Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rough Diamonds FC Jereatrico FC
442 Tactiek SM - 52watt2
52% Balbezit 48%
65% Spel op eigen helft 35%
0 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
24 gemiddelde waardering 48.2
weak Schieten very good
poor Passen good
weak Verdedigen average


3e minuut.
Pettorossi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pettorossi met een sublieme pass. Dolha bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolha haalt uit met een fantastische trap. Constantino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rough Diamonds FC - Jereatrico FC 0:1

13e minuut.
Lizak geeft een lange en hoge pass. Gaboto controleert de bal met de borst. Kőteleky begaat een overtreding. Kőteleky krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Raynanku rent richting de bal. Frankowski onderschept slim de pass. Frankowski speelt de bal door. Dolha is nu in balbezit. Dolha schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rough Diamonds FC - Jereatrico FC 0:2

21e minuut.
Satin is nu in balbezit. Frankowski verovert de bal door een tackle van achteren. Frankowski passt de bal zonder na te denken. Dolha bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolha schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Rough Diamonds FC - Jereatrico FC 0:3

23e minuut.
Dolha bereikt de bal nog maar net als eerste. Pettorossi is nu in balbezit. Pettorossi passt de bal zonder na te denken. Kőteleky heeft problemen om de bal te vangen. Kőteleky schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Lizak geeft een lange en hoge pass. Pettorossi speelt de bal door. Klungelig pakt Melipange de bal. Kőteleky is nu in balbezit. Kőteleky schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pettorossi rent richting de bal. Pettorossi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rough Diamonds FC - Jereatrico FC 0:4

44e minuut.
Dolha verovert de bal door een tackle van achteren. Dolha passt de bal zonder na te denken. Kőteleky is nu in balbezit. Pettorossi rent richting de bal. Pettorossi schiet op doel. Constantino bokst de bal weg. Daar is Kőteleky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melipange rent richting de bal. Melipange passt de bal zonder na te denken. Pettorossi rent richting de bal. Pettorossi schiet op doel. Constantino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rough Diamonds FC 67%, Jereatrico FC 33%.
Rough Diamonds FC - Jereatrico FC 0:4

46e minuut.
Frankowski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Satin. Frankowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sungurlu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kőteleky rent richting de bal. Kőteleky schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rough Diamonds FC - Jereatrico FC 0:5

47e minuut.
Frankowski speelt de bal door. Satin rent richting de bal. Crăciunoiu probeert naar een medespeler te passen. Dolha rent richting de bal. Dolha haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Frankowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Frankowski geeft een lange en hoge pass. Daar is Kőteleky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kőteleky geeft een lange en hoge pass. Dolha springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rough Diamonds FC - Jereatrico FC 0:6

65e minuut.
Karavitis rent richting de bal. Gusano probeert naar een medespeler te passen. Dolha rent richting de bal. Pettorossi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pettorossi schiet op doel. Constantino bokst de bal weg. Daar is Dolha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dolha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rough Diamonds FC - Jereatrico FC 0:7

66e minuut.
Garello bereikt de bal nog maar net als eerste. Garello passt de bal met de wreef. Raynanku bereikt de bal nog maar net als eerste. Kőteleky rent richting de bal. Kőteleky geeft een lange en hoge pass. Constantino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pettorossi rent richting de bal. Pettorossi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rough Diamonds FC - Jereatrico FC 0:8

75e minuut.
giovaninni kopt de bal weg. Crăciunoiu is nu in balbezit. Crăciunoiu speelt de bal door. Dolha heeft problemen om de bal te vangen. Dolha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rough Diamonds FC - Jereatrico FC 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rough Diamonds FC 63%, Jereatrico FC 37%.
Rough Diamonds FC - Jereatrico FC 0:9