Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Original F.C Ceará United
532 Tactiek Mid3522020
44% Balbezit 56%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 51
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28 gemiddelde waardering 54
matig Schieten uitmuntend
zwak Passen uitstekend
zwak Verdedigen redelijk


1e minuut.
Lizer probeert naar een medespeler te passen. Bascopé met een sublieme pass. Badel bereikt de bal nog maar net als eerste. Badel schiet op doel. Magalhães werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Original F.C - Ceará United 0:1

3e minuut.
Bascopé probeert naar een medespeler te passen. Badel bereikt de bal nog maar net als eerste. Badel passt de bal met de wreef. Karpiuk rent richting de bal. Karpiuk schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Lizer geeft een hoge lob. Cycol heeft problemen om de bal te vangen. Badel rent richting de bal. Badel draait met de bal, schiet en ... Magalhães maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Original F.C - Ceará United 0:2

7e minuut.
Rolf geeft de bal voor. Inworp. Brøchner met een snelle inworp. Karpiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpiuk haalt uit met een fantastische trap. Magalhães probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cycol probeert naar een medespeler te passen. Bascopé kan de bal niet met de borst controleren. Badel rent richting de bal. Badel draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Karpiuk heeft problemen om de bal te vangen. Karpiuk passt de bal in één keer door. Badel is nu in balbezit. Badel draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Original F.C - Ceará United 0:3

9e minuut.
Brøchner probeert naar een medespeler te passen. Badel rent richting de bal. Badel geeft een lange en hoge pass. Karpiuk rent richting de bal. Karpiuk schiet op doel. Magalhães bokst de bal weg.

11e minuut.
Bascopé is nu in balbezit. Bascopé passt de bal met de wreef. Karpiuk is nu in balbezit. Karpiuk schiet op doel. Magalhães maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Original F.C - Ceará United 0:4

13e minuut.
Pougatch onderschept slim de pass. Pougatch passt de bal in één keer door. Badel rent richting de bal. Badel haalt uit met een fantastische trap. Magalhães probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Original F.C - Ceará United 0:5

15e minuut.
Karpiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizer geeft een lange en hoge pass. Brøchner is nu in balbezit. Badel rent richting de bal. Badel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Lizer met de inworp. Karpiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpiuk geeft een hoge lob. Badel springt en kopt de bal. Magalhães probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Original F.C - Ceará United 0:6

23e minuut.
Karpiuk met een sublieme pass. Bascopé heeft problemen om de bal te vangen. Bascopé met een sublieme pass. Badel bereikt de bal nog maar net als eerste. Badel draait met de bal, schiet en ... Magalhães probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Bascopé probeert naar een medespeler te passen. Badel bereikt de bal nog maar net als eerste. Badel passt de bal zonder na te denken. Karpiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpiuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Original F.C - Ceará United 0:7

30e minuut.
Karpiuk passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Badel de bal. Voştinar legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Voştinar krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Prado is nu in balbezit. Badel onderschept slim de pass. Badel passt de bal met de wreef. Karpiuk is nu in balbezit. Karpiuk haalt uit met een fantastische trap. Magalhães probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Passarela rent richting de bal. Lizer verovert de bal door een tackle van achteren. Lizer controleert de bal met de borst. Lizer geeft een lange en hoge pass. Badel maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Lizer controleert de bal met de borst. Lizer passt de bal met de wreef. Karpiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpiuk geeft een lange en hoge pass. Badel krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Bascopé met een sublieme pass. Lizer is nu in balbezit. Lizer passt de bal met de wreef. Badel is nu in balbezit. Badel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Original F.C - Ceará United 0:8

38e minuut.
Rolf geeft de bal voor. Badel rent richting de bal. Badel speelt de bal door. Karpiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpiuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Original F.C - Ceará United 0:9

40e minuut.
Lizer passt de bal in één keer door. Karpiuk geeft de bal voor. Rolf heeft problemen om de bal te vangen. Badel is nu in balbezit. Badel draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Original F.C - Ceará United 0:10

41e minuut.
Karpiuk heeft problemen om de bal te vangen. Passarela is nu in balbezit. Karpiuk onderschept slim de pass. Karpiuk haalt uit met een fantastische trap. Magalhães probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Original F.C - Ceará United 0:11

43e minuut.
Cycol bereikt de bal nog maar net als eerste. Cycol passt de bal in één keer door. Rolf kan de bal niet met de borst controleren. Badel geeft een lange en hoge pass. Karpiuk maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Original F.C - Ceará United 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Original F.C 86%, Ceará United 14%.
Original F.C - Ceará United 0:12

47e minuut.
Karpiuk rent richting de bal. Karpiuk met een sublieme pass. Bascopé probeert naar een medespeler te passen. Badel is nu in balbezit. Badel haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Original F.C - Ceará United 0:13

48e minuut.
Na een snelle pass probeert Bascopé de bal onder controle te krijgen. Bascopé passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Rolf de bal. Badel bereikt de bal nog maar net als eerste. Badel draait met de bal, schiet en ... Magalhães kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Cycol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Badel bereikt de bal nog maar net als eerste. Badel probeert naar een medespeler te passen. Karpiuk is nu in balbezit. Karpiuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Original F.C - Ceará United 0:14

53e minuut.
Pougatch speelt de bal door. Bascopé rent richting de bal. Bascopé speelt de bal door. Badel bereikt de bal nog maar net als eerste. Badel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Daar is Prado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bascopé rent richting de bal. Bascopé passt de bal met de wreef. Badel is nu in balbezit. Badel draait met de bal, schiet en ... Magalhães bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Badel neemt de hoekschop. Karpiuk springt en kopt de bal. Magalhães probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Original F.C - Ceará United 0:15

58e minuut.
Bascopé rent richting de bal. Bascopé passt de bal zonder na te denken. Badel rent richting de bal. Badel haalt uit met een fantastische trap. Magalhães maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Karpiuk rent richting de bal. Karpiuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Original F.C - Ceará United 0:16

58e minuut.
Voştinar speelt de bal door. Valenzuela is nu in balbezit. Badel onderschept slim de pass. Badel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Original F.C - Ceará United 0:17

60e minuut.
Brøchner rent richting de bal. Brøchner passt de bal zonder na te denken. Karpiuk rent richting de bal. Karpiuk haalt uit met een fantastische trap. Magalhães werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Rolf geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brøchner met de inworp. Badel bereikt de bal nog maar net als eerste. Badel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Lizer probeert naar een medespeler te passen. Cyprien bereikt de bal nog maar net als eerste. Cyprien probeert naar een medespeler te passen. Badel bereikt de bal nog maar net als eerste. Badel draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Cycol speelt de bal door. Passarela rent richting de bal. Bascopé begaat een overtreding. Bascopé krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Cyprien speelt de bal door. Brøchner rent richting de bal. Brøchner met een sublieme pass. Karpiuk heeft problemen om de bal te vangen. Karpiuk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Klungelig pakt Rincon de bal. Lizer rent richting de bal. Lizer passt de bal zonder na te denken. Badel is nu in balbezit. Badel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Original F.C - Ceará United 0:18

73e minuut.
Brøchner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Badel is nu in balbezit. Badel met een sublieme pass. Karpiuk is nu in balbezit. Karpiuk schiet op doel. Magalhães probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal! Karpiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpiuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Original F.C - Ceará United 0:19

74e minuut.
Lemus passt de bal met de wreef. Prado is nu in balbezit. Badel verovert de bal door een tackle van achteren. Badel schiet op doel. Magalhães werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Original F.C - Ceará United 0:20

76e minuut.
Prado rent richting de bal. Brøchner verovert de bal door een tackle van achteren. Brøchner speelt de bal door. Badel is nu in balbezit. Badel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Original F.C - Ceará United 0:21

77e minuut.
Lisboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisboa passt de bal in één keer door. Pougatch probeert naar een medespeler te passen. Lizer met een sublieme pass. Bascopé speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Karpiuk rent richting de bal. Karpiuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Original F.C - Ceará United 0:22

84e minuut.
Rolf geeft een lange en hoge pass. Inworp. Brøchner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Karpiuk rent richting de bal. Karpiuk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Lizer met de inworp. Karpiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpiuk geeft de bal voor. Daar is Badel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Badel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Original F.C 75%, Ceará United 25%.
Original F.C - Ceará United 0:22