Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IRAJÁ ESPORTE CLUBE Pontal F.C.
&&& Tactiek Série C II
44% Balbezit 56%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
51.3 gemiddelde waardering 56
zeer goed Schieten uitstekend
solide Passen uitstekend
solide Verdedigen goed


3e minuut.
Culpi heeft problemen om de bal te vangen. Culpi geeft een hoge lob. Daar is Quinque, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barszcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Barszcz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
IRAJÁ ESPORTE CLUBE - Pontal F.C. 0:1

9e minuut.
Escalante geeft een lange en hoge pass. Daar is Kaham, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barszcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Barszcz schiet op doel. Malka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
IRAJÁ ESPORTE CLUBE - Pontal F.C. 0:2

11e minuut.
Van Gijseghem onderschept slim de pass. Van Gijseghem speelt de bal door. Bochowicz rent richting de bal. Bochowicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Bochowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Bochowicz speelt de bal door. Barszcz is nu in balbezit. Barszcz draait met de bal, schiet en ... Malka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
IRAJÁ ESPORTE CLUBE - Pontal F.C. 0:3

17e minuut.
Chłodek geeft de bal voor. Theiller heeft problemen om de bal te vangen. Larkin is nu in balbezit. Larkin draait met de bal, schiet en ... Fedák maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IRAJÁ ESPORTE CLUBE - Pontal F.C. 1:3

19e minuut.
Trümpler met een snelle inworp. Chłodek geeft een hoge lob. Larkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Larkin haalt uit met een fantastische trap. Zambuesa probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Klungelig pakt Culpi de bal. Culpi speelt de bal door. Barszcz rent richting de bal. Barszcz haalt uit met een fantastische trap. Malka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IRAJÁ ESPORTE CLUBE - Pontal F.C. 1:4

22e minuut.
Chłodek heeft problemen om de bal te vangen. Larkin rent richting de bal. Larkin passt de bal zonder na te denken. Escalante rent richting de bal. Escalante geeft een hoge lob. Malka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bochowicz is nu in balbezit. Bochowicz schiet op doel. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Bochowicz rent richting de bal. Bochowicz passt de bal zonder na te denken. Barszcz rent richting de bal. Barszcz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
IRAJÁ ESPORTE CLUBE - Pontal F.C. 1:5

32e minuut.
Bochowicz met een sublieme pass. Escalante rent richting de bal. Escalante geeft een lange en hoge pass. Barszcz maakt een snoekduik en kopt de bal. Malka werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Barszcz is nu in balbezit. Barszcz schiet op doel. Malka bokst de bal weg.

35e minuut.
Quinque passt de bal in één keer door. Brinkman is nu in balbezit. Escalante bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalante draait met de bal, schiet en ... Paal!

37e minuut.
Nadide geeft een lange en hoge pass. Bochowicz springt en kopt de bal. Barszcz is nu in balbezit. Barszcz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
IRAJÁ ESPORTE CLUBE - Pontal F.C. 1:6

41e minuut.
Culpi is nu in balbezit. Culpi speelt de bal door. Barszcz rent richting de bal. Barszcz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
IRAJÁ ESPORTE CLUBE - Pontal F.C. 1:7

44e minuut.
Escalante probeert naar een medespeler te passen. Bochowicz rent richting de bal. Bochowicz passt de bal zonder na te denken. Barszcz is nu in balbezit. Barszcz draait met de bal, schiet en ... Malka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IRAJÁ ESPORTE CLUBE 55%, Pontal F.C. 45%.
IRAJÁ ESPORTE CLUBE - Pontal F.C. 1:7

49e minuut.
Chłodek passt de bal zonder na te denken. Grønlund heeft problemen om de bal te vangen. Grønlund passt de bal met de wreef. Trümpler rent richting de bal. Trümpler draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Doeltrap. Bekaert komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Nadide bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalante rent richting de bal. Escalante geeft een lange en hoge pass. Barszcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Barszcz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
IRAJÁ ESPORTE CLUBE - Pontal F.C. 1:8

54e minuut.
Barszcz met een sublieme pass. Bochowicz rent richting de bal. Quinque legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Quinque krijgt een gele kaart. Bochowicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Barszcz neemt de penalty, wat een uithaal! Malka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
IRAJÁ ESPORTE CLUBE - Pontal F.C. 1:9

56e minuut.
Grønlund passt de bal zonder na te denken. Chłodek bereikt de bal nog maar net als eerste. Basarab begaat een overtreding. Basarab krijgt een gele kaart. Chłodek raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Chłodek neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Fedák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Nadide is nu in balbezit. Nadide passt de bal zonder na te denken. Barszcz rent richting de bal. Barszcz draait met de bal, schiet en ... Malka probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Inworp. Dziekanowski komt het veld opgelopen. Escalante met de inworp. Nadide geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Niemancewicz onderschept slim de pass. Niemancewicz passt de bal met de wreef. Escalante speelt de bal door. Barszcz rent richting de bal. Barszcz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sertkan komt het veld opgelopen.

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Malka trapt de bal weg. Dziekanowski kopt de bal weg. Barszcz rent richting de bal. Barszcz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Inworp. Woźny komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IRAJÁ ESPORTE CLUBE 46%, Pontal F.C. 54%.
IRAJÁ ESPORTE CLUBE - Pontal F.C. 1:9