Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
damelabici fc Herta Spartak
Attack Tactiek balados 4
36% Balbezit 64%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 53
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
20.1 gemiddelde waardering 54.5
zwak Schieten formidabel
slecht Passen formidabel
slecht Verdedigen redelijk


3e minuut.
Gaite verovert de bal door een tackle van achteren. Gaite probeert naar een medespeler te passen. Pécsi heeft problemen om de bal te vangen. Pécsi geeft een lange en hoge pass. Zieńczuk springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Muchiut bereikt de bal nog maar net als eerste. Muchiut geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pécsi met een snelle inworp. Nykl geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Daar is Pécsi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pécsi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Zieńczuk de bal. Zieńczuk schiet op doel. Depetris probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Gaite is nu in balbezit. Gaite schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
damelabici fc - Herta Spartak 0:1

17e minuut.
Nykl met een sublieme pass. Venczel heeft problemen om de bal te vangen. Venczel met een sublieme pass. Zieńczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Zieńczuk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Venczel is nu in balbezit. Venczel met een sublieme pass. Zieńczuk is nu in balbezit. Zieńczuk schiet op doel. Depetris probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
damelabici fc - Herta Spartak 0:2

20e minuut.
Gaite geeft een lange en hoge pass. Venczel is nu in balbezit. Venczel speelt de bal door. Zieńczuk is nu in balbezit. Zieńczuk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fernandez heeft problemen om de bal te vangen. Fernandez probeert naar een medespeler te passen. Zieńczuk rent richting de bal. Zieńczuk schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Pécsi rent richting de bal. Pécsi geeft de bal voor. Gaite kopt de bal weg. Zieńczuk rent richting de bal. Zieńczuk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Venczel bereikt de bal nog maar net als eerste. Venczel geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Zieńczuk de bal. Zieńczuk schiet op doel. Depetris werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
damelabici fc - Herta Spartak 0:3

30e minuut.
Venczel is nu in balbezit. Venczel met een sublieme pass. Zieńczuk is nu in balbezit. Gaite rent richting de bal. Gaite draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Nykl met een sublieme pass. Pécsi rent richting de bal. Pécsi passt de bal in één keer door. Zieńczuk rent richting de bal. Zieńczuk draait met de bal, schiet en ... Depetris bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Gaite bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaite passt de bal zonder na te denken. Zieńczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Zieńczuk haalt uit met een fantastische trap. Depetris maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
damelabici fc - Herta Spartak 0:4

34e minuut.
Garelli geeft de bal voor. Daar is Pécsi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pécsi passt de bal met de wreef. Zieńczuk is nu in balbezit. Zieńczuk schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Venczel kopt de bal weg. Zieńczuk probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gaite de bal. Zieńczuk is nu in balbezit. Zieńczuk haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Venczel met de inworp. Nykl rent richting de bal. Nykl geeft een lange en hoge pass. Gaite krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
damelabici fc - Herta Spartak 0:5

42e minuut.
Pécsi is nu in balbezit. Pécsi met een sublieme pass. Venczel met een sublieme pass. Zieńczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Zieńczuk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Depetris met een harde bal richting middenveld. Nykl kopt de bal weg. Zieńczuk rent richting de bal. Zieńczuk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
damelabici fc - Herta Spartak 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: damelabici fc 85%, Herta Spartak 15%.
damelabici fc - Herta Spartak 0:6

46e minuut.
Chwiałkowski rent richting de bal. Chwiałkowski geeft een lange en hoge pass. Zieńczuk is nu in balbezit. Zieńczuk schiet op doel. Depetris maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
damelabici fc - Herta Spartak 0:7

49e minuut.
Žluva passt de bal met de wreef. Pécsi probeert naar een medespeler te passen. Zieńczuk rent richting de bal. Zieńczuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
damelabici fc - Herta Spartak 0:8

53e minuut.
Pécsi probeert naar een medespeler te passen. Gaite bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaite passt de bal zonder na te denken. Zieńczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Zieńczuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
damelabici fc - Herta Spartak 0:9

54e minuut.
Gaite rent richting de bal. Tarantini onderschept slim de pass. Klungelig pakt Lence de bal. Pécsi is nu in balbezit. Pécsi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Zieńczuk rent richting de bal. Depetris met een sublieme pass. Venczel kopt de bal weg. Zieńczuk is nu in balbezit. Zieńczuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
damelabici fc - Herta Spartak 0:10

59e minuut.
Pejar geeft de bal voor. Garelli kopt de bal weg. Lence probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gaite rent richting de bal. Gaite schiet op doel. De bal raakt de paal. Depetris probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Pécsi kopt de bal weg. Gaite bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaite passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Zieńczuk de bal. Zieńczuk schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Venczel kopt de bal weg. Zieńczuk rent richting de bal. Zieńczuk geeft de bal voor. Gaite is nu in balbezit. Gaite draait met de bal, schiet en ... Depetris kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Gilbert rent richting de bal. Venczel geeft een lange en hoge pass. Gaite kopt de bal weg. Zieńczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Zieńczuk schiet op doel. Depetris probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zieńczuk rent richting de bal. Zieńczuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
damelabici fc - Herta Spartak 0:11

66e minuut.
Venczel geeft een hoge lob. Gaite bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaite probeert naar een medespeler te passen. Zieńczuk is nu in balbezit. Zieńczuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
damelabici fc - Herta Spartak 0:12

67e minuut.
Nykl is nu in balbezit. Nykl met een sublieme pass. Venczel probeert naar een medespeler te passen. Zieńczuk rent richting de bal. Zieńczuk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Gilbert trapt de bal weg. Pécsi kopt de bal weg. Zieńczuk is nu in balbezit. Zieńczuk haalt uit met een fantastische trap. Depetris werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
damelabici fc - Herta Spartak 0:13

70e minuut.
Žluva controleert de bal met de borst. Žluva geeft een hoge lob. Zieńczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Zieńczuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
damelabici fc - Herta Spartak 0:14

72e minuut.
Nykl bereikt de bal nog maar net als eerste. Nykl passt de bal met de wreef. Venczel speelt de bal door. Zieńczuk rent richting de bal. Zieńczuk draait met de bal, schiet en ... Paal!

75e minuut.
Nykl verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Nykl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nykl passt de bal met de wreef. Zieńczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Zieńczuk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
damelabici fc - Herta Spartak 0:15

79e minuut.
Pécsi kopt de bal weg. Zieńczuk rent richting de bal. Zieńczuk passt de bal met de wreef. Gaite rent richting de bal. Gaite draait met de bal, schiet en ... Paal!

80e minuut.
Marclay bereikt de bal nog maar net als eerste. Venczel verovert de bal door een tackle van achteren. Venczel geeft een lange en hoge pass. Zieńczuk heeft problemen om de bal te vangen. Zieńczuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
damelabici fc - Herta Spartak 0:16

82e minuut.
Venczel passt de bal in één keer door. Gaite is nu in balbezit. Garelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Zieńczuk verovert de bal door een tackle van achteren. Zieńczuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
damelabici fc - Herta Spartak 0:17

84e minuut.
Zieńczuk passt de bal zonder na te denken. Gaite rent richting de bal. Klungelig pakt Zieńczuk de bal. Gaite bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaite draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Pécsi rent richting de bal. Tarantini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pécsi raakt geblesseerd tijdens het duel. Pécsi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gaite springt en kopt de bal. Zieńczuk controleert de bal met de borst. Zieńczuk haalt uit met een fantastische trap. Depetris maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
damelabici fc - Herta Spartak 0:18

87e minuut.
Venczel bereikt de bal nog maar net als eerste. Venczel passt de bal zonder na te denken. Pécsi met een sublieme pass. Zieńczuk is nu in balbezit. Zieńczuk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Depetris trapt de bal weg van het doel. Nykl is nu in balbezit. Nykl passt de bal in één keer door. Zieńczuk is nu in balbezit. Zieńczuk haalt uit met een fantastische trap. Depetris bokst de bal weg. Paal!

89e minuut.
Pécsi geeft een hoge lob. Depetris probeert naar een medespeler te passen. Venczel kopt de bal weg. Zieńczuk controleert de bal met de borst. Zieńczuk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
damelabici fc - Herta Spartak 0:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: damelabici fc 88%, Herta Spartak 12%.
damelabici fc - Herta Spartak 0:19