Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 21:59
  • Bekerwedstrijd: Copa do Brasil
  • Stadion: Valhala
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 12116
Thunder F.C Red Machine F.C.
TraineeModON Tactiek 4-3-3
52% Balbezit 48%
67% Spel op eigen helft 33%
5 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47 gemiddelde waardering 58.5
goed Schieten uitstekend
redelijk Passen uitstekend
solide Verdedigen goed


7e minuut.
Arguvan geeft een hoge lob. Inworp. Cubillo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Areco is nu in balbezit. Areco geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Ángel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubillo onderschept slim de pass. Cubillo geeft een lange en hoge pass. Drvar springt en kopt de bal. Hysi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Thunder F.C - Red Machine F.C. 0:1

9e minuut.
Arguvan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cubillo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Areco rent richting de bal. Areco geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Arguvan trapt de bal weg. Stoychev kopt de bal weg. Abuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Csiszár rent richting de bal. Csiszár haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Cubillo heeft problemen om de bal te vangen. Cubillo speelt de bal door. Drvar is nu in balbezit. Drvar schiet op doel. Hysi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Thunder F.C - Red Machine F.C. 0:2

17e minuut.
Hysi met een sublieme pass. Garrido speelt de bal door. Diekmeier is nu in balbezit. Marcão verovert de bal door een tackle van achteren. Marcão draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Brüll rent richting de bal. Brüll passt de bal in één keer door. Stoychev geeft de bal voor. Csiszár maakt een snoekduik en kopt de bal. Hysi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Thunder F.C - Red Machine F.C. 0:3

27e minuut.
Brüll speelt de bal door. Cubillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubillo passt de bal in één keer door. Drvar bereikt de bal nog maar net als eerste. Drvar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Hysi trapt de bal weg van het doel. Areco kopt de bal weg. Cubillo is nu in balbezit. Cubillo geeft de bal voor. Drvar krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Drvar bereikt de bal nog maar net als eerste. Abuda is nu in balbezit. Abuda geeft de bal voor. Marcão is nu in balbezit. Marcão haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Rousseff met een harde bal richting middenveld. Cubillo controleert de bal met de borst. Ángel met een sublieme pass. Drvar rent richting de bal. Drvar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Drvar bereikt de bal nog maar net als eerste. Arguvan is nu in balbezit. Arguvan passt de bal in één keer door. Brüll geeft een lange en hoge pass. Csiszár springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Drvar rent richting de bal. Areco controleert de bal met de borst. Areco passt de bal in één keer door. Csiszár rent richting de bal. Csiszár draait met de bal, schiet en ... Hysi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thunder F.C 66%, Red Machine F.C. 34%.
Thunder F.C - Red Machine F.C. 0:3

50e minuut.
Ángel onderschept slim de pass. Brüll onderschept slim de pass. Brüll met een sublieme pass. Csiszár bereikt de bal nog maar net als eerste. Csiszár draait met de bal, schiet en ... Hysi bokst de bal weg.

54e minuut.
Stoychev bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoychev passt de bal in één keer door. Cubillo is nu in balbezit. Cubillo geeft de bal voor. Csiszár maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Brüll geeft een lange en hoge pass. Drvar kopt de bal weg. Csiszár bereikt de bal nog maar net als eerste. Csiszár schiet op doel. Hysi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Thunder F.C - Red Machine F.C. 0:4

62e minuut.
Arguvan is nu in balbezit. Brüll verovert de bal door een tackle van achteren. Brüll geeft een lange en hoge pass. Csiszár rent richting de bal. Csiszár draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Marcão heeft problemen om de bal te vangen. Romaguera speelt de bal door. Stoychev speelt de bal door. Csiszár heeft problemen om de bal te vangen. Csiszár draait met de bal, schiet en ... Hysi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Bolaños geeft de bal voor. Areco is nu in balbezit. Areco geeft een hoge lob. Brüll is nu in balbezit. Brüll passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Drvar rent richting de bal. Sandulli onderschept slim de pass. Csiszár bereikt de bal nog maar net als eerste. Csiszár draait met de bal, schiet en ... Hysi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Thunder F.C - Red Machine F.C. 0:5

79e minuut.
Stoychev met een sublieme pass. Brüll bereikt de bal nog maar net als eerste. Brüll passt de bal in één keer door. Csiszár is nu in balbezit. Csiszár schiet op doel. Hysi bokst de bal weg.

84e minuut.
Arguvan kopt de bal weg. Stoychev bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoychev passt de bal in één keer door. Csiszár rent richting de bal. Csiszár haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Cubillo is nu in balbezit. Cubillo passt de bal met de wreef. Drvar bereikt de bal nog maar net als eerste. Csiszár is nu in balbezit. Csiszár draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Thunder F.C - Red Machine F.C. 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thunder F.C 68%, Red Machine F.C. 32%.
Thunder F.C - Red Machine F.C. 0:6