Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Universit´ário FC Treze Futebol
2005 Tactiek 4213
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
52.9 gemiddelde waardering 57.6
solid Schieten excellent
good Passen excellent
formidable Verdedigen very good


7e minuut.
Sabiá passt de bal in één keer door. Igaz rent richting de bal. Igaz speelt de bal door. Ordoñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordoñez schiet op doel. Rezoagli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Czeremcha is nu in balbezit. Sabiá is nu in balbezit. Sabiá geeft de bal voor. Ordoñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordoñez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Sabiá speelt de bal door. Michelin rent richting de bal. Michelin passt de bal in één keer door. Ordoñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordoñez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Michelin met de inworp. Sabiá probeert naar een medespeler te passen. Igaz heeft problemen om de bal te vangen. Igaz haalt uit met een fantastische trap. Rezoagli bokst de bal weg. Kardas rent richting de bal. Kardas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Universit´ário FC - Treze Futebol 0:1

14e minuut.
Kandris probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Stec de bal. Stec passt de bal zonder na te denken. Kardas rent richting de bal. Kardas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Michelin bereikt de bal nog maar net als eerste. Michelin geeft de bal voor. Williamson kopt de bal weg. Stec bereikt de bal nog maar net als eerste. Stec draait met de bal, schiet en ... Zanette probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Gaudyn heeft problemen om de bal te vangen. Igaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Igaz passt de bal met de wreef. Ordoñez is nu in balbezit. Ordoñez schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Universit´ário FC - Treze Futebol 0:2

40e minuut.
Inworp. Igaz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sabiá geeft een lange en hoge pass. Daar is Ordoñez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ordoñez schiet op doel. Rezoagli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Udalcovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Udalcovas geeft de bal voor. Castell Canto kopt de bal weg. Michelin geeft een hoge lob. Ordoñez krijgt zijn hoofd ertegen. Rezoagli bokst de bal weg.

41e minuut.
Sabiá rent richting de bal. Sabiá geeft de bal voor. Daar is Williamson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kardas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kardas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Universit´ário FC - Treze Futebol 0:3

42e minuut.
Harris is nu in balbezit. Michelin verovert de bal door een tackle van achteren. Michelin probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ordoñez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ordoñez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Universit´ário FC - Treze Futebol 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universit´ário FC 62%, Treze Futebol 38%.
Universit´ário FC - Treze Futebol 0:4

48e minuut.
Kandris bereikt de bal nog maar net als eerste. Spătaru verovert de bal door een tackle van achteren. Spătaru geeft de bal voor. Ordoñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordoñez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Niittykoski onderschept slim de pass. Niittykoski passt de bal met de wreef. Stec bereikt de bal nog maar net als eerste. Stec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Universit´ário FC - Treze Futebol 1:4

51e minuut.
Kandris is nu in balbezit. Spătaru onderschept slim de pass. Spătaru geeft de bal voor. Harris kopt de bal weg. Stec bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Sluskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sluskis geeft de bal voor. Kaščák bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaščák geeft een lange en hoge pass. Stec springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zanette met een harde bal richting middenveld. Harris kopt de bal weg. Castell Canto heeft problemen om de bal te vangen. Stec rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Michelin probeert naar een medespeler te passen. Czeremcha is nu in balbezit. Czeremcha geeft een hoge lob. Ordoñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordoñez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Michelin geeft een hoge lob. Udalcovas rent richting de bal. Ordoñez onderschept slim de pass. Ordoñez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Universit´ário FC - Treze Futebol 1:5

75e minuut.
Chwiałkiewicz rent richting de bal. Kaščák bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaščák passt de bal in één keer door. Igaz is nu in balbezit. Igaz geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Sabiá rent richting de bal. Sabiá met een sublieme pass. Chwiałkiewicz is nu in balbezit. Kardas onderschept slim de pass. Kardas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Grabarczyk is nu in balbezit. Grabarczyk passt de bal met de wreef. Sabiá probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ordoñez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ordoñez draait met de bal, schiet en ... Rezoagli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Chwiałkiewicz rent richting de bal. Chwiałkiewicz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sabiá zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Michelin geeft een hoge lob. Rezoagli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Stec is nu in balbezit. Sluskis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Stec raakt geblesseerd tijdens het duel. Stec neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Spătaru heeft problemen om de bal te vangen. Grabarczyk is nu in balbezit. Kandris onderschept slim de pass. Kandris schiet op doel. Zanette probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Universit´ário FC - Treze Futebol 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universit´ário FC 47%, Treze Futebol 53%.
Universit´ário FC - Treze Futebol 2:5