Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
São Felippe FC SCORPION BLACK
5 R Tactiek outra
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
6 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
48.8 gemiddelde waardering 51.2
goed Schieten solide
redelijk Passen solide
zeer goed Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Bastiaanse geeft een lange en hoge pass. Lipawsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipawsky geeft de bal voor. Schroyen is nu in balbezit. Schroyen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
O´Reilly raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Polanco komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Polanco is nu in balbezit. Valverde is nu in balbezit. Met opzet legt Polanco zijn tegenspeler op de grond. Polanco krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Gigante do Norte met een sublieme pass. Savella met een sublieme pass. Ehmke is nu in balbezit. Ehmke schiet op doel. Castelao werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Ruivo bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexander bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruivo onderschept slim de pass. Ruivo geeft de bal voor. Ehmke maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Savella speelt de bal door. Rehn bereikt de bal nog maar net als eerste. Rehn passt de bal zonder na te denken. Chitzoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitzoff draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Šlosár bokst de bal weg.

33e minuut.
Hamilton onderschept slim de pass. Hamilton geeft de bal voor. Valverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehmke verovert de bal door een tackle van achteren. Ehmke geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Larios kopt de bal weg. Rehn bereikt de bal nog maar net als eerste. Rehn probeert naar een medespeler te passen. Schroyen rent richting de bal. Schroyen schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: São Felippe FC 35%, SCORPION BLACK 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
São Felippe FC - SCORPION BLACK 0:0

48e minuut.
Rashford onderschept slim de pass. Rashford probeert naar een medespeler te passen. Gigante do Norte is nu in balbezit. Savella onderschept slim de pass. Savella geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Polanco met de inworp. Ehmke geeft een lange en hoge pass. Ziółkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziółkowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Inworp. Batata komt het veld opgelopen. Scott komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Batata bereikt de bal nog maar net als eerste. Batata geeft de bal voor. Ziółkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziółkowski haalt uit met een fantastische trap. Castelao probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
São Felippe FC - SCORPION BLACK 0:1

75e minuut.
Peladeiro komt het veld opgelopen. Ponteiro komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: São Felippe FC 46%, SCORPION BLACK 54%.
São Felippe FC - SCORPION BLACK 0:1