Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
New Uyc san lorenzo de paternal
Normal Tactiek 20241122alta
42% Balbezit 58%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 32
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21.8 gemiddelde waardering 44.4
slecht Schieten goed
slecht Passen goed
waardeloos Verdedigen redelijk


4e minuut.
Pozza bereikt de bal nog maar net als eerste. Pozza geeft een hoge lob. Petrati heeft problemen om de bal te vangen. Sperdutti bereikt de bal nog maar net als eerste. Sperdutti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
González kopt de bal weg. Navarro is nu in balbezit. Turich probeert naar een medespeler te passen. Sperdutti is nu in balbezit. Sperdutti geeft een lange en hoge pass. Pace probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Barberis probeert de bal met de borst te controleren. Turich rent richting de bal. Turich geeft de bal voor. Daar is Sperdutti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sperdutti draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Petrati heeft problemen om de bal te vangen. Sperdutti bereikt de bal nog maar net als eerste. Sperdutti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
New Uyc - san lorenzo de paternal 0:1

23e minuut.
Sperdutti is nu in balbezit. Sperdutti geeft een lange en hoge pass. Petrati heeft problemen om de bal te vangen. Pozza bereikt de bal nog maar net als eerste. Pozza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
New Uyc - san lorenzo de paternal 0:2

26e minuut.
Inworp. Delamonte met de inworp. Turich kan de bal niet met de borst controleren. Turich haalt uit met een fantastische trap. Beraldi kan de bal niet met de borst controleren. Pace bokst de bal weg. Beraldi rent richting de bal. Sperdutti verovert de bal door een tackle van achteren. Sperdutti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
New Uyc - san lorenzo de paternal 0:3

29e minuut.
Pozza bereikt de bal nog maar net als eerste. Pozza geeft een hoge lob. Daar is Petrati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sperdutti rent richting de bal. Sperdutti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Korbut kopt de bal weg. Pozza heeft problemen om de bal te vangen. Pozza speelt de bal door. Sperdutti rent richting de bal. Sperdutti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Inworp. Delamonte met de inworp. Turich rent richting de bal. Turich schiet op doel. Borelli krijgt zijn hoofd ertegen. Pace kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Hansen de bal. Pozza rent richting de bal. Pozza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Turich kopt de bal weg. Daar is Navarro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turich probeert naar een medespeler te passen. Pozza bereikt de bal nog maar net als eerste. Pozza draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Pozza probeert de bal met de borst te controleren. Hansen rent richting de bal. Pozza verovert de bal door een tackle van achteren. Pozza geeft de bal voor. Sperdutti springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Uyc - san lorenzo de paternal 0:4

39e minuut.
Turich onderschept slim de pass. Turich geeft de bal voor. Petrati controleert de bal met de borst. Sperdutti rent richting de bal. Sperdutti draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pace probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pozza is nu in balbezit. Pozza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Piţigoi kopt de bal weg. Sperdutti bereikt de bal nog maar net als eerste. Sperdutti passt de bal zonder na te denken. Pozza is nu in balbezit. Pozza haalt uit met een fantastische trap. Pace verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Delamonte rent richting de bal. Delamonte passt de bal met de wreef. Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Turich bereikt de bal nog maar net als eerste. Turich geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Uyc 86%, san lorenzo de paternal 14%.
New Uyc - san lorenzo de paternal 0:4

51e minuut.
Mall probeert naar een medespeler te passen. Pozza bereikt de bal nog maar net als eerste. Pozza speelt de bal door. Sperdutti bereikt de bal nog maar net als eerste. Sperdutti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
New Uyc - san lorenzo de paternal 0:5

52e minuut.
Hansen raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. kazez komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Remolcoy passt de bal met de wreef. Korbut is nu in balbezit. Korbut geeft de bal voor. Sperdutti bereikt de bal nog maar net als eerste. Sperdutti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Piţigoi is nu in balbezit. Turich is nu in balbezit. Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Roskruge speelt de bal door. Pozza geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Klungelig pakt Sperdutti de bal. Turich speelt de bal door. Sperdutti heeft problemen om de bal te vangen. Sperdutti draait met de bal, schiet en ... Pace werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Uyc - san lorenzo de paternal 0:6

73e minuut.
Remolcoy met een sublieme pass. Delamonte probeert naar een medespeler te passen. Sperdutti bereikt de bal nog maar net als eerste. Sperdutti haalt uit met een fantastische trap. Paal! Daar is Pozza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pozza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
New Uyc - san lorenzo de paternal 0:7

75e minuut.
Pace trapt de bal weg. Turich kopt de bal weg. Remolcoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Pozza rent richting de bal. Pozza geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Turich passt de bal zonder na te denken. Korbut met een sublieme pass. Pozza met een sublieme pass. Daar is Sperdutti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sperdutti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
New Uyc - san lorenzo de paternal 0:8

90e minuut.
Fabián met een sublieme pass. Klungelig pakt Borelli de bal. Borelli geeft de bal voor. Sperdutti rent richting de bal. Sperdutti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Uyc 83%, san lorenzo de paternal 17%.
New Uyc - san lorenzo de paternal 0:8