Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 21:58
  • Bekerwedstrijd: Copa do Brasil
  • Stadion: KARAYÂO
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 10560
k.e.c Audax Rio
442 Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 32
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.2 gemiddelde waardering 52.4
matig Schieten uitstekend
matig Passen solide
redelijk Verdedigen goed


6e minuut.
Bilica verovert de bal door een tackle van achteren. Bilica geeft een hoge lob. Bielen kopt de bal weg. Bilica bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilica geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Bielen bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
k.e.c - Audax Rio 0:1

7e minuut.
Galhardo met een sublieme pass. Bilica bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilica passt de bal in één keer door. Bielen heeft problemen om de bal te vangen. Bielen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
k.e.c - Audax Rio 0:2

9e minuut.
Martiniena probeert naar een medespeler te passen. Nərimanbəyov geeft een lange en hoge pass. Bielen is nu in balbezit. Bielen haalt uit met een fantastische trap. Ciobotaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Vezeanu probeert naar een medespeler te passen. Trindade is nu in balbezit. Bielen verovert de bal door een tackle van achteren. Bielen haalt uit met een fantastische trap. Ciobotaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
k.e.c - Audax Rio 0:3

13e minuut.
Nery rent richting de bal. Vezeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Vezeanu geeft de bal voor. Bielen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielen schiet op doel. Ciobotaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Lima speelt de bal door. Bilica rent richting de bal. Bilica passt de bal in één keer door. Bielen rent richting de bal. Bielen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Geronimi geeft de bal voor. Vezeanu probeert naar een medespeler te passen. Bielen is nu in balbezit. Bielen haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Davila de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
k.e.c - Audax Rio 0:4

18e minuut.
Klungelig pakt Rolim de bal. Bilica rent richting de bal. Bilica probeert naar een medespeler te passen. Bielen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
k.e.c - Audax Rio 0:5

19e minuut.
Pará probeert naar een medespeler te passen. Geronimi heeft problemen om de bal te vangen. Geronimi passt de bal met de wreef. Bilica rent richting de bal. Bilica draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Vezeanu probeert naar een medespeler te passen. Martiniena geeft de bal voor. Lemos controleert de bal met de borst. Vezeanu is nu in balbezit. Vezeanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
k.e.c - Audax Rio 0:6

27e minuut.
Bilica kopt de bal weg. Davila heeft problemen om de bal te vangen. Bielen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
k.e.c - Audax Rio 0:7

28e minuut.
Bielen passt de bal met de wreef. Geronimi is nu in balbezit. Geronimi geeft een hoge lob. Vezeanu rent richting de bal. Vezeanu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Bielen is nu in balbezit. Davila bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielen verovert de bal door een tackle van achteren. Bielen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
k.e.c - Audax Rio 0:8

30e minuut.
Pará rent richting de bal. Geronimi verovert de bal door een tackle van achteren. Geronimi passt de bal zonder na te denken. Bielen is nu in balbezit. Bielen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

33e minuut.
Bilica kopt de bal weg. Galhardo heeft problemen om de bal te vangen. Rolim bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilica onderschept slim de pass. Bilica schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Bielen is nu in balbezit. Bielen passt de bal in één keer door. Bilica bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilica draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Daar is De Brul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Brul geeft de bal voor. Bielen kopt de bal weg. Bilica is nu in balbezit. Bilica schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: k.e.c 80%, Audax Rio 20%.
k.e.c - Audax Rio 0:8

49e minuut.
Bielen is nu in balbezit. Bilica rent richting de bal. Bielen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilica bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilica schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Trindade geeft de bal voor. Inworp. Geronimi met de inworp. Bilica bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilica geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Bilica rent richting de bal. Bilica passt de bal met de wreef. Trindade rent richting de bal. Bielen onderschept slim de pass. Bielen schiet op doel. Ciobotaru bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
k.e.c - Audax Rio 0:9

61e minuut.
Martiniena bereikt de bal nog maar net als eerste. Martiniena passt de bal in één keer door. Bielen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bilica rent richting de bal. Bilica haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
k.e.c - Audax Rio 0:10

63e minuut.
Galhardo rent richting de bal. Bilica onderschept slim de pass. Bilica speelt de bal door. Klungelig pakt Bielen de bal. Bielen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Doeltrap. Piedade komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Martiniena passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bilica de bal. Galhardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilica onderschept slim de pass. Bilica schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
k.e.c - Audax Rio 0:11

67e minuut.
Pará bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilica onderschept slim de pass. Bilica passt de bal in één keer door. Bielen is nu in balbezit. Bielen draait met de bal, schiet en ... Ciobotaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Inworp. Marrentinho komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Lemos geeft een lange en hoge pass. De Brul heeft problemen om de bal te vangen. De Brul geeft de bal voor. Geronimi rent richting de bal. Geronimi geeft de bal voor. Ciobotaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Geronimi geeft de bal voor. Trindade probeert de bal met de borst te controleren. Bielen is nu in balbezit. Bielen schiet op doel. Ciobotaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Vezeanu de bal. Vezeanu geeft een lange en hoge pass. Trindade onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geronimi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ciobotaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Mrkaja is nu in balbezit. Mrkaja geeft de bal voor. Vezeanu is nu in balbezit. Vezeanu geeft een hoge lob. Geronimi springt en kopt de bal. Ciobotaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Bilica geeft de bal voor. Nery bereikt de bal nog maar net als eerste. Nery geeft een lange en hoge pass. Bielen rent richting de bal. Bielen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: k.e.c 83%, Audax Rio 17%.
k.e.c - Audax Rio 0:11