Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Esporte Clube Pinheiros Amigos da 15 FC
luiz Tactiek I->Kill->You
55% Balbezit 45%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.6 gemiddelde waardering 52.7
excellent Schieten excellent
good Passen good
excellent Verdedigen solid


2e minuut.
Olarán geeft een lange en hoge pass. Indares is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sutil. Sutil krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Cavadlı geeft een lange en hoge pass. Anglada rent richting de bal. Montava maakt een afschuwelijke overtreding. Montava krijgt een gele kaart.

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bry zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sutil is nu in balbezit. Sutil geeft een hoge lob. Kożukar springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Cavadlı verovert de bal door een tackle van achteren. Cavadlı geeft de bal voor. Klungelig pakt Kopa-Ostrowski de bal. Kożukar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kożukar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Kożukar schiet op doel. Langlois met een sublieme pass. Sutil met een sublieme pass. Bojonegoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojonegoro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Bierzyński passt de bal in één keer door. Indares met een sublieme pass. Olarán is nu in balbezit. Ferroni onderschept slim de pass. Ferroni geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Esporte Clube Pinheiros 61%, Amigos da 15 FC 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Esporte Clube Pinheiros - Amigos da 15 FC 0:0

47e minuut.
Minga passt de bal zonder na te denken. Bierzyński rent richting de bal. Bierzyński geeft een hoge lob. Bojonegoro is nu in balbezit. Bojonegoro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Daar is Bierzyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bry speelt de bal door. Sutil rent richting de bal. Sutil geeft een hoge lob. Kożukar maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Sutil rent richting de bal. Indares verovert de bal door een tackle van achteren. Indares geeft de bal voor. Minga heeft problemen om de bal te vangen. Minga haalt uit met een fantastische trap. Burchiella bokst de bal weg.

61e minuut.
Bierzyński met een snelle inworp. Garner geeft de bal voor. Bojonegoro rent richting de bal. Bojonegoro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Kopa-Ostrowski geeft de bal voor. Bojonegoro rent richting de bal. Macháček tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Macháček krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Avalos onderschept slim de pass. Avalos passt de bal met de wreef. Montava is nu in balbezit. Montava geeft een lange en hoge pass. Kożukar geeft een lange en hoge pass. Langlois bokst de bal weg.

83e minuut.
Car is nu in balbezit. Kożukar onderschept slim de pass. Garner is nu in balbezit. Kożukar verovert de bal door een tackle van achteren. Kożukar draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Esporte Clube Pinheiros 56%, Amigos da 15 FC 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Esporte Clube Pinheiros - Amigos da 15 FC 0:0


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Esporte Clube Pinheiros 66%, Amigos da 15 FC 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Esporte Clube Pinheiros - Amigos da 15 FC 0:0

106e minuut.
O`Neal speelt de bal door. Ferroni geeft een hoge lob. Kopa-Ostrowski is nu in balbezit. Kożukar onderschept slim de pass. Kożukar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Esporte Clube Pinheiros - Amigos da 15 FC 0:1

109e minuut.
Kopa-Ostrowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Car de bal. Kożukar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kożukar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Esporte Clube Pinheiros - Amigos da 15 FC 0:2

118e minuut.
Indares is nu in balbezit. Indares geeft een lange en hoge pass. Cavadlı rent richting de bal. Minga onderschept slim de pass. Minga haalt uit met een fantastische trap. Burchiella probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Burchiella speelt de bal door. Montava kopt de bal weg. Avalos probeert naar een medespeler te passen. Kożukar rent richting de bal. Kożukar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Esporte Clube Pinheiros 44%, Amigos da 15 FC 56%.
Esporte Clube Pinheiros - Amigos da 15 FC 0:2