Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Estrela da Vila Itaporã FC
ESTRELA 2024 Tactiek C avç 4132
55% Balbezit 45%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
52.5 gemiddelde waardering 40.1
uitstekend Schieten redelijk
solide Passen goed
uitstekend Verdedigen matig


4e minuut.
Keloğlu speelt de bal door. Timofeev rent richting de bal. Timofeev geeft de bal voor. Arriaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Arriaga geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Timofeev onderschept slim de pass. Timofeev geeft een lange en hoge pass. Ramaglia heeft problemen om de bal te vangen. Ðogo is nu in balbezit. Ðogo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Ðogo rent richting de bal. Ðogo passt de bal met de wreef. Keloğlu is nu in balbezit. Arriaga verovert de bal door een tackle van achteren. Arriaga draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Sosin met een snelle inworp. Pompeu is nu in balbezit. Ðogo verovert de bal door een tackle van achteren. Ðogo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrela da Vila - Itaporã FC 1:0

40e minuut.
Finazzi heeft problemen om de bal te vangen. Timofeev is nu in balbezit. Timofeev passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ðogo de bal. Ðogo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estrela da Vila 50%, Itaporã FC 50%.
Estrela da Vila - Itaporã FC 1:0

59e minuut.
Catatau met een sublieme pass. Guimarães is nu in balbezit. Parrish begaat een overtreding. Guimarães is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Guimarães komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Żołnowski controleert de bal met de borst. Timofeev is nu in balbezit. Keloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Timofeev verovert de bal door een tackle van achteren. Timofeev geeft een hoge lob. das Graças kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Arriaga is nu in balbezit. Arriaga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrela da Vila - Itaporã FC 2:0

65e minuut.
Timofeev passt de bal met de wreef. Sosin met een sublieme pass. Polenta heeft problemen om de bal te vangen. Arriaga rent richting de bal. Arriaga schiet op doel. das Graças bokst de bal weg.

67e minuut.
Ðogo bereikt de bal nog maar net als eerste. Żołnowski begaat een overtreding. Ðogo raakt geblesseerd tijdens het duel. Przerwa zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Arriaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ðogo rent richting de bal. Ðogo haalt uit met een fantastische trap. das Graças probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrela da Vila - Itaporã FC 3:0

67e minuut.
Żołnowski is nu in balbezit. Ðogo onderschept slim de pass. Ðogo passt de bal zonder na te denken. Arriaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Arriaga schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Cuéllar speelt de bal door. Sosin speelt de bal door. Keloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arriaga verovert de bal door een tackle van achteren. Arriaga schiet op doel. das Graças bokst de bal weg.

74e minuut.
Keloğlu passt de bal met de wreef. Sosin is nu in balbezit. Sosin probeert naar een medespeler te passen. Timofeev is nu in balbezit. Timofeev geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Finazzi is nu in balbezit. Sosin verovert de bal door een tackle van achteren. Sosin met een sublieme pass. Arriaga is nu in balbezit. Arriaga geeft de bal voor. das Graças kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Timofeev bereikt de bal nog maar net als eerste. Timofeev passt de bal in één keer door. Arriaga rent richting de bal. Arriaga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Estrela da Vila - Itaporã FC 4:0

88e minuut.
Przerwa kopt de bal weg. Guimarães rent richting de bal. Guimarães passt de bal met de wreef. Catatau heeft problemen om de bal te vangen. Catatau geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estrela da Vila 41%, Itaporã FC 59%.
Estrela da Vila - Itaporã FC 4:0