Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vasco FCR Schneiders F.C
Tática 1 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
33% Spel op eigen helft 67%
21 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.9 gemiddelde waardering 21.5
goed Schieten slecht
goed Passen zwak
redelijk Verdedigen zwak


10e minuut.
Pietranik onderschept slim de pass. Pietranik geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ortiz de bal. Ciserani rent richting de bal. Ciserani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vasco FCR - Schneiders F.C 1:0

11e minuut.
Moraes passt de bal in één keer door. Cantagalo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ciserani. Ciserani krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Daar is Polak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polak geeft een lange en hoge pass. Ciserani is nu in balbezit. Ciserani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vasco FCR - Schneiders F.C 2:0

33e minuut.
Avelar onderschept slim de pass. Avelar geeft een lange en hoge pass. Pietranik kopt de bal weg. Cuzuban bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuzuban haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vasco FCR 42%, Schneiders F.C 58%.
Vasco FCR - Schneiders F.C 2:0

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gromadzki komt het veld opgelopen. Chiţa komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Inworp. Bardi komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Chiţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Polak rent richting de bal. Polak speelt de bal door. Gromadzki is nu in balbezit. Gromadzki schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kecman komt het veld opgelopen. Kallinger komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Goulart is nu in balbezit. Bardi onderschept slim de pass. Bardi met een sublieme pass. Chiţa rent richting de bal. Chiţa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Michon probeert de bal met de borst te controleren. Michon geeft de bal voor. Kallinger kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Chiţa de bal onder controle te krijgen. Chiţa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vasco FCR - Schneiders F.C 3:0

80e minuut.
Michon met een sublieme pass. Chiţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Suassuna legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chiţa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chiţa legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Rosendo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Vasco FCR - Schneiders F.C 4:0

82e minuut.
Krejč kopt de bal weg. Michon bereikt de bal nog maar net als eerste. Michon passt de bal zonder na te denken. Chiţa is nu in balbezit. Chiţa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Cordeiro rent richting de bal. Cordeiro passt de bal in één keer door. Spodrītis speelt de bal door. Klungelig pakt Chiţa de bal. Chiţa schiet op doel. Rosendo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vasco FCR - Schneiders F.C 5:0

89e minuut.
Goulart heeft problemen om de bal te vangen. Bardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bardi geeft de bal voor. Chiţa is nu in balbezit. Chiţa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vasco FCR 23%, Schneiders F.C 77%.
Vasco FCR - Schneiders F.C 5:0