Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bolo de Cenoura TimaoOOOOoOo
4-2-1-3 Tactiek NOVA 3 ATT
41% Balbezit 59%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.2 gemiddelde waardering 58.6
redelijk Schieten uitstekend
redelijk Passen solide
slecht Verdedigen uitstekend


17e minuut.
Peţeanu is nu in balbezit. Peţeanu geeft de bal voor. Damas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Byczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Byczyński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Wołowicz kopt de bal weg. Rivera rent richting de bal. Mazouch verovert de bal door een tackle van achteren. Mazouch draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolo de Cenoura - TimaoOOOOoOo 0:1

21e minuut.
Ristoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazouch onderschept slim de pass. Mazouch passt de bal met de wreef. Wołowicz is nu in balbezit. Wołowicz draait met de bal, schiet en ... das Graças probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Mazouch verovert de bal door een tackle van achteren. Mazouch speelt de bal door. Wołowicz is nu in balbezit. Wołowicz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sánchez Zapata rent richting de bal. Sánchez Zapata draait met de bal, schiet en ... das Graças probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Sánchez Zapata bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Zapata passt de bal met de wreef. Wołowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wołowicz draait met de bal, schiet en ... das Graças werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolo de Cenoura - TimaoOOOOoOo 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bolo de Cenoura 59%, TimaoOOOOoOo 41%.
Bolo de Cenoura - TimaoOOOOoOo 0:2

47e minuut.
Rivera geeft de bal voor. Damas probeert de bal met de borst te controleren. Damas probeert naar een medespeler te passen. Byczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Byczyński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Daar is Sánchez Zapata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sánchez Zapata passt de bal in één keer door. Mazouch rent richting de bal. Mazouch draait met de bal, schiet en ... das Graças maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Longo probeert de bal met de borst te controleren. Longo geeft een hoge lob. Wołowicz is nu in balbezit. Wołowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bolo de Cenoura - TimaoOOOOoOo 0:3

56e minuut.
Ristoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazouch verovert de bal door een tackle van achteren. Mazouch probeert naar een medespeler te passen. Longo bereikt de bal nog maar net als eerste. Longo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolo de Cenoura - TimaoOOOOoOo 0:4

59e minuut.
Vasiliu met een sublieme pass. Buchnajzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchnajzer passt de bal zonder na te denken. Sánchez Zapata bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Zapata draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Preud`Homme geeft een lange en hoge pass. Tabar kopt de bal weg. Klungelig pakt Rivera de bal. Wołowicz rent richting de bal. Wołowicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Rivera passt de bal met de wreef. Mazouch is nu in balbezit. Mazouch geeft een hoge lob. Wołowicz rent richting de bal. Wołowicz haalt uit met een fantastische trap. das Graças probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Kolbus geeft een lange en hoge pass. Inworp. Vasiliu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Damas is nu in balbezit. Damas geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bolo de Cenoura 68%, TimaoOOOOoOo 32%.
Bolo de Cenoura - TimaoOOOOoOo 0:4