Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FURRECA F.C Vieira Foot Bal Club
On Demand Tactiek 442
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
15 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
51.2 gemiddelde waardering 55
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen solide


4e minuut.
Rajz kopt de bal weg. Klungelig pakt Michal de bal. Duim bereikt de bal nog maar net als eerste. Duim haalt uit met een fantastische trap. García Cobles probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FURRECA F.C - Vieira Foot Bal Club 0:1

11e minuut.
Hoang geeft de bal voor. Duim bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanches verovert de bal door een tackle van achteren. Sanches geeft de bal voor. Profiş maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Klungelig pakt Darcy de bal. Jarke is nu in balbezit. Darcy begaat een overtreding. Darcy krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Samson geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Darcy met de inworp. da Vila geeft een lange en hoge pass. Stamatoiu maakt een snoekduik en kopt de bal. Jaskot bokst de bal weg.

24e minuut.
Valverde rent richting de bal. Valverde passt de bal met de wreef. Stamatoiu is nu in balbezit. Stamatoiu schiet op doel. Hoang probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Samson passt de bal zonder na te denken. Luz is nu in balbezit. Luz passt de bal met de wreef. Stamatoiu is nu in balbezit. Stamatoiu haalt uit met een fantastische trap. Jaskot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Valverde passt de bal met de wreef. Stamatoiu is nu in balbezit. Stamatoiu passt de bal in één keer door. Profiş rent richting de bal. Profiş haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Vigón probeert naar een medespeler te passen. Daar is Michal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olguín rent richting de bal. Olguín draait met de bal, schiet en ... García Cobles probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FURRECA F.C - Vieira Foot Bal Club 0:2

38e minuut.
Vigón bereikt de bal nog maar net als eerste. Vigón geeft een hoge lob. Inworp. Jarke zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bolaños geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FURRECA F.C 39%, Vieira Foot Bal Club 61%.
FURRECA F.C - Vieira Foot Bal Club 0:2

47e minuut.
Inworp. Rajz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bolaños geeft een hoge lob. Klungelig pakt Vigón de bal. Olguín is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rajz zal de hoekschop nemen. Duim maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Stamatoiu rent richting de bal. Hoang bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamatoiu onderschept slim de pass. Stamatoiu draait met de bal, schiet en ... Jaskot probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FURRECA F.C - Vieira Foot Bal Club 1:2

51e minuut.
Sackbein is nu in balbezit. Profiş verovert de bal door een tackle van achteren. Profiş passt de bal met de wreef. Stamatoiu is nu in balbezit. Stamatoiu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Profiş draait met de bal, schiet en ... Jaskot probeert naar een medespeler te passen. Bolaños kopt de bal weg. Duim rent richting de bal. Duim schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Profiş kopt de bal weg. Luz rent richting de bal. Luz passt de bal met de wreef. Valverde is nu in balbezit. Valverde draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Rajz passt de bal zonder na te denken. Duim rent richting de bal. Sanches rent richting de bal. Duim verovert de bal door een tackle van achteren. Duim haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Forsell met een sublieme pass. Rajz is nu in balbezit. Rajz passt de bal in één keer door. Duim rent richting de bal. Duim haalt uit met een fantastische trap. García Cobles probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Duim rent richting de bal. Duim haalt uit met een fantastische trap. García Cobles werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FURRECA F.C - Vieira Foot Bal Club 1:3

59e minuut.
Samson geeft een lange en hoge pass. Olguín rent richting de bal. Darcy begaat een overtreding. Darcy krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

63e minuut.
Rajz verovert de bal door een tackle van achteren. Rajz geeft de bal voor. Duim rent richting de bal. Duim schiet op doel. García Cobles maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FURRECA F.C - Vieira Foot Bal Club 1:4

68e minuut.
Samson passt de bal zonder na te denken. Jarke is nu in balbezit. Jarke passt de bal met de wreef. Duim bereikt de bal nog maar net als eerste. Duim haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Jaskot met een harde bal richting middenveld. Sanches kopt de bal weg. Luz is nu in balbezit. Luz geeft een lange en hoge pass. Profiş springt en kopt de bal. Jaskot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Stamatoiu rent richting de bal. Stamatoiu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FURRECA F.C - Vieira Foot Bal Club 2:4

82e minuut.
Jarke passt de bal met de wreef. Bolaños rent richting de bal. Bolaños passt de bal zonder na te denken. Daar is Olguín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olguín haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FURRECA F.C 57%, Vieira Foot Bal Club 43%.
FURRECA F.C - Vieira Foot Bal Club 2:4