Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Voltaço Futebol Clube SAO PAULO FC 2701
343 Tactiek travessa
44% Balbezit 56%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 34
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
38.1 gemiddelde waardering 53.5
good Schieten very good
weak Passen formidable
solid Verdedigen solid


9e minuut.
Cwojdziński is nu in balbezit. Cwojdziński passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kazanowski de bal. Pałyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałyga haalt uit met een fantastische trap. Senderowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Gaviria kopt de bal weg. Cwojdziński rent richting de bal. Cwojdziński passt de bal in één keer door. Kazanowski is nu in balbezit. Kazanowski schiet op doel. Senderowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kazanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazanowski draait met de bal, schiet en ... Senderowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Almeida bereikt de bal nog maar net als eerste. Świrski bereikt de bal nog maar net als eerste. Świrski passt de bal in één keer door. Kazanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazanowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Voltaço Futebol Clube - SAO PAULO FC 2701 0:1

14e minuut.
Świrski rent richting de bal. Świrski passt de bal zonder na te denken. Gaviria met een sublieme pass. Klungelig pakt Pałyga de bal. Pałyga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Patury geeft een lange en hoge pass. Gaviria bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaviria met een sublieme pass. Pałyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałyga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Voltaço Futebol Clube - SAO PAULO FC 2701 0:2

21e minuut.
Cwojdziński met een snelle inworp. Gaviria rent richting de bal. Gaviria probeert naar een medespeler te passen. Pałyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałyga haalt uit met een fantastische trap. Senderowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Zambrotta geeft een hoge lob. Răscanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałyga onderschept slim de pass. Kazanowski is nu in balbezit. Kazanowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Newcombe is nu in balbezit. Cwojdziński verovert de bal door een tackle van achteren. Cwojdziński speelt de bal door. Kazanowski heeft problemen om de bal te vangen. Kazanowski haalt uit met een fantastische trap. Senderowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Newcombe geeft een hoge lob. Cwojdziński is nu in balbezit. Cwojdziński passt de bal met de wreef. Kazanowski heeft problemen om de bal te vangen. Kazanowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Răscanu kan de bal niet met de borst controleren. Pałyga is nu in balbezit. Pałyga passt de bal met de wreef. Kazanowski is nu in balbezit. Kazanowski schiet op doel. Senderowski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Voltaço Futebol Clube 87%, SAO PAULO FC 2701 13%.
Voltaço Futebol Clube - SAO PAULO FC 2701 0:2

54e minuut.
Inworp. Gaviria met de inworp. Cwojdziński probeert de bal met de borst te controleren. Cwojdziński geeft een hoge lob. Kazanowski springt en kopt de bal. Senderowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kazanowski rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Voltaço Futebol Clube - SAO PAULO FC 2701 0:3

56e minuut.
Răscanu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cwojdziński met een snelle inworp. Gaviria geeft een hoge lob. Kazanowski springt en kopt de bal. Senderowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Pesole bereikt de bal nog maar net als eerste. Almeida onderschept slim de pass. Almeida geeft een lange en hoge pass. Pałyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałyga schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Gaviria geeft de bal voor. Kazanowski kopt de bal weg. Pałyga is nu in balbezit. Pałyga haalt uit met een fantastische trap. Senderowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Voltaço Futebol Clube - SAO PAULO FC 2701 0:4

67e minuut.
Răscanu kopt de bal weg. Cwojdziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Cwojdziński passt de bal in één keer door. Kazanowski rent richting de bal. Kazanowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pałyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałyga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Voltaço Futebol Clube - SAO PAULO FC 2701 0:5

69e minuut.
Gaviria speelt de bal door. Cwojdziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Cwojdziński passt de bal in één keer door. Kazanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazanowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Cwojdziński kan de bal niet met de borst controleren. Nizzola rent richting de bal. Nizzola passt de bal met de wreef. Pałyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałyga draait met de bal, schiet en ... Senderowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Cwojdziński rent richting de bal. Cwojdziński geeft een lange en hoge pass. Kazanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazanowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Voltaço Futebol Clube - SAO PAULO FC 2701 0:6

86e minuut.
Cwojdziński passt de bal met de wreef. Gaviria geeft een hoge lob. Pałyga rent richting de bal. Pałyga schiet op doel. Senderowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Voltaço Futebol Clube - SAO PAULO FC 2701 0:7

90e minuut.
Pałyga passt de bal met de wreef. Daar is Gaviria, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaviria speelt de bal door. Pałyga rent richting de bal. Pałyga draait met de bal, schiet en ... Senderowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Voltaço Futebol Clube 88%, SAO PAULO FC 2701 12%.
Voltaço Futebol Clube - SAO PAULO FC 2701 0:7