de bal. Kosacoff haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cracks1 FC - River Plate Forever 0:1

4e minuut.
Baetti onderschept slim de pass. Baetti geeft een hoge lob. Pesce speelt de bal door. Spiliers is nu in balbezit. Spiliers schiet op doel. Verhoeven probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Króżel heeft problemen om de bal te vangen. Króżel haalt uit met een fantastische trap. Verhoeven werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cracks1 FC - River Plate Forever 0:2

6e minuut.
Na een snelle pass probeert Bilous de bal onder controle te krijgen. Króżel rent richting de bal. Króżel passt de bal met de wreef. Spiliers is nu in balbezit. Spiliers schiet op doel. Verhoeven probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Króżel bereikt de bal nog maar net als eerste. Spiliers bereikt de bal nog maar net als eerste. Spiliers draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Króżel de bal onder controle te krijgen. Verhoeven probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cracks1 FC - River Plate Forever 0:3

9e minuut.
Gherase is nu in balbezit. Gherase passt de bal zonder na te denken. Kosacoff is nu in balbezit. Króżel rent richting de bal. Króżel haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Spiliers bereikt de bal nog maar net als eerste. Króżel bereikt de bal nog maar net als eerste. Spiliers bereikt de bal nog maar net als eerste. Króżel bereikt de bal nog maar net als eerste. Króżel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cracks1 FC - River Plate Forever 0:4

19e minuut.
Schussheim kan de bal niet met de borst controleren. Fleming bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleming met een sublieme pass. Kosacoff is nu in balbezit. Kosacoff geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Verhoeven trapt de bal weg van het doel. Gherase heeft problemen om de bal te vangen. Gherase met een sublieme pass. Spiliers is nu in balbezit. Spiliers draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Verhoeven speelt de bal door. Gherase is nu in balbezit. Gherase geeft de bal voor. Króżel is nu in balbezit. Króżel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Gherase met een snelle inworp. Spiliers probeert naar een medespeler te passen. Króżel bereikt de bal nog maar net als eerste. Króżel schiet op doel. Verhoeven werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Cracks1 FC - River Plate Forever 0:5

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gherase zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fleming controleert de bal met de borst. Fleming geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Cracks1 FC - River Plate Forever 0:6

26e minuut.
Baetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Baetti geeft een lange en hoge pass. Gherase probeert naar een medespeler te passen. Kosacoff rent richting de bal. Kosacoff haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Klungelig pakt Fleming de bal. Rozenblat is nu in balbezit. Fleming tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fleming krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Pesce probeert naar een medespeler te passen. Króżel controleert de bal met de borst. Kosacoff rent richting de bal. Króżel bereikt de bal nog maar net als eerste. Króżel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Króżel passt de bal met de wreef. Daar is Bilous, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kosacoff rent richting de bal. Kosacoff schiet op doel. Verhoeven maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cracks1 FC - River Plate Forever 0:7

34e minuut.
Gherase onderschept slim de pass. Gherase geeft de bal voor. Króżel maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Bilous de bal. Spiliers rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cracks1 FC - River Plate Forever 0:8

37e minuut.
Kosacoff rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kremenchuzky. Kosacoff is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pesce zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Spiliers bereikt de bal nog maar net als eerste. Spiliers draait met de bal, schiet en ... Baetti probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Cracks1 FC - River Plate Forever 0:9

38e minuut.
Kosacoff passt de bal zonder na te denken. Daar is Króżel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Króżel passt de bal zonder na te denken. Daar is Spiliers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spiliers haalt uit met een fantastische trap. Paal! Verhoeven probeert wanhopig de bal te grijpen. Kosacoff is nu in balbezit. Kosacoff schiet op doel. Bilous probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Cracks1 FC - River Plate Forever 0:10

40e minuut.
Spiliers passt de bal zonder na te denken. Kosacoff is nu in balbezit. Kosacoff passt de bal met de wreef. Króżel bereikt de bal nog maar net als eerste. Króżel schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Spiliers heeft problemen om de bal te vangen. Baetti rent richting de bal. Baetti geeft een lange en hoge pass. Spiliers rent richting de bal. Spiliers draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Spiliers geeft een lange en hoge pass. Baetti probeert de bal aan de voet te houden. Króżel bereikt de bal nog maar net als eerste. Króżel draait met de bal, schiet en ... Verhoeven werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cracks1 FC 84%, River Plate Forever 16%.
Cracks1 FC - River Plate Forever 0:10

61e minuut.
Króżel verovert de bal door een tackle van achteren. Króżel passt de bal zonder na te denken. Spiliers rent richting de bal. Króżel rent richting de bal. Króżel draait met de bal, schiet en ... Verhoeven bokst de bal weg.

62e minuut.
Pesce met een snelle inworp. Kosacoff rent richting de bal. Kosacoff geeft een hoge lob. Spiliers bereikt de bal nog maar net als eerste. Spiliers draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cracks1 FC - River Plate Forever 0:11

69e minuut.
Bilous is nu in balbezit. Bilous passt de bal zonder na te denken. Wiede rent richting de bal. Króżel onderschept slim de pass. Króżel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Pesce probeert naar een medespeler te passen. Kosacoff rent richting de bal. Bilous bereikt de bal nog maar net als eerste. Króżel bereikt de bal nog maar net als eerste. Króżel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cracks1 FC - River Plate Forever 0:12

76e minuut.
Fleming bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleming met een sublieme pass. Kosacoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosacoff haalt uit met een fantastische trap. Verhoeven werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cracks1 FC - River Plate Forever 0:13

78e minuut.
Schussheim is nu in balbezit. Króżel verovert de bal door een tackle van achteren. Króżel passt de bal zonder na te denken. Kosacoff is nu in balbezit. Kosacoff schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Cracks1 FC - River Plate Forever 0:14

79e minuut.
Kremenchuzky heeft problemen om de bal te vangen. Pesce verovert de bal door een tackle van achteren. Pesce passt de bal met de wreef. Króżel bereikt de bal nog maar net als eerste. Króżel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Pesce kopt de bal weg. Daar is Gherase, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fleming speelt de bal door. Kosacoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosacoff schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Króżel is nu in balbezit. Króżel haalt uit met een fantastische trap. Verhoeven probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cracks1 FC - River Plate Forever 0:15

82e minuut.
Pesce controleert de bal met de borst. Pesce speelt de bal door. Kosacoff rent richting de bal. Króżel is nu in balbezit. Króżel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Daar is Gherase, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gherase met een sublieme pass. Króżel speelt de bal door. Kosacoff rent richting de bal. Kosacoff haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cracks1 FC 75%, River Plate Forever 25%.
Cracks1 FC - River Plate Forever 0:15