Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Legendários Football Abuapuera
Lucas 352 Tactiek Falso9
50% Balbezit 50%
68% Spel op eigen helft 32%
6 Doelpogingen 29
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
45.8 gemiddelde waardering 52.6
goed Schieten uitmuntend
solide Passen goed
uitstekend Verdedigen solide


2e minuut.
Uchoa rent richting de bal. Uchoa probeert naar een medespeler te passen. Temperli rent richting de bal. Temperli schiet op doel. Rzeźniczek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legendários Football - Abuapuera 0:1

6e minuut.
Mircea probeert naar een medespeler te passen. Valença probeert naar een medespeler te passen. Yamada is nu in balbezit. Erzrumyan verovert de bal door een tackle van achteren. Erzrumyan draait met de bal, schiet en ... Secară kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Rzeźniczek probeert naar een medespeler te passen. Valença rent richting de bal. Valença passt de bal zonder na te denken. Erzrumyan rent richting de bal. Erzrumyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Šnajberk kopt de bal weg. Powell probeert naar een medespeler te passen. Temperli rent richting de bal. Uchoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Uchoa haalt uit met een fantastische trap. Mansur verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legendários Football - Abuapuera 0:2

14e minuut.
Resende probeert de bal aan de voet te houden. Resende geeft de bal voor. Rzeźniczek probeert de bal met de borst te controleren. Temperli bereikt de bal nog maar net als eerste. Temperli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Legendários Football - Abuapuera 0:3

16e minuut.
Jobs passt de bal zonder na te denken. Kyung-Ho rent richting de bal. Kyung-Ho passt de bal zonder na te denken. Temperli rent richting de bal. Temperli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Legendários Football - Abuapuera 0:4

19e minuut.
Mircea met een sublieme pass. Tuấn Kiệt heeft problemen om de bal te vangen. Uchoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Uchoa haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Rzeźniczek de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legendários Football - Abuapuera 0:5

23e minuut.
Orhun geeft een lange en hoge pass. Uchoa is nu in balbezit. Tuấn Kiệt schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Tuấn Kiệt moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Tuấn Kiệt schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

24e minuut.
Uchoa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Yamada zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Uchoa kopt de bal weg. Temperli rent richting de bal. Temperli haalt uit met een fantastische trap. Mansur probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legendários Football - Abuapuera 0:6

27e minuut.
Kyung-Ho speelt de bal door. Rzeźniczek probeert naar een medespeler te passen. Uchoa heeft problemen om de bal te vangen. Uchoa schiet op doel. Mansur werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Temperli rent richting de bal. Temperli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Šnajberk kopt de bal weg. Erzrumyan rent richting de bal. Yamada legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Erzrumyan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Erzrumyan neemt zijn aanloop. Paal!
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Jobs bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoica rent richting de bal. Stoica geeft de bal voor. Jobs geeft de bal voor. Uchoa krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Mansur kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Temperli probeert de bal met de borst te controleren. Mansur verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Temperli bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Legendários Football - Abuapuera 0:7

40e minuut.
Secară met een sublieme pass. Temperli bereikt de bal nog maar net als eerste. Temperli speelt de bal door. Uchoa is nu in balbezit. Uchoa schiet op doel. Mansur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Temperli bereikt de bal nog maar net als eerste. Uchoa is nu in balbezit. Temperli rent richting de bal. Temperli draait met de bal, schiet en ... Mansur probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legendários Football - Abuapuera 0:8

43e minuut.
Resende rent richting de bal. Mircea verovert de bal door een tackle van achteren. Mircea geeft een hoge lob. Erzrumyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Erzrumyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Legendários Football - Abuapuera 1:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legendários Football 66%, Abuapuera 34%.
Legendários Football - Abuapuera 1:8

47e minuut.
Klungelig pakt Kyung-Ho de bal. Kyung-Ho speelt de bal door. Temperli bereikt de bal nog maar net als eerste. Temperli draait met de bal, schiet en ... Mansur probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Powell probeert de bal aan de voet te houden. Jobs speelt de bal door. Temperli is nu in balbezit. Temperli draait met de bal, schiet en ... Mansur probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legendários Football - Abuapuera 1:9

53e minuut.
Orhun geeft de bal voor. Inworp. Mircea met de inworp. Uyanık bereikt de bal nog maar net als eerste. Uyanık schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Barroso bereikt de bal nog maar net als eerste. Barroso geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stoica met een snelle inworp. Uyanık geeft de bal voor. Secară probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Temperli is nu in balbezit. Rywczak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Temperli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Barroso zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rzeźniczek controleert de bal met de borst. Temperli rent richting de bal. Temperli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Legendários Football - Abuapuera 1:10

60e minuut.
Mircea passt de bal met de wreef. Kyung-Ho met een sublieme pass. Temperli bereikt de bal nog maar net als eerste. Temperli draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Powell geeft een lange en hoge pass. Daar is Sesveren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Temperli bereikt de bal nog maar net als eerste. Uchoa rent richting de bal. Uchoa draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Rywczak speelt de bal door. Klungelig pakt Uyanık de bal. Temperli is nu in balbezit. Temperli draait met de bal, schiet en ... Mansur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Sesveren geeft de bal voor. Powell kopt de bal weg. Rywczak geeft een hoge lob. Erzrumyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Erzrumyan schiet op doel. Secară kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Claverie komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Kyung-Ho speelt de bal door. Temperli bereikt de bal nog maar net als eerste. Temperli passt de bal met de wreef. Uchoa rent richting de bal. Uchoa draait met de bal, schiet en ... Mansur kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Powell verovert de bal door een tackle van achteren. Powell speelt de bal door. Temperli is nu in balbezit. Uchoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Uchoa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Doeltrap. Stange komt het veld opgelopen. Barcelos komt het veld opgelopen. Freire komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Orhun met een sublieme pass. Temperli rent richting de bal. Mircea begaat een overtreding. Mircea krijgt een gele kaart. Temperli raakt geblesseerd tijdens het duel. Resende zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Temperli springt en kopt de bal. Mansur bokst de bal weg. Temperli rent richting de bal. Temperli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Legendários Football - Abuapuera 1:11

81e minuut.
Kyung-Ho passt de bal in één keer door. Temperli bereikt de bal nog maar net als eerste. Temperli met een sublieme pass. Uchoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Uchoa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Uchoa onderschept slim de pass. Uchoa probeert naar een medespeler te passen. Temperli bereikt de bal nog maar net als eerste. Temperli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Legendários Football - Abuapuera 1:12

89e minuut.
Orhun zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Freire bereikt de bal nog maar net als eerste. Resende bereikt de bal nog maar net als eerste. Uchoa rent richting de bal. Uchoa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Powell geeft de bal voor. Daar is Temperli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rywczak. Rywczak krijgt een gele kaart. Temperli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kyung-Ho wilt de vrije trap nemen. Mansur kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legendários Football 69%, Abuapuera 31%.
Legendários Football - Abuapuera 1:12