Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Runners_FC SOUZACRUZ FC
Counter atk Tactiek 532 filcad
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
49.5 gemiddelde waardering 43.9
excellent Schieten solid
solid Passen average
good Verdedigen solid


2e minuut.
Zili geeft een lange en hoge pass. Nowacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zili rent richting de bal. Bucerzan is nu in balbezit. Bucerzan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Zili rent richting de bal. Rapisarda verovert de bal door een tackle van achteren. Tibúrcio is nu in balbezit. Zili bereikt de bal nog maar net als eerste. Zili schiet op doel. Manolić bokst de bal weg.

16e minuut.
Mencik is nu in balbezit. Mencik passt de bal zonder na te denken. Zili rent richting de bal. Zili geeft de bal voor. Bucerzan maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Runners_FC - SOUZACRUZ FC 1:0

21e minuut.
Aðalsteinnsson is nu in balbezit. Aðalsteinnsson passt de bal zonder na te denken. Dutra rent richting de bal. Ponteiro onderschept slim de pass. Ponteiro geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Tibúrcio bereikt de bal nog maar net als eerste. Zili bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Patilha. Zili is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Montoreano neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Vásquez passt de bal met de wreef. Aðalsteinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Aðalsteinnsson speelt de bal door. Demli rent richting de bal. Demli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Nowacki rent richting de bal. Nowacki passt de bal zonder na te denken. Demli bereikt de bal nog maar net als eerste. Demli schiet op doel. Matković werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Runners_FC - SOUZACRUZ FC 1:1

34e minuut.
Tibúrcio geeft de bal voor. Inworp. Mencik met een snelle inworp. Zili geeft een lange en hoge pass. Bucerzan springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Rapisarda geeft een lange en hoge pass. Świerczewski kopt de bal weg. Végváry geeft een lange en hoge pass. Zili rent richting de bal. Zili draait met de bal, schiet en ... Manolić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Runners_FC 51%, SOUZACRUZ FC 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Runners_FC - SOUZACRUZ FC 1:1

62e minuut.
Vásquez onderschept slim de pass. Vásquez geeft de bal voor. Carou kopt de bal weg. Daar is Rapisarda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zili geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Mencik is nu in balbezit. Mencik passt de bal in één keer door. Zili rent richting de bal. Zili draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

65e minuut.
Patilha probeert naar een medespeler te passen. Aðalsteinnsson is nu in balbezit. Aðalsteinnsson passt de bal in één keer door. Sanches bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanches haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Nowacki kopt de bal weg. Demli is nu in balbezit. Montoreano legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Montoreano krijgt een gele kaart. Demli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Aðalsteinnsson neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Tibúrcio probeert de bal aan de voet te houden. Garjelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Garjelea passt de bal in één keer door. Demli bereikt de bal nog maar net als eerste. Demli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Carou controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Rapisarda maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Montoreano geeft een hoge lob. Mencik rent richting de bal. Mencik haalt uit met een fantastische trap. Manolić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mencik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mencik draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Garjelea geeft een lange en hoge pass. Świerczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Demli onderschept slim de pass. Demli schiet op doel. Matković probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Runners_FC - SOUZACRUZ FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Runners_FC 50%, SOUZACRUZ FC 50%.
Runners_FC - SOUZACRUZ FC 1:2