Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 21:58
  • Bekerwedstrijd: Copa do Brasil
  • Stadion: Pinheirão
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 16000
Pinheiro FC Spartacus F.C
B Tactiek Outlier
39% Balbezit 61%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
23.6 gemiddelde waardering 47.5
poor Schieten solid
poor Passen solid
poor Verdedigen average


5e minuut.
Hajrović geeft de bal voor. Bendkowski kopt de bal weg. Daar is Accioly, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rocinha onderschept slim de pass. Rocinha schiet op doel. Penadinho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Hajdarović is nu in balbezit. Hajdarović geeft een hoge lob. Rocinha kopt de bal weg. Detyniecki rent richting de bal. Detyniecki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Podleski geeft een hoge lob. Bendkowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Marcão de bal. Rocinha is nu in balbezit. Rocinha haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Daar is Detyniecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pernambuco is nu in balbezit. Rocinha onderschept slim de pass. Detyniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Detyniecki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Accioly verovert de bal door een tackle van achteren. Podleski onderschept slim de pass. Podleski passt de bal zonder na te denken. Rocinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocinha draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Pinheiro FC - Spartacus F.C 0:1

38e minuut.
Bendkowski probeert naar een medespeler te passen. Chmielecki met een sublieme pass. Detyniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Detyniecki schiet op doel. Penadinho probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Tol probeert naar een medespeler te passen. Detyniecki heeft problemen om de bal te vangen. Rocinha rent richting de bal. Rocinha haalt uit met een fantastische trap. Penadinho werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pinheiro FC - Spartacus F.C 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pinheiro FC 81%, Spartacus F.C 19%.
Pinheiro FC - Spartacus F.C 0:2

60e minuut.
Biaggio rent richting de bal. Biaggio geeft de bal voor. Detyniecki is nu in balbezit. Detyniecki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Doeltrap. Penadinho trapt de bal weg. Rocinha kopt de bal weg. Detyniecki controleert de bal met de borst. Detyniecki haalt uit met een fantastische trap. Penadinho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Podleski passt de bal zonder na te denken. Bendkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bendkowski geeft een hoge lob. Rocinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocinha draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Chmielecki passt de bal in één keer door. Accioly rent richting de bal. Rocinha onderschept slim de pass. Rocinha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pinheiro FC - Spartacus F.C 0:3

87e minuut.
Daar is Diniz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diniz onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bendkowski neemt de hoekschop. Rocinha springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Podleski passt de bal zonder na te denken. Bendkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bendkowski geeft een lange en hoge pass. Daar is Detyniecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Detyniecki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pinheiro FC 71%, Spartacus F.C 29%.
Pinheiro FC - Spartacus F.C 0:3