Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC R370M4D4 Taguatinga FC
433-2324 Tactiek 424 off
53% Balbezit 47%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
38.8 gemiddelde waardering 46.8
adequate Schieten solid
weak Passen adequate
solid Verdedigen adequate


7e minuut.
Sousa geeft de bal voor. Palladini bereikt de bal nog maar net als eerste. Palladini met een sublieme pass. Vinici bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinici haalt uit met een fantastische trap. Pindt bokst de bal weg.

10e minuut.
Majster passt de bal zonder na te denken. Falczyk is nu in balbezit. Puentes begaat een overtreding. Puentes krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Lenczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żyrkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żyrkowski passt de bal zonder na te denken. Özerdinç bereikt de bal nog maar net als eerste. Özerdinç schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Hofmann met een sublieme pass. Falczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Falczyk met een sublieme pass. Vinici rent richting de bal. Vinici haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Williams onderschept slim de pass. Palladini bereikt de bal nog maar net als eerste. Palladini passt de bal zonder na te denken. Vinici bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinici schiet op doel. Pindt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vasily bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasily draait met de bal, schiet en ... Pindt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC R370M4D4 - Taguatinga FC 1:0

36e minuut.
Palladini is nu in balbezit. Palladini geeft de bal voor. Daar is Vinici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vinici schiet op doel. Pindt probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Matos bereikt de bal nog maar net als eerste. Matos speelt de bal door. Özerdinç rent richting de bal. Lenczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenczewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Frągnowski is nu in balbezit. Frągnowski met een sublieme pass. Özerdinç bereikt de bal nog maar net als eerste. Özerdinç draait met de bal, schiet en ... Lenczewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC R370M4D4 49%, Taguatinga FC 51%.
FC R370M4D4 - Taguatinga FC 1:0

50e minuut.
Inworp. Elyakmaz komt het veld opgelopen. Sieczka komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Daar is Lenczewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lenczewski passt de bal zonder na te denken. Matos rent richting de bal. Matos geeft een hoge lob. Tomaszczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Majster kopt de bal weg. Vasily rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cywiński. Cywiński krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Puentes raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Beltrão komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Matos geeft een lange en hoge pass. Elyakmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Elyakmaz speelt de bal door. Özerdinç is nu in balbezit. Özerdinç haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Falczyk rent richting de bal. Żyrkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Żyrkowski passt de bal met de wreef. Lenczewski rent richting de bal. Lenczewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Matos onderschept slim de pass. Matos passt de bal zonder na te denken. Lenczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenczewski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC R370M4D4 66%, Taguatinga FC 34%.
FC R370M4D4 - Taguatinga FC 1:0