Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Digital FC Sampaio Corrêa FC
Padrão Tactiek Sampaio GIGANTE!
49% Balbezit 51%
77% Spel op eigen helft 23%
2 Doelpogingen 31
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
36.7 gemiddelde waardering 51.4
average Schieten good
average Passen excellent
good Verdedigen adequate


6e minuut.
Tombesi speelt de bal door. Ürküm probeert naar een medespeler te passen. Fargeon is nu in balbezit. Fargeon haalt uit met een fantastische trap. Paiva probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Digital FC - Sampaio Corrêa FC 0:1

11e minuut.
Fargeon bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ürküm neemt de hoekschop. Fargeon krijgt zijn hoofd ertegen. Paiva werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Ürküm geeft de bal voor. Ávila heeft problemen om de bal te vangen. Manu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ávila onderschept slim de pass. Ávila draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Digital FC - Sampaio Corrêa FC 0:2

18e minuut.
Moraes rent richting de bal. Tombesi verovert de bal door een tackle van achteren. Tombesi met een sublieme pass. Fargeon rent richting de bal. Fargeon schiet op doel. Paiva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

20e minuut.
Paraviso met een sublieme pass. Ürküm rent richting de bal. Ürküm probeert naar een medespeler te passen. Ávila heeft problemen om de bal te vangen. Ávila schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Venâncio met een harde bal richting middenveld. Tombesi kopt de bal weg. Fargeon bereikt de bal nog maar net als eerste. Ávila is nu in balbezit. Ávila draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Digital FC - Sampaio Corrêa FC 0:3

23e minuut.
Ürküm passt de bal in één keer door. Fargeon bereikt de bal nog maar net als eerste. Fargeon passt de bal in één keer door. Ávila is nu in balbezit. Ávila schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Digital FC - Sampaio Corrêa FC 0:4

24e minuut.
Fargeon is nu in balbezit. Cox is nu in balbezit. Fargeon verovert de bal door een tackle van achteren. Ávila is nu in balbezit. Ávila draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Fargeon bereikt de bal nog maar net als eerste. Cox is nu in balbezit. Fargeon onderschept slim de pass. Fargeon speelt de bal door. Tilico is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tilico zal de hoekschop nemen. Fargeon krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Paiva trapt de bal weg. Monteiro kopt de bal weg. Tombesi probeert naar een medespeler te passen. Tilico rent richting de bal. Tilico draait met de bal, schiet en ... Paiva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Tilico speelt de bal door. Tombesi is nu in balbezit. Tombesi passt de bal zonder na te denken. Ávila is nu in balbezit. Ávila haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Digital FC - Sampaio Corrêa FC 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Digital FC 78%, Sampaio Corrêa FC 22%.
Digital FC - Sampaio Corrêa FC 0:5

46e minuut.
Joa komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Fargeon heeft problemen om de bal te vangen. Venâncio bereikt de bal nog maar net als eerste. Fargeon onderschept slim de pass. Fargeon haalt uit met een fantastische trap. Paiva maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Ávila is nu in balbezit. Ávila draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Digital FC - Sampaio Corrêa FC 0:6

52e minuut.
Cox rent richting de bal. Tombesi verovert de bal door een tackle van achteren. Tombesi passt de bal in één keer door. Tilico rent richting de bal. Tilico draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mărăşescu met een snelle inworp. Cox bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilico rent richting de bal. Tilico schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Venâncio kopt de bal weg. Magierowski is nu in balbezit. Magierowski passt de bal met de wreef. Tilico is nu in balbezit. Tilico haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Doeltrap. Paiva trapt de bal weg van het doel. Ürküm kopt de bal weg. Fargeon rent richting de bal. Fargeon schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Cox probeert naar een medespeler te passen. Ürküm bereikt de bal nog maar net als eerste. Ürküm passt de bal met de wreef. Tilico rent richting de bal. Tilico haalt uit met een fantastische trap. Paiva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Tombesi rent richting de bal. Tombesi passt de bal zonder na te denken. Ávila is nu in balbezit. Ávila draait met de bal, schiet en ... Paiva probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Digital FC - Sampaio Corrêa FC 0:7

65e minuut.
Paraviso heeft problemen om de bal te vangen. Moraes bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tombesi. Tombesi krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Magierowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Magierowski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Manu de bal. Ávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Ávila haalt uit met een fantastische trap. Paiva bokst de bal weg.

71e minuut.
Monteiro is nu in balbezit. Monteiro passt de bal zonder na te denken. Lisichkov is nu in balbezit. Lisichkov schiet op doel. Tsagoika maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Digital FC - Sampaio Corrêa FC 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Digital FC 77%, Sampaio Corrêa FC 23%.
Digital FC - Sampaio Corrêa FC 1:7