Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
S.E.Cupím Corrego Fundo MG
Nue Tactiek 2x2
46% Balbezit 54%
22% Spel op eigen helft 78%
30 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
52.9 gemiddelde waardering 46.6
uitstekend Schieten solide
zeer goed Passen zeer goed
goed Verdedigen formidabel


2e minuut.
Proper geeft de bal voor. Rossi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossi speelt de bal door. Zuojun rent richting de bal. Zuojun draait met de bal, schiet en ... Udişteanu bokst de bal weg. Milo heeft problemen om de bal te vangen. Zuojun bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Maracanã zal de hoekschop nemen. Zuojun springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.E.Cupím - Corrego Fundo MG 1:0

12e minuut.
Laguardia is nu in balbezit. Milo onderschept slim de pass. Milo passt de bal in één keer door. Zuojun bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuojun geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Udişteanu speelt de bal door. Capellu is nu in balbezit. Capellu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Milo geeft een lange en hoge pass. Udişteanu speelt de bal door. Capellu kopt de bal weg. Milo rent richting de bal. Milo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Zuojun is nu in balbezit. Zuojun draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
S.E.Cupím - Corrego Fundo MG 2:0

16e minuut.
Maracanã passt de bal in één keer door. Milo bereikt de bal nog maar net als eerste. Milo probeert naar een medespeler te passen. Clarkson rent richting de bal. Clarkson probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zuojun rent richting de bal. Zuojun draait met de bal, schiet en ... Udişteanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
S.E.Cupím - Corrego Fundo MG 3:0

17e minuut.
Vaahervaara probeert naar een medespeler te passen. Maracanã rent richting de bal. Maracanã speelt de bal door. Clarkson bereikt de bal nog maar net als eerste. Clarkson schiet op doel. Udişteanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Milo is nu in balbezit. Milo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
S.E.Cupím - Corrego Fundo MG 4:0

26e minuut.
Mayor kopt de bal weg. Maracanã is nu in balbezit. Maracanã geeft een lange en hoge pass. Zuojun maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.E.Cupím - Corrego Fundo MG 5:0

27e minuut.
Udişteanu speelt de bal door. Capellu controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Mayor maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Vaahervaara is nu in balbezit. Vaahervaara geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vaahervaara zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zuojun rent richting de bal. Zuojun haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
S.E.Cupím - Corrego Fundo MG 6:0

30e minuut.
Proper rent richting de bal. Proper geeft een hoge lob. Inworp. Maracanã met een snelle inworp. Clarkson geeft de bal voor. Udişteanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zuojun is nu in balbezit. Zuojun haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
S.E.Cupím - Corrego Fundo MG 7:0

34e minuut.
Ramabaja passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Sucală de bal. Inworp. Rossi met een snelle inworp. Maracanã speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Clarkson rent richting de bal. Clarkson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
S.E.Cupím - Corrego Fundo MG 8:0

38e minuut.
Clarkson springt en kopt de bal. Udişteanu probeert naar een medespeler te passen. Zabos kan de bal niet met de borst controleren. Capellu bereikt de bal nog maar net als eerste. Capellu haalt uit met een fantastische trap. Gonzer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Vaahervaara probeert naar een medespeler te passen. Milo is nu in balbezit. Milo passt de bal met de wreef. Zuojun is nu in balbezit. Zuojun draait met de bal, schiet en ... Udişteanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Maracanã met een sublieme pass. Clarkson probeert naar een medespeler te passen. Zuojun heeft problemen om de bal te vangen. Zuojun draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
S.E.Cupím - Corrego Fundo MG 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.E.Cupím 20%, Corrego Fundo MG 80%.
S.E.Cupím - Corrego Fundo MG 9:0

47e minuut.
Inworp. Vaahervaara zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zabos probeert naar een medespeler te passen. Milo rent richting de bal. Milo draait met de bal, schiet en ... Udişteanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Maracanã heeft problemen om de bal te vangen. Ramabaja geeft een lange en hoge pass. Capellu rent richting de bal. Capellu haalt uit met een fantastische trap. Gonzer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.E.Cupím - Corrego Fundo MG 9:1

51e minuut.
Mayor speelt de bal door. Zuojun bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaahervaara speelt de bal door. Milo is nu in balbezit. Milo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Klungelig pakt Zabos de bal. Zabos met een sublieme pass. Klungelig pakt Milo de bal. Milo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Vaahervaara probeert naar een medespeler te passen. Clarkson heeft problemen om de bal te vangen. Ramabaja rent richting de bal. Maracanã rent richting de bal. Maracanã geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Inworp. Deleanu komt het veld opgelopen. Paiva komt het veld opgelopen. Obrejan komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Obrejan probeert naar een medespeler te passen. Vaahervaara probeert naar een medespeler te passen. Paiva rent richting de bal. Klungelig pakt Milo de bal. Milo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
S.E.Cupím - Corrego Fundo MG 10:1

59e minuut.
Milo passt de bal in één keer door. Obrejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrejan haalt uit met een fantastische trap. Udişteanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paiva probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
S.E.Cupím - Corrego Fundo MG 11:1

60e minuut.
Bugu komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Milo kan de bal niet met de borst controleren. Ramabaja is nu in balbezit. Milo onderschept slim de pass. Milo draait met de bal, schiet en ... Udişteanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.E.Cupím - Corrego Fundo MG 12:1

65e minuut.
Inworp. Itaqui komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Lomauskas onderschept slim de pass. Maracanã probeert naar een medespeler te passen. Milo speelt de bal door. Paiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Paiva haalt uit met een fantastische trap. Udişteanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Obrejan is nu in balbezit. Obrejan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
S.E.Cupím - Corrego Fundo MG 13:1

73e minuut.
Milo heeft problemen om de bal te vangen. Milo probeert naar een medespeler te passen. Paiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Paiva schiet op doel. Udişteanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
S.E.Cupím - Corrego Fundo MG 14:1

82e minuut.
Vaahervaara probeert naar een medespeler te passen. Milo bereikt de bal nog maar net als eerste. Milo passt de bal zonder na te denken. Paiva is nu in balbezit. Paiva draait met de bal, schiet en ... Udişteanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Obrejan is nu in balbezit. Obrejan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
S.E.Cupím - Corrego Fundo MG 15:1

83e minuut.
Maracanã met de inworp. Ramabaja onderschept slim de pass. Paiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Paiva haalt uit met een fantastische trap. Udişteanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Udişteanu trapt de bal weg van het doel. Bugu kopt de bal weg. Vaahervaara bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaahervaara geeft een hoge lob. Milo springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Proper bereikt de bal nog maar net als eerste. Proper geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bugu de bal. Capellu is nu in balbezit. Capellu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.E.Cupím 24%, Corrego Fundo MG 76%.
S.E.Cupím - Corrego Fundo MG 15:1