Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DEAÇO Ferreiras bar
jogar Tactiek dorgas
43% Balbezit 57%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
39.3 gemiddelde waardering 57
matig Schieten goed
matig Passen formidabel
solide Verdedigen goed


1e minuut.
Mhedhki verovert de bal door een tackle van achteren. Mhedhki probeert de bal met de borst te controleren. Mhedhki passt de bal met de wreef. Gavioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavioli draait met de bal, schiet en ... Signori bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Dancs raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Michels komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Resino heeft problemen om de bal te vangen. Helmes geeft de bal voor. Klungelig pakt Michels de bal. Mhedhki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mhedhki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DEAÇO - Ferreiras bar 0:1

11e minuut.
Borosqui rent richting de bal. Mhedhki met een sublieme pass. Resino bereikt de bal nog maar net als eerste. Preguiça onderschept slim de pass. Preguiça schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
DEAÇO - Ferreiras bar 0:2

16e minuut.
Daffé is nu in balbezit. Daffé geeft de bal voor. Gavioli is nu in balbezit. Gavioli schiet op doel. Signori werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DEAÇO - Ferreiras bar 0:3

30e minuut.
Preguiça met een sublieme pass. Daffé rent richting de bal. Lefter begaat een overtreding. Daffé is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Daffé wilt de vrije trap nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gavioli krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Borosqui passt de bal in één keer door. Mhedhki is nu in balbezit. Mhedhki passt de bal met de wreef. Gavioli rent richting de bal. Gavioli schiet op doel. Signori probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Helmes passt de bal zonder na te denken. Mhedhki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mhedhki met een sublieme pass. Gavioli is nu in balbezit. Gavioli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Lefter bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Helmes. Lefter raakt geblesseerd tijdens het duel. Lefter zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bärens bereikt de bal nog maar net als eerste. Bärens passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Bärens heeft problemen om de bal te vangen. Bärens passt de bal met de wreef. Jirouš bereikt de bal nog maar net als eerste. Jirouš schiet op doel. Molitorys werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DEAÇO - Ferreiras bar 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DEAÇO 82%, Ferreiras bar 18%.
DEAÇO - Ferreiras bar 1:3

51e minuut.
Borosqui met een sublieme pass. Daffé probeert naar een medespeler te passen. Gavioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavioli schiet op doel. Signori probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Lefter bereikt de bal nog maar net als eerste. Preguiça verovert de bal door een tackle van achteren. Preguiça schiet op doel. Signori maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
DEAÇO - Ferreiras bar 1:4

58e minuut.
Borosqui bereikt de bal nog maar net als eerste. Borosqui speelt de bal door. Daffé speelt de bal door. Daar is Helmes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Helmes geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DEAÇO 81%, Ferreiras bar 19%.
DEAÇO - Ferreiras bar 1:4