Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MORDOMIA BAYERN MUNCHEN-MG
2019 Tactiek Testando 2
49% Balbezit 51%
26% Spel op eigen helft 74%
23 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 0
55.7 gemiddelde waardering 46.5
formidabel Schieten solide
solide Passen matig
uitstekend Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Piątkowski kopt de bal weg. Tiến Bắc geeft een hoge lob. Szloch rent richting de bal. Szloch draait met de bal, schiet en ... Karras werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Żurawski kopt de bal weg. Klungelig pakt Aldemir de bal. Aldemir passt de bal zonder na te denken. Szloch is nu in balbezit. Szloch haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Tanaś probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aldemir speelt de bal door. Szloch rent richting de bal. Szloch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MORDOMIA - BAYERN MUNCHEN-MG 1:0

19e minuut.
Tlapák bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoffer onderschept slim de pass. Hoffer probeert naar een medespeler te passen. Szloch is nu in balbezit. Szloch draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Andrijašević is nu in balbezit. Ebersbach verovert de bal door een tackle van achteren. Ebersbach geeft de bal voor. Szloch rent richting de bal. Szloch haalt uit met een fantastische trap. Karras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Szloch is nu in balbezit. Szloch schiet op doel. Karras bokst de bal weg. Żurawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Podziorny verovert de bal door een tackle van achteren. Podziorny schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MORDOMIA - BAYERN MUNCHEN-MG 2:0

41e minuut.
Filardo passt de bal zonder na te denken. Szloch probeert naar een medespeler te passen. Podziorny is nu in balbezit. Podziorny haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Aldemir onderschept slim de pass. Aldemir geeft de bal voor. Wilga heeft problemen om de bal te vangen. Podziorny bereikt de bal nog maar net als eerste. Podziorny schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MORDOMIA 23%, BAYERN MUNCHEN-MG 77%.
MORDOMIA - BAYERN MUNCHEN-MG 2:0

47e minuut.
Tanaś is nu in balbezit. Tanaś probeert naar een medespeler te passen. Wilga heeft problemen om de bal te vangen. Podziorny rent richting de bal. Podziorny schiet op doel. Karras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Klungelig pakt van Daele de bal. Tlapák is nu in balbezit. Tlapák passt de bal met de wreef. Szloch bereikt de bal nog maar net als eerste. Szloch schiet op doel. Karras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Ebersbach geeft een lange en hoge pass. Andrijašević bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ebersbach. Ebersbach krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Aldemir heeft problemen om de bal te vangen. Aldemir geeft een lange en hoge pass. Szloch rent richting de bal. Szloch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MORDOMIA - BAYERN MUNCHEN-MG 3:0

72e minuut.
Andrijašević kan de bal niet met de borst controleren. Massolo probeert naar een medespeler te passen. Podziorny bereikt de bal nog maar net als eerste. Podziorny haalt uit met een fantastische trap. Karras probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MORDOMIA - BAYERN MUNCHEN-MG 4:0

81e minuut.
Hoffer geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tlapák zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szloch bereikt de bal nog maar net als eerste. Szloch geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MORDOMIA 29%, BAYERN MUNCHEN-MG 71%.
MORDOMIA - BAYERN MUNCHEN-MG 4:0