Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grêmio E Maringá Parecis S.E
Maringá Tactiek Buraco
55% Balbezit 45%
67% Spel op eigen helft 33%
1 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
52.6 gemiddelde waardering 54.5
solide Schieten solide
goed Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Walk bereikt de bal nog maar net als eerste. Szatański verovert de bal door een tackle van achteren. Szatański geeft een lange en hoge pass. Jitaru is nu in balbezit. Jitaru schiet op doel. Topszewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Coeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Rutto verovert de bal door een tackle van achteren. Rutto probeert naar een medespeler te passen. Mosquito rent richting de bal. Mosquito draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Rutto passt de bal zonder na te denken. Mosquito probeert naar een medespeler te passen. Jitaru rent richting de bal. Jitaru schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Filipović met de inworp. Rutto speelt de bal door. Jitaru is nu in balbezit. Jitaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio E Maringá - Parecis S.E 0:1

18e minuut.
Szatański is nu in balbezit. Szatański probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rutto de bal. Rutto geeft een hoge lob. Magrão krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Mosquito speelt de bal door. Jitaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Jitaru passt de bal zonder na te denken. Magrão bereikt de bal nog maar net als eerste. Magrão schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Rutto met een sublieme pass. Mosquito rent richting de bal. Mosquito met een sublieme pass. Magrão rent richting de bal. Magrão draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Slyngstad is nu in balbezit. Slyngstad met een sublieme pass. Rutto probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Jitaru de bal. Jitaru schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Kargu kopt de bal weg. Rutto met een sublieme pass. Jitaru is nu in balbezit. Jitaru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio E Maringá - Parecis S.E 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grêmio E Maringá 69%, Parecis S.E 31%.
Grêmio E Maringá - Parecis S.E 0:2

51e minuut.
Murgoci verovert de bal door een tackle van achteren. Mosquito controleert de bal met de borst. Mosquito met een sublieme pass. Klungelig pakt Jitaru de bal. Jitaru schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Murgoci onderschept slim de pass. Murgoci geeft een hoge lob. Mosquito kopt de bal weg. Rutto is nu in balbezit. Rutto geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jitaru rent richting de bal. Jitaru draait met de bal, schiet en ... Topszewski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Topszewski niet meer kan verder spelen. Rivaldo komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Kargu passt de bal in één keer door. Jitaru rent richting de bal. Jitaru passt de bal zonder na te denken. Magrão rent richting de bal. Magrão schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Szatański is nu in balbezit. Szatański passt de bal met de wreef. Mosquito is nu in balbezit. Mosquito geeft een lange en hoge pass. Jitaru springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio E Maringá - Parecis S.E 0:3

77e minuut.
Szatański met een sublieme pass. Jitaru is nu in balbezit. Ziadi begaat een overtreding. Jitaru raakt geblesseerd tijdens het duel. Szatański wilt de vrije trap nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Bonoli is nu in balbezit. Tuerlinckx geeft een hoge lob. Rutto kopt de bal weg. Mosquito bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosquito draait met de bal, schiet en ... Rivaldo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grêmio E Maringá 64%, Parecis S.E 36%.
Grêmio E Maringá - Parecis S.E 0:3