Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Portinari Football Arte Lusa Portuguesa
dois X dois Tactiek 424 Lusa
39% Balbezit 61%
64% Spel op eigen helft 36%
9 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
46.2 gemiddelde waardering 53.5
zeer goed Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
redelijk Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Arvhage is nu in balbezit. Arvhage geeft de bal voor. Grelecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grelecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Portinari Football Arte - Lusa Portuguesa 0:1

4e minuut.
Özsoylu geeft de bal voor. Fech bereikt de bal nog maar net als eerste. Fech passt de bal met de wreef. Caccaviello is nu in balbezit. Caccaviello schiet op doel. Ulusan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Płaskoczyński met de inworp. Lio geeft de bal voor. Grelecki maakt een snoekduik en kopt de bal. Zołda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Portinari Football Arte - Lusa Portuguesa 0:2

8e minuut.
Fetiveau is nu in balbezit. Ðức Huy verovert de bal door een tackle van achteren. Ðức Huy speelt de bal door. Lio bereikt de bal nog maar net als eerste. Lio geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Fetiveau rent richting de bal. Fetiveau geeft de bal voor. Caccaviello is nu in balbezit. Caccaviello schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Lio kopt de bal weg. Ðức Huy heeft problemen om de bal te vangen. Ðức Huy passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Beldeanu de bal. Beldeanu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Lio verovert de bal door een tackle van achteren. Lio passt de bal in één keer door. Beldeanu is nu in balbezit. Beldeanu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Centonze de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Fech speelt de bal door. Lotzwik is nu in balbezit. Madera onderschept slim de pass. Naryshkin is nu in balbezit. Naryshkin haalt uit met een fantastische trap. Ulusan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Kononowicz kopt de bal weg. Arvhage met een sublieme pass. Lio rent richting de bal. Lio geeft een hoge lob. Grelecki maakt een snoekduik en kopt de bal. Zołda bokst de bal weg.

19e minuut.
Inworp. Fech met de inworp. Fetiveau geeft een lange en hoge pass. Madera springt en kopt de bal. Drăgănescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ulusan bokst de bal weg.

27e minuut.
Lotzwik bereikt de bal nog maar net als eerste. Lotzwik passt de bal met de wreef. Lio is nu in balbezit. Lio geeft een lange en hoge pass. Grelecki maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Portinari Football Arte - Lusa Portuguesa 0:3

35e minuut.
Lio bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Császi. Lio is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Płaskoczyński met een snel genomen vrije trap. Grelecki maakt een snoekduik en kopt de bal. Zołda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Portinari Football Arte - Lusa Portuguesa 0:4

37e minuut.
Doeltrap. Ulusan trapt de bal weg. Płaskoczyński kopt de bal weg. Ðức Huy probeert naar een medespeler te passen. Lotzwik geeft een lange en hoge pass. Zołda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Portinari Football Arte 67%, Lusa Portuguesa 33%.
Portinari Football Arte - Lusa Portuguesa 0:4

49e minuut.
Arvhage rent richting de bal. Arvhage met een sublieme pass. Beldeanu is nu in balbezit. Beldeanu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ndecky de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Kalabić geeft een lange en hoge pass. Beldeanu kopt de bal weg. Lio rent richting de bal. Lio geeft een hoge lob. Grelecki maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Portinari Football Arte - Lusa Portuguesa 0:5

72e minuut.
Fech passt de bal zonder na te denken. Caccaviello rent richting de bal. Madera rent richting de bal. Madera haalt uit met een fantastische trap. Drăgănescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Portinari Football Arte - Lusa Portuguesa 1:5

75e minuut.
Ðức Huy verovert de bal door een tackle van achteren. Özsoylu verovert de bal door een tackle van achteren. Özsoylu geeft een hoge lob. Madera bereikt de bal nog maar net als eerste. Madera schiet op doel. Ulusan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Madera is nu in balbezit. Madera haalt uit met een fantastische trap. Ulusan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Portinari Football Arte - Lusa Portuguesa 2:5

77e minuut.
Lio passt de bal in één keer door. Grelecki is nu in balbezit. Met opzet legt Özsoylu zijn tegenspeler op de grond. Grelecki wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Beldeanu wilt de vrije trap nemen. Centonze probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Arvhage verovert de bal door een tackle van achteren. Arvhage speelt de bal door. Ðức Huy heeft problemen om de bal te vangen. Özsoylu verovert de bal door een tackle van achteren. Özsoylu geeft een hoge lob. Ulusan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Portinari Football Arte 62%, Lusa Portuguesa 38%.
Portinari Football Arte - Lusa Portuguesa 2:5