Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
14 de Julho Olimpykes
tendinite Tactiek 1-4-6-0
64% Balbezit 36%
20% Spel op eigen helft 80%
25 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
47.1 gemiddelde waardering 25.8
zeer goed Schieten slecht
goed Passen zwak
goed Verdedigen slecht


9e minuut.
Ciepielewski rent richting de bal. Alicate verovert de bal door een tackle van achteren. Alicate probeert naar een medespeler te passen. Rampinelli is nu in balbezit. Rampinelli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Wiktorowski geeft de bal voor. Klungelig pakt Ciepielewski de bal. Bruns rent richting de bal. Alicate bereikt de bal nog maar net als eerste. Alicate haalt uit met een fantastische trap. Fulcon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bruns rent richting de bal. Bruns draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
14 de Julho - Olimpykes 1:0

23e minuut.
Rumenov maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Alicate kopt de bal weg. Mijal rent richting de bal. Mijal draait met de bal, schiet en ... Fulcon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
14 de Julho - Olimpykes 2:0

25e minuut.
Daar is Hamilton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bruns rent richting de bal. Klungelig pakt Bruns de bal. Bruns haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
14 de Julho - Olimpykes 3:0

29e minuut.
Butrymski rent richting de bal. Butrymski probeert naar een medespeler te passen. Ciepielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruns verovert de bal door een tackle van achteren. Bruns haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Queimado is nu in balbezit. Veríssimo onderschept slim de pass. Veríssimo geeft een lange en hoge pass. Bruns bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruns haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Mijal rent richting de bal. Mroczka rent richting de bal. Bruns onderschept slim de pass. Bruns schiet op doel. Fulcon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
14 de Julho - Olimpykes 4:0

45e minuut.
Venkov komt het veld opgelopen. Cârstea komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 14 de Julho 18%, Olimpykes 82%.
14 de Julho - Olimpykes 4:0

47e minuut.
Bruns kopt de bal weg. Huszár rent richting de bal. Venkov maakt een afschuwelijke overtreding. Venkov krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Kerepeczky bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerepeczky geeft een lange en hoge pass. Bosquier heeft problemen om de bal te vangen. Venkov is nu in balbezit. Venkov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Hamilton geeft een lange en hoge pass. Kerepeczky heeft problemen om de bal te vangen. Kerepeczky met een sublieme pass. Venkov rent richting de bal. Venkov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Hamilton is nu in balbezit. Bruns onderschept slim de pass. Ciepielewski is nu in balbezit. Bruns onderschept slim de pass. Bruns schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Cârstea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cârstea geeft een hoge lob. Ciepielewski probeert de bal met de borst te controleren. Bruns rent richting de bal. Bruns schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Venkov geeft een lange en hoge pass. Huszár heeft problemen om de bal te vangen. Bruns is nu in balbezit. Bruns haalt uit met een fantastische trap. Mroczka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Veríssimo speelt de bal door. Kerepeczky is nu in balbezit. Kerepeczky geeft een lange en hoge pass. Bruns is nu in balbezit. Bruns draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

88e minuut.
Huszár bereikt de bal nog maar net als eerste. Huszár geeft een lange en hoge pass. Hamilton probeert de bal aan de voet te houden. Bruns is nu in balbezit. Bruns haalt uit met een fantastische trap. Fulcon bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 14 de Julho 22%, Olimpykes 78%.
14 de Julho - Olimpykes 4:0