Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Novo Rio F.C Mandaguari FC
442 Tactiek SEVERINO_LAT
57% Balbezit 43%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
48.3 gemiddelde waardering 53
goed Schieten formidabel
goed Passen solide
solide Verdedigen solide


5e minuut.
Ayinko geeft de bal voor. Frunda heeft problemen om de bal te vangen. Rigoni begaat een overtreding. Rigoni krijgt een gele kaart. Frunda raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Frunda kan niet meer verder spelen. Komasiński komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Jannke bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasztan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jannke verovert de bal door een tackle van achteren. Jannke haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Novo Rio F.C - Mandaguari FC 0:1

16e minuut.
Pernambuco is nu in balbezit. Pernambuco passt de bal zonder na te denken. Nyagolov bereikt de bal nog maar net als eerste. Jannke bereikt de bal nog maar net als eerste. Jannke draait met de bal, schiet en ... Cwyl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Duplan onderschept slim de pass. Duplan passt de bal in één keer door. Jannke is nu in balbezit. Jannke schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Pacheco kopt de bal weg. Campbell is nu in balbezit. Gürses verovert de bal door een tackle van achteren. Gürses draait met de bal, schiet en ... Lima maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Novo Rio F.C - Mandaguari FC 1:1

23e minuut.
Nyagolov passt de bal met de wreef. Jannke rent richting de bal. Jannke draait met de bal, schiet en ... Tiuca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cwyl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Turcanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Turcanu speelt de bal door. Nyagolov rent richting de bal. Nyagolov draait met de bal, schiet en ... Cwyl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Novo Rio F.C - Mandaguari FC 1:2

28e minuut.
Nyagolov met een snelle inworp. Duplan met een sublieme pass. Turcanu rent richting de bal. Turcanu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Pacheco speelt de bal door. Pernambuco is nu in balbezit. Pernambuco speelt de bal door. Nyagolov is nu in balbezit. Nyagolov schiet op doel. Cwyl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Kasztan is nu in balbezit. Duplan verovert de bal door een tackle van achteren. Duplan speelt de bal door. Jannke is nu in balbezit. Jannke schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Nyagolov schiet op doel. Tiuca controleert de bal met de borst. Nyagolov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyagolov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Novo Rio F.C - Mandaguari FC 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Novo Rio F.C 59%, Mandaguari FC 41%.
Novo Rio F.C - Mandaguari FC 1:3

49e minuut.
Nyagolov kopt de bal weg. Duplan rent richting de bal. Duplan met een sublieme pass. Turcanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Turcanu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Cwyl trapt de bal weg. Novoselac bereikt de bal nog maar net als eerste. Novoselac passt de bal zonder na te denken. Gürses rent richting de bal. Gürses draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Nyagolov kopt de bal weg. Duplan bereikt de bal nog maar net als eerste. Duplan passt de bal in één keer door. Turcanu rent richting de bal. Turcanu geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco geeft de bal voor. Gürses is nu in balbezit. Gürses haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Novo Rio F.C - Mandaguari FC 2:3

71e minuut.
Doeltrap. Ayinko trapt de bal weg van het doel. Duplan bereikt de bal nog maar net als eerste. Duplan geeft de bal voor. Jannke maakt een snoekduik en kopt de bal. Cwyl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Tiuca de bal. Paal!

77e minuut.
Campbell rent richting de bal. Campbell geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tiuca de bal. Turcanu is nu in balbezit. Turcanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Novoselac met een sublieme pass. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürses bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürses schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Novo Rio F.C - Mandaguari FC 3:3

81e minuut.
Pacheco heeft problemen om de bal te vangen. Pacheco speelt de bal door. Komasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Komasiński geeft een hoge lob. Gürses springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Duplan kopt de bal weg. Turcanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Turcanu passt de bal met de wreef. Jannke rent richting de bal. Jannke draait met de bal, schiet en ... Cwyl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Novo Rio F.C 54%, Mandaguari FC 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Novo Rio F.C - Mandaguari FC 3:3


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

96e minuut.
Novoselac rent richting de bal. Gürses bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürses passt de bal in één keer door. Fadlon is nu in balbezit. Fadlon haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

99e minuut.
Rigoni onderschept slim de pass. Rigoni speelt de bal door. Nyagolov rent richting de bal. Jannke rent richting de bal. Jannke draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

101e minuut.
Kasztan met een sublieme pass. Pacheco is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pernambuco. Pacheco is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pacheco wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Novo Rio F.C 42%, Mandaguari FC 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Novo Rio F.C - Mandaguari FC 3:3

109e minuut.
Nusko bereikt de bal nog maar net als eerste. Rigoni verovert de bal door een tackle van achteren. Rigoni geeft een hoge lob. Nyagolov rent richting de bal. Nyagolov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

113e minuut.
Duplan probeert naar een medespeler te passen. Nyagolov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Łapka. Nyagolov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Duplan neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Cwyl bokst de bal weg. Jannke bereikt de bal nog maar net als eerste. Jannke haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Novo Rio F.C - Mandaguari FC 3:4

117e minuut.
Jannke met een sublieme pass. Rigoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Rigoni passt de bal met de wreef. Turcanu rent richting de bal. Turcanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Novo Rio F.C 49%, Mandaguari FC 51%.
Novo Rio F.C - Mandaguari FC 3:4