Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
corinthians85 Run Forrest Run
FINAL Tactiek Bubba Gump
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
12 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
42.9 gemiddelde waardering 56.4
very good Schieten excellent
adequate Passen very good
solid Verdedigen solid


2e minuut.
Mosquera bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosquera passt de bal zonder na te denken. Vale bereikt de bal nog maar net als eerste. Vale geeft een lange en hoge pass. Mefikowicz krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Parnaíba onderschept slim de pass. Zaliani bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaliani passt de bal met de wreef. Bărbat is nu in balbezit. Bărbat draait met de bal, schiet en ... Astrinidis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Przyziółkowski geeft de bal voor. Pegoli is nu in balbezit. Pegoli passt de bal met de wreef. Daar is Mefikowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mefikowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
corinthians85 - Run Forrest Run 0:1

18e minuut.
Pepper zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mosquera bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Parnaíba. Parnaíba krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Parnaíba geeft de bal voor. Zaliani is nu in balbezit. Zaliani passt de bal in één keer door. Bărbat rent richting de bal. Bărbat schiet op doel. Astrinidis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Parnaíba met een sublieme pass. Przyziółkowski probeert de bal met de borst te controleren. Przyziółkowski speelt de bal door. Mefikowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mefikowicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Mefikowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miedziński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mefikowicz is nu in balbezit. Mefikowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
corinthians85 - Run Forrest Run 0:2

40e minuut.
Butcari raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bogos komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: corinthians85 52%, Run Forrest Run 48%.
corinthians85 - Run Forrest Run 0:2

58e minuut.
Klungelig pakt Mosquera de bal. Akıncı bereikt de bal nog maar net als eerste. Pegoli maakt een afschuwelijke overtreding. Pegoli is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

62e minuut.
Mosquera met een sublieme pass. Sierra speelt de bal door. Vale is nu in balbezit. Vale speelt de bal door. Mefikowicz bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
corinthians85 - Run Forrest Run 0:3

67e minuut.
Bogos is nu in balbezit. Bogos passt de bal zonder na te denken. Mefikowicz is nu in balbezit. Mefikowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
corinthians85 - Run Forrest Run 0:4

72e minuut.
Bogos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Przyziółkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Przyziółkowski passt de bal met de wreef. Mefikowicz is nu in balbezit. Mefikowicz draait met de bal, schiet en ... Miedziński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Sierra is nu in balbezit. Sierra geeft de bal voor. Mefikowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mefikowicz draait met de bal, schiet en ... Miedziński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
corinthians85 - Run Forrest Run 0:5

78e minuut.
Vale bereikt de bal nog maar net als eerste. Rus onderschept slim de pass. Rus geeft de bal voor. Lander rent richting de bal. Lander schiet op doel. Astrinidis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pepper heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Parnaíba neemt de hoekschop. Bărbat springt en kopt de bal. Astrinidis bokst de bal weg. Lander is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
corinthians85 - Run Forrest Run 1:5

85e minuut.
Miedziński speelt de bal door. Mosquera kopt de bal weg. Mefikowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mefikowicz haalt uit met een fantastische trap. Miedziński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Lander kopt de bal weg. Daar is Bogos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bărbat bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaliani bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaliani schiet op doel. Astrinidis bokst de bal weg. Bărbat is nu in balbezit. Bărbat draait met de bal, schiet en ... Astrinidis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: corinthians85 53%, Run Forrest Run 47%.
corinthians85 - Run Forrest Run 1:5