Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Capitán América FC AMOR AL FÚTBOL REAL
451 Tactiek ETF Ethereum
48% Balbezit 52%
70% Spel op eigen helft 30%
4 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
30.3 gemiddelde waardering 45.5
good Schieten excellent
weak Passen average
average Verdedigen adequate


2e minuut.
Cuevas verovert de bal door een tackle van achteren. Cuevas geeft de bal voor. Katsavakis is nu in balbezit. Katsavakis haalt uit met een fantastische trap. Stiglitz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Capitán América FC - AMOR AL FÚTBOL REAL 0:1

4e minuut.
Stiglitz trapt de bal weg van het doel. Filozof geeft een hoge lob. Katsavakis kopt de bal weg. Dolgouruky rent richting de bal. Dolgouruky haalt uit met een fantastische trap. Stiglitz bokst de bal weg.

9e minuut.
Popíchal geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hauke met de inworp. Dolgouruky bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolgouruky geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Hauke onderschept slim de pass. Hauke speelt de bal door. Katsavakis is nu in balbezit. Magnesio bereikt de bal nog maar net als eerste. Magnesio schiet op doel. Stiglitz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Katsavakis is nu in balbezit. Katsavakis haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Daar is Filozof, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rotela maakt een afschuwelijke overtreding. Filozof is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Alarcón met een snel genomen vrije trap. Dolgouruky krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Hauke is nu in balbezit. Hauke probeert naar een medespeler te passen. Dolgouruky bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolgouruky haalt uit met een fantastische trap. Popíchal probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Capitán América FC - AMOR AL FÚTBOL REAL 0:2

27e minuut.
Massini bereikt de bal nog maar net als eerste. Massini geeft een hoge lob. Hauke kopt de bal weg. Katsavakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Katsavakis schiet op doel. Stiglitz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Capitán América FC - AMOR AL FÚTBOL REAL 0:3

33e minuut.
Filozof is nu in balbezit. Marc begaat een overtreding. Filozof is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dolgouruky met een snel genomen vrije trap. Katsavakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Katsavakis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Cuevas geeft een hoge lob. Katsavakis kopt de bal weg. Magnesio bereikt de bal nog maar net als eerste. Magnesio draait met de bal, schiet en ... Stiglitz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Capitán América FC - AMOR AL FÚTBOL REAL 0:4

41e minuut.
Salacz passt de bal zonder na te denken. Cuevas heeft problemen om de bal te vangen. Cuevas geeft een hoge lob. Dolgouruky bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolgouruky haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Capitán América FC 78%, AMOR AL FÚTBOL REAL 22%.
Capitán América FC - AMOR AL FÚTBOL REAL 0:4

49e minuut.
Hauke speelt de bal door. Magnesio is nu in balbezit. Magnesio met een sublieme pass. Dolgouruky rent richting de bal. Dolgouruky schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Pillampel rent richting de bal. Pillampel geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hauke de bal. Barbudo Cabeludo is nu in balbezit. Barbudo Cabeludo schiet op doel. Wilberg bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Capitán América FC - AMOR AL FÚTBOL REAL 1:4

57e minuut.
Filozof verovert de bal door een tackle van achteren. Filozof passt de bal met de wreef. Daar is Magnesio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magnesio haalt uit met een fantastische trap. Ramos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Filozof met een sublieme pass. Hauke bereikt de bal nog maar net als eerste. Hauke probeert naar een medespeler te passen. Daar is Katsavakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Katsavakis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Klungelig pakt Gassmann de bal. Marc is nu in balbezit. Marc geeft een lange en hoge pass. Barbudo Cabeludo is nu in balbezit. Barbudo Cabeludo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Daar is Riquelme, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riquelme speelt de bal door. Popíchal bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolgouruky verovert de bal door een tackle van achteren. Dolgouruky schiet op doel. Stiglitz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dolgouruky is nu in balbezit. Dolgouruky schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Capitán América FC - AMOR AL FÚTBOL REAL 1:5

76e minuut.
Ramos probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gassmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barbudo Cabeludo bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbudo Cabeludo schiet op doel. Wilberg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Capitán América FC - AMOR AL FÚTBOL REAL 2:5

77e minuut.
Katsavakis speelt de bal door. Klungelig pakt Dolgouruky de bal. Hauke is nu in balbezit. Dolgouruky is nu in balbezit. Dolgouruky draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Filozof bereikt de bal nog maar net als eerste. Filozof geeft de bal voor. Magnesio rent richting de bal. Magnesio geeft de bal voor. Dolgouruky krijgt zijn hoofd ertegen. Stiglitz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Gassmann zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Magnesio geeft een lange en hoge pass. Katsavakis is nu in balbezit. Katsavakis schiet op doel. Stiglitz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Capitán América FC - AMOR AL FÚTBOL REAL 2:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Capitán América FC 61%, AMOR AL FÚTBOL REAL 39%.
Capitán América FC - AMOR AL FÚTBOL REAL 2:6