Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Valigol Sociedade Esportiva do Gama
Sweep Tactiek Tatica 352
41% Balbezit 59%
79% Spel op eigen helft 21%
6 Doelpogingen 30
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
32.4 gemiddelde waardering 56.9
matig Schieten uitmuntend
redelijk Passen goed
goed Verdedigen goed


3e minuut.
Kabát met een snelle inworp. Colombiano rent richting de bal. Pepino legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Colombiano is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Domagała neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Valigol - Sociedade Esportiva do Gama 0:1

5e minuut.
Pele Zapata met een sublieme pass. Kabát is nu in balbezit. Kabát passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Hayyam de bal. Hayyam geeft een hoge lob. Shogun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Colombiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Colombiano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Valigol - Sociedade Esportiva do Gama 0:2

7e minuut.
Pepino bereikt de bal nog maar net als eerste. Colombiano verovert de bal door een tackle van achteren. Colombiano passt de bal met de wreef. Stanke met een sublieme pass. Pele Zapata geeft de bal voor. Shogun bokst de bal weg. Domagała bereikt de bal nog maar net als eerste. Domagała draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Valigol - Sociedade Esportiva do Gama 0:3

14e minuut.
Colombiano rent richting de bal. Colombiano haalt uit met een fantastische trap. Giorio probeert de bal aan de voet te houden. Domagała rent richting de bal. Domagała draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Hayyam speelt de bal door. Klungelig pakt Domagała de bal. Domagała passt de bal zonder na te denken. Colombiano rent richting de bal. Colombiano schiet op doel. Paal!

16e minuut.
Kabát kopt de bal weg. Colombiano rent richting de bal. Colombiano geeft de bal voor. Domagała bereikt de bal nog maar net als eerste. Domagała haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Noble geeft de bal voor. Daar is Kończewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matov probeert naar een medespeler te passen. Hayyam bereikt de bal nog maar net als eerste. Hayyam geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Pele Zapata met een sublieme pass. Hayyam is nu in balbezit. Hayyam geeft een lange en hoge pass. Kabát is nu in balbezit. Kabát geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Doeltrap. Giorio met een harde bal richting middenveld. Stanke kopt de bal weg. Domagała bereikt de bal nog maar net als eerste. Domagała draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Valigol - Sociedade Esportiva do Gama 0:4

24e minuut.
Gajdzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajdzik geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kabát met een snelle inworp. Pele Zapata geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Domagała is nu in balbezit. Domagała schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Pedersen geeft een hoge lob. Ledesma is nu in balbezit. Ledesma met een sublieme pass. Kabát rent richting de bal. Kabát geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Melegatti onderschept slim de pass. Klungelig pakt Melegatti de bal. Melegatti passt de bal in één keer door. Kończewski is nu in balbezit. Kończewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Giorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Giorio geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kabát zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Colombiano geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Hayyam met de inworp. Noble speelt de bal door. Melegatti is nu in balbezit. Melegatti draait met de bal, schiet en ... Menegardo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Valigol - Sociedade Esportiva do Gama 1:4

42e minuut.
Gajdzik onderschept slim de pass. Gajdzik geeft een lange en hoge pass. Melegatti met een sublieme pass. Kończewski is nu in balbezit. Kończewski haalt uit met een fantastische trap. Menegardo bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valigol 73%, Sociedade Esportiva do Gama 27%.
Valigol - Sociedade Esportiva do Gama 1:4

51e minuut.
Domagała geeft een hoge lob. Kabát is nu in balbezit. Kabát passt de bal met de wreef. Colombiano rent richting de bal. Colombiano draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Jarmovskis rent richting de bal. Jarmovskis passt de bal zonder na te denken. Hayyam rent richting de bal. Hayyam geeft de bal voor. Colombiano krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Jarmovskis passt de bal zonder na te denken. Kabát rent richting de bal. Kabát geeft een lange en hoge pass. Domagała is nu in balbezit. Domagała draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Pele Zapata met een sublieme pass. Daar is Hayyam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hayyam met een sublieme pass. Colombiano is nu in balbezit. Colombiano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Valigol - Sociedade Esportiva do Gama 1:5

63e minuut.
Pepino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stanke speelt de bal door. Hayyam probeert naar een medespeler te passen. Domagała bereikt de bal nog maar net als eerste. Domagała draait met de bal, schiet en ... Shogun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Valigol - Sociedade Esportiva do Gama 1:6

64e minuut.
Daar is Kończewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Domagała bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajdzik begaat een overtreding. Domagała is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Stanke neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Colombiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Colombiano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Valigol - Sociedade Esportiva do Gama 1:7

66e minuut.
Fierka met een sublieme pass. Daar is Hayyam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hayyam geeft een hoge lob. Colombiano rent richting de bal. Colombiano schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Domagała springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Valigol - Sociedade Esportiva do Gama 1:8

68e minuut.
Colombiano rent richting de bal. Noble onderschept slim de pass. Noble geeft een hoge lob. Melegatti is nu in balbezit. Melegatti draait met de bal, schiet en ... Menegardo bokst de bal weg.

71e minuut.
Colombiano haalt uit met een fantastische trap. Giorio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stanke speelt de bal door. Domagała is nu in balbezit. Domagała draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Shogun met een harde bal richting middenveld. Kabát kopt de bal weg. Daar is Colombiano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colombiano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Colombiano heeft problemen om de bal te vangen. Jarmovskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarmovskis passt de bal met de wreef. Domagała is nu in balbezit. Domagała haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Gajdzik geeft de bal voor. Buitenspel voor Kończewski. Goede buitenspelval van de verdediging. Hayyam maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Colombiano is nu in balbezit. Colombiano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Noble probeert naar een medespeler te passen. Daar is Melegatti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stanke met een sublieme pass. Domagała rent richting de bal. Domagała haalt uit met een fantastische trap. Shogun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hayyam zal de hoekschop nemen. Domagała kopt de bal weg. Colombiano rent richting de bal. Colombiano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Valigol - Sociedade Esportiva do Gama 1:9

85e minuut.
Domagała passt de bal met de wreef. Jarmovskis speelt de bal door. Kabát speelt de bal door. Colombiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Colombiano schiet op doel. Shogun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Valigol - Sociedade Esportiva do Gama 1:10

85e minuut.
Melegatti speelt de bal door. Klungelig pakt Bodrožić de bal. Colombiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Colombiano draait met de bal, schiet en ... Shogun maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Domagała is nu in balbezit. Domagała draait met de bal, schiet en ... Shogun probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Valigol - Sociedade Esportiva do Gama 1:11

88e minuut.
Melegatti verovert de bal door een tackle van achteren. Melegatti passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pepino de bal. Noble is nu in balbezit. Noble haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valigol 85%, Sociedade Esportiva do Gama 15%.
Valigol - Sociedade Esportiva do Gama 1:11