Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Boracéia urso panda
442 Tactiek sai da frente
43% Balbezit 57%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.7 gemiddelde waardering 51.6
matig Schieten zeer goed
goed Passen goed
zeer goed Verdedigen goed


3e minuut.
Damjanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Damjanov speelt de bal door. Großkreutz rent richting de bal. Thomas is nu in balbezit. Thomas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Boracéia - urso panda 0:1

6e minuut.
Mantzios probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Damjanov rent richting de bal. Turtă begaat een overtreding. Damjanov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Thomas wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Siemieniec rent richting de bal. Thomas onderschept slim de pass. Thomas passt de bal in één keer door. Damjanov is nu in balbezit. Damjanov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Damjanov met een sublieme pass. Klungelig pakt Minima de bal. Großkreutz rent richting de bal. Großkreutz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Damjanov is nu in balbezit. Mambo-Mumba begaat een overtreding. Damjanov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Indares zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Großkreutz krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Grote speelt de bal door. Damjanov is nu in balbezit. Damjanov passt de bal in één keer door. Großkreutz rent richting de bal. Großkreutz draait met de bal, schiet en ... Munkosa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Grote kopt de bal weg. Großkreutz rent richting de bal. Großkreutz geeft de bal voor. Damjanov is nu in balbezit. Damjanov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Großkreutz passt de bal met de wreef. Daar is Thomas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thomas passt de bal met de wreef. Damjanov rent richting de bal. Damjanov haalt uit met een fantastische trap. Munkosa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Thomas rent richting de bal. Thomas passt de bal met de wreef. Verhulst geeft een hoge lob. Großkreutz rent richting de bal. Großkreutz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Indares bereikt de bal nog maar net als eerste. Indares met een sublieme pass. Großkreutz rent richting de bal. Großkreutz draait met de bal, schiet en ... Minima probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Boracéia - urso panda 0:2

44e minuut.
Mambo-Mumba geeft een hoge lob. Verhulst geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Thomas de bal onder controle te krijgen. Großkreutz bereikt de bal nog maar net als eerste. Großkreutz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Een oude blessure zorgt ervoor dat Munkosa niet meer kan verder spelen. Werveke komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boracéia 80%, urso panda 20%.
Boracéia - urso panda 0:2

52e minuut.
Radłowski kopt de bal weg. Thomas probeert naar een medespeler te passen. Hallik rent richting de bal. Großkreutz bereikt de bal nog maar net als eerste. Großkreutz draait met de bal, schiet en ... Werveke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Boracéia - urso panda 0:3

57e minuut.
Großkreutz is nu in balbezit. Großkreutz passt de bal in één keer door. Damjanov rent richting de bal. Damjanov schiet op doel. Werveke probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Damjanov heeft problemen om de bal te vangen. Thomas speelt de bal door. Minima is nu in balbezit. Großkreutz onderschept slim de pass. Großkreutz schiet op doel. Werveke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boracéia - urso panda 0:4

65e minuut.
Barea probeert de bal aan de voet te houden. Thomas geeft een hoge lob. Großkreutz is nu in balbezit. Großkreutz haalt uit met een fantastische trap. Werveke probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

78e minuut.
Indares met een sublieme pass. Damjanov rent richting de bal. Turtă rent richting de bal. Damjanov onderschept slim de pass. Damjanov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Boracéia - urso panda 0:5

79e minuut.
Wyrębek rent richting de bal. Wyrębek probeert naar een medespeler te passen. Turtă is nu in balbezit. Damjanov verovert de bal door een tackle van achteren. Damjanov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Großkreutz rent richting de bal. Großkreutz draait met de bal, schiet en ... Werveke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boracéia - urso panda 0:6

84e minuut.
Minima rent richting de bal. Minima geeft een hoge lob. Inworp. Grote met een snelle inworp. Thomas geeft een lange en hoge pass. Werveke bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boracéia 78%, urso panda 22%.
Boracéia - urso panda 0:6