Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lafaiete Futebol Clube Jonny StarsFC
343 Tactiek John
43% Balbezit 57%
76% Spel op eigen helft 24%
3 Doelpogingen 44
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.6 gemiddelde waardering 54.7
matig Schieten uitmuntend
matig Passen solide
slecht Verdedigen goed


2e minuut.
Tomalczyk is nu in balbezit. Tomalczyk passt de bal in één keer door. Menezes rent richting de bal. Zoncada verovert de bal door een tackle van achteren. Zoncada haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Zoncada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pessi is nu in balbezit. Pessi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Zoncada rent richting de bal. Zoncada draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lafaiete Futebol Clube - Jonny StarsFC 0:1

4e minuut.
Shtraus bereikt de bal nog maar net als eerste. Shtraus geeft de bal voor. Zoncada kopt de bal weg. Stoichiţă heeft problemen om de bal te vangen. Stoichiţă haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Pessi rent richting de bal. Pessi passt de bal in één keer door. Zoncada bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoncada schiet op doel. Möller maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lafaiete Futebol Clube - Jonny StarsFC 0:2

9e minuut.
Stoichiţă passt de bal zonder na te denken. Zoncada bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoncada passt de bal in één keer door. Pessi is nu in balbezit. Pessi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Sotero is nu in balbezit. Sotero passt de bal in één keer door. Zoncada is nu in balbezit. Zoncada haalt uit met een fantastische trap. Möller werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lafaiete Futebol Clube - Jonny StarsFC 0:3

13e minuut.
Möller speelt de bal door. Tomalczyk kopt de bal weg. Klungelig pakt Pieri de bal. Stoichiţă is nu in balbezit. Stoichiţă schiet op doel. Paal! Mestrinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Pessi onderschept slim de pass. Pessi geeft een hoge lob. Stoichiţă maakt een snoekduik en kopt de bal. Möller maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lafaiete Futebol Clube - Jonny StarsFC 0:4

17e minuut.
Stoichiţă geeft de bal voor. Daar is Pessi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zoncada is nu in balbezit. Zoncada haalt uit met een fantastische trap. Möller maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lafaiete Futebol Clube - Jonny StarsFC 0:5

18e minuut.
Tomalczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Tomalczyk passt de bal in één keer door. Stoichiţă rent richting de bal. Sotero geeft een lange en hoge pass. Zoncada springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Tomalczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Tomalczyk geeft een lange en hoge pass. Zoncada rent richting de bal. Zoncada draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lafaiete Futebol Clube - Jonny StarsFC 0:6

24e minuut.
Micsoniu probeert naar een medespeler te passen. Tomalczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomalczyk geeft de bal voor. Stoichiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoichiţă geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zoncada is nu in balbezit. Zoncada schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Tomalczyk kopt de bal weg. Klungelig pakt Stoichiţă de bal. Stoichiţă speelt de bal door. Pessi is nu in balbezit. Pessi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zoncada is nu in balbezit. Zoncada draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lafaiete Futebol Clube - Jonny StarsFC 0:7

29e minuut.
Poeira passt de bal in één keer door. Pieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Stoichiţă zijn tegenspeler op de grond. Stoichiţă krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Lizak geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vidal met de inworp. Poeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Poeira draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Stoichiţă passt de bal met de wreef. Sotero is nu in balbezit. Sotero passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Zoncada de bal. Zoncada draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Frazzon is nu in balbezit. Frazzon geeft de bal voor. Inworp. Tomalczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stoichiţă geeft een lange en hoge pass. Möller kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zoncada krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Lafaiete Futebol Clube - Jonny StarsFC 0:8

33e minuut.
Quebrado bereikt de bal nog maar net als eerste. Quebrado passt de bal zonder na te denken. Stoichiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoichiţă draait met de bal, schiet en ... Möller werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lafaiete Futebol Clube - Jonny StarsFC 0:9

37e minuut.
Micsoniu geeft een lange en hoge pass. Pessi kopt de bal weg. Zoncada rent richting de bal. Stoichiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoichiţă schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zoncada bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoncada draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lafaiete Futebol Clube - Jonny StarsFC 0:10

41e minuut.
Vidal geeft een lange en hoge pass. Tomalczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Feichtenschlager zijn tegenspeler op de grond. Feichtenschlager krijgt een gele kaart. Tomalczyk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Micsoniu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zoncada rent richting de bal. Zoncada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lafaiete Futebol Clube - Jonny StarsFC 0:11

42e minuut.
Mestrinho rent richting de bal. Mestrinho passt de bal zonder na te denken. Stoichiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoichiţă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lafaiete Futebol Clube - Jonny StarsFC 0:12

44e minuut.
Mestrinho geeft de bal voor. Inworp. Shtraus met de inworp. Daar is Pessi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pessi geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lafaiete Futebol Clube 75%, Jonny StarsFC 25%.
Lafaiete Futebol Clube - Jonny StarsFC 0:12

47e minuut.
Lizak onderschept slim de pass. Lizak geeft een lange en hoge pass. Zoncada is nu in balbezit. Stoichiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoichiţă haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Risadinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Vittek onderschept slim de pass. Vittek geeft de bal voor. Zoncada is nu in balbezit. Zoncada haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Stoichiţă is nu in balbezit. Stoichiţă draait met de bal, schiet en ... Möller kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Stoichiţă geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Klungelig pakt Shtraus de bal. Shtraus geeft de bal voor. Tomalczyk kopt de bal weg. Zoncada bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoncada draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Pessi rent richting de bal. Pessi geeft een hoge lob. Frazzon is nu in balbezit. Zoncada onderschept slim de pass. Zoncada draait met de bal, schiet en ... Möller probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Stoichiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoichiţă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Tomalczyk is nu in balbezit. Sotero is nu in balbezit. Sotero passt de bal in één keer door. Zoncada bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoncada haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Stoichiţă is nu in balbezit. Stoichiţă geeft de bal voor. Möller probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Woźnica geeft een lange en hoge pass. Stoichiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoichiţă passt de bal met de wreef. Zoncada is nu in balbezit. Zoncada schiet op doel. Möller verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Micsoniu is nu in balbezit. Micsoniu geeft een lange en hoge pass. Zoncada is nu in balbezit. Zoncada schiet op doel. Na een snelle pass probeert Menezes de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lafaiete Futebol Clube - Jonny StarsFC 0:13

73e minuut.
Feichtenschlager geeft de bal voor. Konik speelt de bal door. Pessi kopt de bal weg. Zoncada is nu in balbezit. Zoncada schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Menezes geeft de bal voor. Vidal kopt de bal weg. Pessi probeert naar een medespeler te passen. Zoncada rent richting de bal. Zoncada draait met de bal, schiet en ... Möller bokst de bal weg. Pessi rent richting de bal. Pessi haalt uit met een fantastische trap. Möller werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Möller probeert naar een medespeler te passen. Shtraus kopt de bal weg. Mestrinho heeft problemen om de bal te vangen. Pessi rent richting de bal. Pessi geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Menezes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stoichiţă rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tomalczyk zal de hoekschop nemen. Zoncada springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. Pessi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pessi draait met de bal, schiet en ... Möller probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lafaiete Futebol Clube - Jonny StarsFC 0:14

84e minuut.
Shtraus passt de bal zonder na te denken. Pessi speelt de bal door. Stoichiţă is nu in balbezit. Stoichiţă haalt uit met een fantastische trap. Möller werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lafaiete Futebol Clube - Jonny StarsFC 0:15

87e minuut.
Pessi onderschept slim de pass. Pessi passt de bal met de wreef. Tomalczyk speelt de bal door. Zoncada bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoncada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lafaiete Futebol Clube - Jonny StarsFC 0:16

88e minuut.
Vidal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Feichtenschlager rent richting de bal. Feichtenschlager passt de bal in één keer door. Poeira rent richting de bal. Poeira haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Risadinha rent richting de bal. Risadinha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lafaiete Futebol Clube - Jonny StarsFC 1:16

90e minuut.
Frazzon rent richting de bal. Frazzon geeft een hoge lob. Shtraus probeert naar een medespeler te passen. Zoncada rent richting de bal. Zoncada draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lafaiete Futebol Clube 77%, Jonny StarsFC 23%.
Lafaiete Futebol Clube - Jonny StarsFC 1:16