Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
✰ Chelsea Football Club ✰ Marmotas
Padrão Chelsea Tactiek 54321
48% Balbezit 52%
64% Spel op eigen helft 36%
9 Doelpogingen 26
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
47.6 gemiddelde waardering 61.2
solide Schieten formidabel
solide Passen formidabel
uitstekend Verdedigen formidabel


7e minuut.
Apreotesei kopt de bal weg. Puhl rent richting de bal. Puhl geeft een lange en hoge pass. Mangueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangueira schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
✰ Chelsea Football Club ✰ - Marmotas 0:1

9e minuut.
Dévora met de inworp. Apreotesei kan de bal niet met de borst controleren. Peixeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Peixeiro schiet op doel. Walkowiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Týnský is nu in balbezit. Polidoro onderschept slim de pass. Magaton maakt een afschuwelijke overtreding. Magaton is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

16e minuut.
Mangueira onderschept slim de pass. Puhl bereikt de bal nog maar net als eerste. Puhl speelt de bal door. Dévora rent richting de bal. Dévora schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Týnský probeert naar een medespeler te passen. Peixeiro is nu in balbezit. De Bato tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. De Bato krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Polidoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Polidoro met een sublieme pass. Pérez Escamilla rent richting de bal. Garpozis verovert de bal door een tackle van achteren. Garpozis schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Concha probeert naar een medespeler te passen. Rice bereikt de bal nog maar net als eerste. Rice geeft de bal voor. Garpozis bereikt de bal nog maar net als eerste. Garpozis draait met de bal, schiet en ... Paal! Pardal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
✰ Chelsea Football Club ✰ - Marmotas 1:1

28e minuut.
Walkowiak speelt de bal door. Renjel controleert de bal met de borst. Renjel passt de bal zonder na te denken. Mangueira heeft problemen om de bal te vangen. Mangueira haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Mangueira rent richting de bal. Puhl is nu in balbezit. Puhl speelt de bal door. Mangueira rent richting de bal. Mangueira draait met de bal, schiet en ... Walkowiak bokst de bal weg. Peixeiro rent richting de bal. Peixeiro draait met de bal, schiet en ... Walkowiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
✰ Chelsea Football Club ✰ - Marmotas 1:2

42e minuut.
Garpozis rent richting de bal. Pérez Escamilla rent richting de bal. Garpozis onderschept slim de pass. Garpozis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
✰ Chelsea Football Club ✰ - Marmotas 2:2

45e minuut.
Puhl is nu in balbezit. Puhl passt de bal in één keer door. Daar is Mangueira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mangueira haalt uit met een fantastische trap. Walkowiak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
✰ Chelsea Football Club ✰ - Marmotas 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ✰ Chelsea Football Club ✰ 59%, Marmotas 41%.
✰ Chelsea Football Club ✰ - Marmotas 2:3

51e minuut.
Renjel kopt de bal weg. Mangueira kan de bal niet met de borst controleren. Mangueira passt de bal met de wreef. Puhl heeft problemen om de bal te vangen. Puhl haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Walkowiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Peixeiro is nu in balbezit. Peixeiro schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Turuncu rent richting de bal. Puhl verovert de bal door een tackle van achteren. Puhl passt de bal in één keer door. Daar is Mangueira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mangueira draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Puhl geeft een hoge lob. Szabat bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabat geeft een lange en hoge pass. Vechner rent richting de bal. Vechner geeft de bal voor. Walkowiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Concha geeft een lange en hoge pass. Pérez Escamilla is nu in balbezit. Garpozis onderschept slim de pass. Garpozis haalt uit met een fantastische trap. Pardal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
✰ Chelsea Football Club ✰ - Marmotas 3:3

71e minuut.
Renjel passt de bal met de wreef. Vechner met een sublieme pass. Puhl rent richting de bal. Puhl geeft de bal voor. Peixeiro springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
✰ Chelsea Football Club ✰ - Marmotas 3:4

78e minuut.
Renjel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Puhl met een sublieme pass. Renjel is nu in balbezit. Renjel geeft de bal voor. Mangueira springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Rice rent richting de bal. Rice probeert naar een medespeler te passen. Garpozis bereikt de bal nog maar net als eerste. Garpozis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
✰ Chelsea Football Club ✰ - Marmotas 4:4

87e minuut.
Renjel probeert de bal met de borst te controleren. Concha met een sublieme pass. Lobeiras Sánchez rent richting de bal. Mangueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangueira draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Puhl speelt de bal door. Mangueira is nu in balbezit. Mangueira haalt uit met een fantastische trap. Walkowiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Peixeiro bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
De Bato met een sublieme pass. Rice is nu in balbezit. Rice probeert naar een medespeler te passen. Garpozis heeft problemen om de bal te vangen. Garpozis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ✰ Chelsea Football Club ✰ 69%, Marmotas 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
✰ Chelsea Football Club ✰ - Marmotas 4:4


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

91e minuut.
Garpozis probeert naar een medespeler te passen. Rice probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Polidoro de bal. Mangueira is nu in balbezit. Mangueira schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

98e minuut.
Inworp. Vechner met de inworp. Puhl is nu in balbezit. Puhl met een sublieme pass. Vechner speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

99e minuut.
Renjel passt de bal met de wreef. Mangueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabat verovert de bal door een tackle van achteren. Dévora verovert de bal door een tackle van achteren. Dévora schiet op doel. Walkowiak bokst de bal weg. Puhl bereikt de bal nog maar net als eerste. Puhl schiet op doel. Walkowiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

100e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Renjel zal de hoekschop nemen. Puhl kopt de bal weg. Mangueira is nu in balbezit. Mangueira draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

102e minuut.
Vechner geeft een lange en hoge pass. Daar is Turuncu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Slootmaeckers onderschept slim de pass. Peixeiro rent richting de bal. Peixeiro draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ✰ Chelsea Football Club ✰ 66%, Marmotas 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
✰ Chelsea Football Club ✰ - Marmotas 4:4

107e minuut.
Apreotesei rent richting de bal. Peixeiro verovert de bal door een tackle van achteren. Peixeiro met een sublieme pass. Mangueira rent richting de bal. Mangueira haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
✰ Chelsea Football Club ✰ - Marmotas 4:5

115e minuut.
Rice bereikt de bal nog maar net als eerste. Rice geeft de bal voor. Garpozis is nu in balbezit. Garpozis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ✰ Chelsea Football Club ✰ 60%, Marmotas 40%.
✰ Chelsea Football Club ✰ - Marmotas 4:5