Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Providência Club Oriental Futbol y Amistad
leozinho22 Tactiek Toque y me voy
49% Balbezit 51%
67% Spel op eigen helft 33%
1 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
35.6 gemiddelde waardering 44.3
matig Schieten solide
redelijk Passen solide
redelijk Verdedigen redelijk


2e minuut.
Gîrbaciu rent richting de bal. Łopatowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Łopatowicz geeft de bal voor. Casagrande is nu in balbezit. Casagrande draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Providência - Club Oriental Futbol y Amistad 0:1

4e minuut.
Tobí passt de bal met de wreef. Łopatowicz is nu in balbezit. Łopatowicz geeft een hoge lob. Pedregosa is nu in balbezit. Pedregosa haalt uit met een fantastische trap. Śmiech kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Casagrande rent richting de bal. Casagrande schiet op doel. Śmiech verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Łopatowicz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pedregosa krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Trică geeft de bal voor. Pyrka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyrka met een sublieme pass. Violeiro is nu in balbezit. Violeiro draait met de bal, schiet en ... Rattata probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Łopatowicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tobí rent richting de bal. Tobí geeft een hoge lob. Pedregosa maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Providência - Club Oriental Futbol y Amistad 0:2

14e minuut.
Rabanete is nu in balbezit. Rabanete met een sublieme pass. Daar is Łopatowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łopatowicz geeft een lange en hoge pass. Casagrande krijgt zijn hoofd ertegen. Śmiech probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Rabanete probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Łopatowicz de bal. Łopatowicz geeft een lange en hoge pass. Casagrande krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Łopatowicz geeft de bal voor. Salvalalio kopt de bal weg. Arriaga kan de bal niet met de borst controleren. Casagrande is nu in balbezit. Potouridis onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Providência - Club Oriental Futbol y Amistad 0:3

23e minuut.
Rabanete passt de bal zonder na te denken. Maćkowiak is nu in balbezit. Tobí verovert de bal door een tackle van achteren. Tobí geeft de bal voor. Casagrande krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Łopatowicz geeft een hoge lob. Arriaga controleert de bal met de borst. Casagrande bereikt de bal nog maar net als eerste. Casagrande schiet op doel. Potouridis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

26e minuut.
Śmiech probeert naar een medespeler te passen. Rabanete kopt de bal weg. Pedregosa is nu in balbezit. Pedregosa haalt uit met een fantastische trap. Salvalalio probeert de bal aan de voet te houden. Śmiech bokst de bal weg. Casagrande rent richting de bal. Potouridis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Casagrande raakt geblesseerd tijdens het duel. Casagrande legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Śmiech werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Providência - Club Oriental Futbol y Amistad 0:4

27e minuut.
Catatau met een sublieme pass. Violeiro heeft problemen om de bal te vangen. Casagrande bereikt de bal nog maar net als eerste. Casagrande schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Rabanete onderschept slim de pass. Rabanete met een sublieme pass. Łopatowicz rent richting de bal. Łopatowicz geeft een hoge lob. Casagrande krijgt zijn hoofd ertegen. Śmiech bokst de bal weg. Pedregosa is nu in balbezit. Pedregosa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Providência - Club Oriental Futbol y Amistad 0:5

38e minuut.
Casagrande raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Moreira komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Providência 71%, Club Oriental Futbol y Amistad 29%.
Providência - Club Oriental Futbol y Amistad 0:5

46e minuut.
Simplício komt het veld opgelopen. Simões komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Inworp. Galhardo komt het veld opgelopen. Capetinha komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Rabanete rent richting de bal. Rabanete passt de bal zonder na te denken. Daar is Gîrbaciu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galhardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Galhardo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Arriaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobí verovert de bal door een tackle van achteren. Tobí speelt de bal door. Pedregosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedregosa schiet op doel. Śmiech verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Daar is Arriaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tobí is nu in balbezit. Tobí probeert naar een medespeler te passen. Galhardo is nu in balbezit. Galhardo draait met de bal, schiet en ... Śmiech bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Providência - Club Oriental Futbol y Amistad 0:6

84e minuut.
Gîrbaciu probeert naar een medespeler te passen. Tobí heeft problemen om de bal te vangen. Tobí passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Galhardo de bal. Galhardo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Ibenfeldt verovert de bal door een tackle van achteren. Ibenfeldt geeft een hoge lob. Pyrka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyrka geeft de bal voor. Klungelig pakt Avelar de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Providência 62%, Club Oriental Futbol y Amistad 38%.
Providência - Club Oriental Futbol y Amistad 0:6