Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
S. C. Corinthians Paulista Bradesco Futebol Clube
Tát.2 Tactiek 2010-B
45% Balbezit 55%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 32
6 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
33.4 gemiddelde waardering 58.3
matig Schieten wonderbaarlijk
zwak Passen zeer goed
goed Verdedigen solide


1e minuut.
Porumbel heeft problemen om de bal te vangen. Mejía is nu in balbezit. Porumbel maakt een afschuwelijke overtreding. Porumbel krijgt een gele kaart. Mejía is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Elshout zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Werbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Werbiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
S. C. Corinthians Paulista - Bradesco Futebol Clube 0:1

3e minuut.
Nəzirli onderschept slim de pass. Nəzirli geeft een lange en hoge pass. Akhmeteli bereikt de bal nog maar net als eerste. Akhmeteli draait met de bal, schiet en ... Göncz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S. C. Corinthians Paulista - Bradesco Futebol Clube 0:2

4e minuut.
Maschinot bereikt de bal nog maar net als eerste. Poenisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Poenisch passt de bal in één keer door. Porumbel is nu in balbezit. Porumbel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Masov rent richting de bal. Nəzirli verovert de bal door een tackle van achteren. Nəzirli geeft een hoge lob. Akhmeteli maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S. C. Corinthians Paulista - Bradesco Futebol Clube 0:3

14e minuut.
Maschinot speelt de bal door. Klungelig pakt Porumbel de bal. Akhmeteli verovert de bal door een tackle van achteren. Akhmeteli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Werbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Mejía de bal. Werbiński is nu in balbezit. Werbiński draait met de bal, schiet en ... Göncz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
S. C. Corinthians Paulista - Bradesco Futebol Clube 0:4

18e minuut.
Inworp. Nəzirli met een snelle inworp. Elshout met een sublieme pass. Jakubek heeft problemen om de bal te vangen. Jakubek geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Mejía rent richting de bal. Mejía geeft een lange en hoge pass. Font is nu in balbezit. Akhmeteli verovert de bal door een tackle van achteren. Akhmeteli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Mejía zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jakubek probeert naar een medespeler te passen. Font rent richting de bal. Werbiński verovert de bal door een tackle van achteren. Werbiński draait met de bal, schiet en ... Göncz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Inworp. Mejía met een snelle inworp. Werbiński speelt de bal door. Akhmeteli is nu in balbezit. Akhmeteli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
S. C. Corinthians Paulista - Bradesco Futebol Clube 0:5

25e minuut.
Tomiotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Werbiński onderschept slim de pass. Werbiński passt de bal in één keer door. Mejía is nu in balbezit. Mejía haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
S. C. Corinthians Paulista - Bradesco Futebol Clube 0:6

29e minuut.
Marthaler is nu in balbezit. Werbiński verovert de bal door een tackle van achteren. Werbiński speelt de bal door. Akhmeteli bereikt de bal nog maar net als eerste. Akhmeteli schiet op doel. Göncz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Maschinot passt de bal in één keer door. Nəzirli met een sublieme pass. Elshout probeert naar een medespeler te passen. Werbiński is nu in balbezit. Werbiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
S. C. Corinthians Paulista - Bradesco Futebol Clube 0:7

33e minuut.
Marthaler rent richting de bal. Werbiński is nu in balbezit. Mejía is nu in balbezit. Werbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Werbiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
S. C. Corinthians Paulista - Bradesco Futebol Clube 0:8

33e minuut.
Akhmeteli rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Porumbel. Akhmeteli raakt geblesseerd tijdens het duel. Elshout met een snel genomen vrije trap. Jankura controleert de bal met de borst. Werbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Werbiński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Jakubek met de inworp. Mejía bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejía passt de bal met de wreef. Werbiński is nu in balbezit. Werbiński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S. C. Corinthians Paulista 72%, Bradesco Futebol Clube 28%.
S. C. Corinthians Paulista - Bradesco Futebol Clube 0:8

47e minuut.
Marthaler is nu in balbezit. Akhmeteli verovert de bal door een tackle van achteren. Akhmeteli passt de bal in één keer door. Werbiński rent richting de bal. Werbiński schiet op doel. Göncz bokst de bal weg.

49e minuut.
Werbiński kopt de bal weg. Daar is Font, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akhmeteli is nu in balbezit. Akhmeteli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
S. C. Corinthians Paulista - Bradesco Futebol Clube 0:9

50e minuut.
Maschinot bereikt de bal nog maar net als eerste. Elshout onderschept slim de pass. Elshout probeert naar een medespeler te passen. Werbiński is nu in balbezit. Werbiński schiet op doel. De bal raakt de paal.

57e minuut.
Nəzirli probeert naar een medespeler te passen. Mejía bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejía passt de bal zonder na te denken. Akhmeteli bereikt de bal nog maar net als eerste. Akhmeteli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Nəzirli geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Akhmeteli krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
S. C. Corinthians Paulista - Bradesco Futebol Clube 0:10

60e minuut.
Sükösd verovert de bal door een tackle van achteren. Nəzirli onderschept slim de pass. Nəzirli met een sublieme pass. Mejía rent richting de bal. Mejía haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Göncz met een harde bal richting middenveld. Nəzirli kopt de bal weg. Akhmeteli rent richting de bal. Akhmeteli draait met de bal, schiet en ... Göncz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Inworp. Mejía met een snelle inworp. Werbiński is nu in balbezit. Werbiński schiet op doel. Göncz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S. C. Corinthians Paulista - Bradesco Futebol Clube 0:11

72e minuut.
Maschinot is nu in balbezit. Elshout rent richting de bal. Elshout geeft de bal voor. Werbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Werbiński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Akhmeteli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Nəzirli zal de hoekschop nemen. Akhmeteli maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Łaszczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Łaszczewski passt de bal met de wreef. Nəzirli met een sublieme pass. Werbiński is nu in balbezit. Werbiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
S. C. Corinthians Paulista - Bradesco Futebol Clube 0:12

76e minuut.
Klungelig pakt Werbiński de bal. Werbiński passt de bal met de wreef. Nəzirli probeert naar een medespeler te passen. Akhmeteli bereikt de bal nog maar net als eerste. Akhmeteli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
S. C. Corinthians Paulista - Bradesco Futebol Clube 0:13

83e minuut.
Maschinot bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakubek is nu in balbezit. Jakubek met een sublieme pass. Akhmeteli rent richting de bal. Akhmeteli schiet op doel. Göncz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Jakubek passt de bal zonder na te denken. Mejía rent richting de bal. Werbiński rent richting de bal. Werbiński schiet op doel. Göncz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
S. C. Corinthians Paulista - Bradesco Futebol Clube 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S. C. Corinthians Paulista 71%, Bradesco Futebol Clube 29%.
S. C. Corinthians Paulista - Bradesco Futebol Clube 0:14