Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CRR E.C BlueFlames
Sentou Bonito! Tactiek Ofensiva
38% Balbezit 62%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 37
6 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
24.2 gemiddelde waardering 52.2
average Schieten formidable
weak Passen solid
weak Verdedigen solid


3e minuut.
Strocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Scamă bereikt de bal nog maar net als eerste. Strocki onderschept slim de pass. Garlet rent richting de bal. Garlet schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CRR E.C - BlueFlames 0:1

9e minuut.
Plutão rent richting de bal. Barrancos rent richting de bal. Alexandrino begaat een overtreding. Alexandrino krijgt een gele kaart. Barrancos raakt geblesseerd tijdens het duel. Pinoli met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Garlet de bal. Garlet haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Plachetka bereikt de bal nog maar net als eerste. Plachetka geeft een lange en hoge pass. Batatais heeft problemen om de bal te vangen. Barrancos is nu in balbezit. Barrancos schiet op doel. Pinedo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Plutão geeft een lange en hoge pass. Pinoli rent richting de bal. Pinoli speelt de bal door. Plachetka bereikt de bal nog maar net als eerste. Plachetka geeft de bal voor. Pinedo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Garlet is nu in balbezit. Garlet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CRR E.C - BlueFlames 0:2

14e minuut.
Galvão geeft een hoge lob. Barrancos kopt de bal weg. Garlet is nu in balbezit. Garlet haalt uit met een fantastische trap. Pinedo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Pinedo trapt de bal weg van het doel. Plachetka kopt de bal weg. Klungelig pakt Raminho de bal. Barrancos bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrancos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Pinoli onderschept slim de pass. Barrancos heeft problemen om de bal te vangen. Pinoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrancos is nu in balbezit. Barrancos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CRR E.C - BlueFlames 0:3

19e minuut.
Pilich met een sublieme pass. Klungelig pakt Piaçava de bal. Raminho bereikt de bal nog maar net als eerste. Garlet verovert de bal door een tackle van achteren. Garlet draait met de bal, schiet en ... Pinedo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Barrancos bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrancos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CRR E.C - BlueFlames 0:4

22e minuut.
Barcelos rent richting de bal. Strocki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Barcelos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pilich zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Gugu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CRR E.C - BlueFlames 1:4

25e minuut.
Daar is Batatais, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barrancos is nu in balbezit. Batatais legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Barrancos raakt geblesseerd tijdens het duel. Garlet neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
CRR E.C - BlueFlames 1:5

32e minuut.
Gradkowski rent richting de bal. Gradkowski geeft de bal voor. Garlet kopt de bal weg. Barrancos is nu in balbezit. Barrancos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Garlet rent richting de bal. Scamă rent richting de bal. Garlet verovert de bal door een tackle van achteren. Garlet haalt uit met een fantastische trap. Pinedo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Barrancos is nu in balbezit. Barrancos draait met de bal, schiet en ... Pinedo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Plachetka kopt de bal weg. Klungelig pakt Strocki de bal. Strocki geeft een lange en hoge pass. Garlet is nu in balbezit. Garlet schiet op doel. Pinedo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Gradkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Plachetka is nu in balbezit. Plachetka met een sublieme pass. Barrancos bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrancos haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Passos heeft problemen om de bal te vangen. Garlet rent richting de bal. Garlet draait met de bal, schiet en ... Pinedo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CRR E.C - BlueFlames 1:6

44e minuut.
Barrancos passt de bal in één keer door. Daar is Pinoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinoli passt de bal in één keer door. Garlet bereikt de bal nog maar net als eerste. Garlet schiet op doel. Pinedo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Plachetka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Garlet is nu in balbezit. Garlet draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Plutão de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Na een snelle pass probeert Scamă de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Plachetka geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Plutão controleert de bal met de borst. Garlet is nu in balbezit. Garlet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CRR E.C - BlueFlames 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CRR E.C 86%, BlueFlames 14%.
CRR E.C - BlueFlames 1:7

47e minuut.
Garlet verovert de bal door een tackle van achteren. Garlet passt de bal met de wreef. Barrancos bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrancos draait met de bal, schiet en ... Pinedo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Barcelos probeert de bal aan de voet te houden. Strocki geeft een lange en hoge pass. Garlet maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Strocki rent richting de bal. Strocki passt de bal zonder na te denken. Garlet is nu in balbezit. Garlet schiet op doel. Pinedo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CRR E.C - BlueFlames 1:8

55e minuut.
Passos kopt de bal weg. Strocki rent richting de bal. Strocki geeft een lange en hoge pass. Garlet rent richting de bal. Garlet haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Scamă heeft problemen om de bal te vangen. Barrancos rent richting de bal. Scamă legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Barrancos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Garlet zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pinedo bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Zawadziński geeft een lange en hoge pass. Plutão bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrancos bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrancos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CRR E.C - BlueFlames 1:9

59e minuut.
Barrancos heeft problemen om de bal te vangen. Barrancos geeft een hoge lob. Garlet is nu in balbezit. Garlet draait met de bal, schiet en ... Pinedo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CRR E.C - BlueFlames 1:10

64e minuut.
Plachetka geeft een hoge lob. Batatais kan de bal niet met de borst controleren. Barrancos bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrancos schiet op doel. Pinedo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CRR E.C - BlueFlames 1:11

65e minuut.
Klungelig pakt Barrancos de bal. Barrancos geeft een hoge lob. Daar is Passos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garlet bereikt de bal nog maar net als eerste. Garlet schiet op doel. Pinedo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Scamă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garlet rent richting de bal. Garlet draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Gradkowski onderschept slim de pass. Gradkowski probeert naar een medespeler te passen. Strocki geeft de bal voor. Barrancos is nu in balbezit. Barrancos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CRR E.C - BlueFlames 1:12

70e minuut.
Barrancos probeert de bal met de borst te controleren. Batatais bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrancos onderschept slim de pass. Barrancos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CRR E.C - BlueFlames 1:13

73e minuut.
Plachetka is nu in balbezit. Plachetka passt de bal in één keer door. Strocki geeft een lange en hoge pass. Garlet bereikt de bal nog maar net als eerste. Garlet schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Barrancos rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Batatais. Barrancos raakt geblesseerd tijdens het duel. Pinoli zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Garlet is nu in balbezit. Garlet draait met de bal, schiet en ... Pinedo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CRR E.C - BlueFlames 1:14

82e minuut.
Garlet met een sublieme pass. Klungelig pakt Barrancos de bal. Pinoli is nu in balbezit. Barrancos is nu in balbezit. Barrancos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CRR E.C 72%, BlueFlames 28%.
CRR E.C - BlueFlames 1:14