Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lojas Americanas CALIL FC
4-3-3(2) Tactiek Aprende
42% Balbezit 58%
70% Spel op eigen helft 30%
0 Doelpogingen 26
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
29.1 gemiddelde waardering 52.5
slecht Schieten formidabel
matig Passen zeer goed
matig Verdedigen goed


2e minuut.
Milović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Borzyszkowski is nu in balbezit. Paraschiv speelt de bal door. Tanağartan is nu in balbezit. Tanağartan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lojas Americanas - CALIL FC 0:1

8e minuut.
Świężawski met een snelle inworp. Paraschiv bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraschiv geeft een lange en hoge pass. Borzyszkowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Numan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lojas Americanas - CALIL FC 0:2

10e minuut.
Piţigoi geeft een lange en hoge pass. Paraschiv rent richting de bal. Paraschiv geeft een lange en hoge pass. Borzyszkowski is nu in balbezit. Borzyszkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Słaby, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Numan bokst de bal weg.

14e minuut.
Paraschiv probeert naar een medespeler te passen. Świężawski heeft problemen om de bal te vangen. Świężawski geeft een hoge lob. Tanağartan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanağartan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lojas Americanas - CALIL FC 0:3

14e minuut.
Maltepeli rent richting de bal. Maltepeli probeert naar een medespeler te passen. Beletti heeft problemen om de bal te vangen. Borzyszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Borzyszkowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Condruţ rent richting de bal. Condruţ geeft een lange en hoge pass. Piţigoi geeft de bal voor. Borzyszkowski krijgt zijn hoofd ertegen. Tanağartan springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Daar is Świężawski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mombelli. Świężawski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Milović met een snel genomen vrije trap. Tanağartan maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Amâncio is nu in balbezit. Paraschiv verovert de bal door een tackle van achteren. Paraschiv geeft een hoge lob. Tanağartan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanağartan haalt uit met een fantastische trap. Numan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Borzyszkowski is nu in balbezit. Borzyszkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lojas Americanas - CALIL FC 0:4

27e minuut.
Świężawski met een snelle inworp. Paraschiv is nu in balbezit. Paraschiv geeft een lange en hoge pass. Borzyszkowski is nu in balbezit. Borzyszkowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Piţigoi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Amâncio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Montoya is nu in balbezit. Montoya geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lojas Americanas 71%, CALIL FC 29%.
Lojas Americanas - CALIL FC 0:4

46e minuut.
Klungelig pakt Piţigoi de bal. Piţigoi geeft de bal voor. Słaby controleert de bal met de borst. Tanağartan rent richting de bal. Tanağartan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Świężawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Świężawski geeft een lange en hoge pass. Borzyszkowski rent richting de bal. Borzyszkowski schiet op doel. Numan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lojas Americanas - CALIL FC 0:5

50e minuut.
Daar is Słaby, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paraschiv speelt de bal door. Borzyszkowski is nu in balbezit. Borzyszkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lojas Americanas - CALIL FC 0:6

54e minuut.
Milović bereikt de bal nog maar net als eerste. Milović geeft een hoge lob. Tanağartan is nu in balbezit. Tanağartan haalt uit met een fantastische trap. Numan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lojas Americanas - CALIL FC 0:7

57e minuut.
Słaby passt de bal met de wreef. Daar is Montoya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borzyszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Borzyszkowski schiet op doel. Numan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lojas Americanas - CALIL FC 0:8

59e minuut.
Świężawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Świężawski geeft een lange en hoge pass. Tanağartan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanağartan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lojas Americanas - CALIL FC 0:9

61e minuut.
Świężawski geeft de bal voor. Klungelig pakt Biegalski de bal. Mombelli rent richting de bal. Borzyszkowski rent richting de bal. Borzyszkowski schiet op doel. Numan bokst de bal weg.

68e minuut.
Mombelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paraschiv is nu in balbezit. Paraschiv speelt de bal door. Tanağartan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanağartan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lojas Americanas - CALIL FC 0:10

72e minuut.
Tanağartan draait met de bal, schiet en ... Biegalski controleert de bal met de borst. Borzyszkowski rent richting de bal. Borzyszkowski schiet op doel. Numan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lojas Americanas - CALIL FC 0:11

80e minuut.
Paraschiv is nu in balbezit. Paraschiv passt de bal zonder na te denken. Świężawski is nu in balbezit. Świężawski geeft een lange en hoge pass. Borzyszkowski krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Çameli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vakar geeft een lange en hoge pass. Piţigoi kopt de bal weg. Montoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Montoya geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lojas Americanas 68%, CALIL FC 32%.
Lojas Americanas - CALIL FC 0:11