Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fugitivos FC Buenoia FC
top1 Tactiek DLD4 P2
42% Balbezit 58%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 47
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
37.2 gemiddelde waardering 53.3
adequate Schieten very good
average Passen solid
solid Verdedigen good


2e minuut.
Daar is Masier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garner bereikt de bal nog maar net als eerste. Garner passt de bal in één keer door. Zambrotta rent richting de bal. Zambrotta haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pepino is nu in balbezit. Pepino schiet op doel. Ćorović bokst de bal weg.

10e minuut.
Zambrotta speelt de bal door. Ribas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribas passt de bal zonder na te denken. Pepino is nu in balbezit. Pepino haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fugitivos FC - Buenoia FC 0:1

10e minuut.
Zambrotta verovert de bal door een tackle van achteren. Zajac onderschept slim de pass. Pepino rent richting de bal. Pepino haalt uit met een fantastische trap. Ćorović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fugitivos FC - Buenoia FC 0:2

13e minuut.
Guerra met een sublieme pass. Daar is Zambrotta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zambrotta passt de bal in één keer door. Salgado probeert naar een medespeler te passen. Pepino rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Dvornic kopt de bal weg. Daar is Militaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garner speelt de bal door. Zambrotta rent richting de bal. Zambrotta haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Westad probeert naar een medespeler te passen. Garner speelt de bal door. Salgado probeert naar een medespeler te passen. Zambrotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrotta draait met de bal, schiet en ... Ćorović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Ribas rent richting de bal. Pepino is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Zálešňák ... Strafschop! Pepino is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Zambrotta neemt zijn aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zambrotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrotta haalt uit met een fantastische trap. Ćorović bokst de bal weg. Calle is nu in balbezit. Calle geeft de bal voor. Guerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerra geeft een hoge lob. Pepino krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Klungelig pakt Masier de bal. Ribas rent richting de bal. Ribas passt de bal in één keer door. Daar is Pepino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pepino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ćorović met een harde bal richting middenveld. Ribas kopt de bal weg. Pepino heeft problemen om de bal te vangen. Pepino schiet op doel. Ćorović bokst de bal weg. Westad rent richting de bal. Zambrotta verovert de bal door een tackle van achteren. Zambrotta draait met de bal, schiet en ... Paal!

34e minuut.
Dvornic heeft problemen om de bal te vangen. Garner geeft een hoge lob. Pepino kopt de bal weg. Pepino is nu in balbezit. Pepino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Guerra speelt de bal door. Ribas speelt de bal door. Pepino is nu in balbezit. Ribas is nu in balbezit. Ribas geeft een lange en hoge pass. Ćorović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Daškić heeft problemen om de bal te vangen. Guerra is nu in balbezit. Garner rent richting de bal. Garner geeft de bal voor. Pepino maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fugitivos FC 84%, Buenoia FC 16%.
Fugitivos FC - Buenoia FC 0:2

48e minuut.
Melo Rêgo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Helvei zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Masier bereikt de bal nog maar net als eerste. Masier geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Zajac geeft een hoge lob. Guerra geeft een lange en hoge pass. Zambrotta kopt de bal weg. Pepino is nu in balbezit. Pepino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Zálešňák is nu in balbezit. Zálešňák geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ribas met een snelle inworp. Salgado geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Daškić heeft problemen om de bal te vangen. Salgado rent richting de bal. Salgado passt de bal met de wreef. Pepino is nu in balbezit. Pepino draait met de bal, schiet en ... Ćorović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zambrotta heeft problemen om de bal te vangen. Zambrotta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fugitivos FC - Buenoia FC 0:3

59e minuut.
Militaru speelt de bal door. Klungelig pakt Dvornic de bal. Zambrotta rent richting de bal. Zambrotta schiet op doel. Ćorović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fugitivos FC - Buenoia FC 0:4

61e minuut.
Masier bereikt de bal nog maar net als eerste. Masier passt de bal zonder na te denken. Zajac heeft problemen om de bal te vangen. Zambrotta onderschept slim de pass. Zambrotta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Dvornic bereikt de bal nog maar net als eerste. Militaru rent richting de bal. Melo Rêgo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Melo Rêgo krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Salgado probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zambrotta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Westad tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Westad krijgt een gele kaart. Zambrotta is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ribas neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Pepino heeft problemen om de bal te vangen. Pepino passt de bal zonder na te denken. Zambrotta is nu in balbezit. Zambrotta draait met de bal, schiet en ... Ćorović werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Calle onderschept slim de pass. Garner speelt de bal door. Salgado speelt de bal door. Zambrotta is nu in balbezit. Zambrotta draait met de bal, schiet en ... Ćorović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Guerra onderschept slim de pass. Guerra passt de bal zonder na te denken. Ribas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribas geeft een lange en hoge pass. Zambrotta maakt een snoekduik en kopt de bal. Ćorović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Zambrotta passt de bal zonder na te denken. Ribas rent richting de bal. Ribas passt de bal in één keer door. Pepino rent richting de bal. Pepino schiet op doel. Ćorović bokst de bal weg.

78e minuut.
Salgado geeft een hoge lob. Daar is Pepino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pepino draait met de bal, schiet en ... Zambrotta probeert de bal met de borst te controleren. Zambrotta haalt uit met een fantastische trap. Ćorović bokst de bal weg.

79e minuut.
Pepino haalt uit met een fantastische trap. Ćorović probeert naar een medespeler te passen. Ribas kopt de bal weg. Pepino rent richting de bal. Pepino geeft de bal voor. Ćorović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Guerra speelt de bal door. Pepino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pepino passt de bal met de wreef. Zambrotta rent richting de bal. Zambrotta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Guerra passt de bal met de wreef. Nem geeft een hoge lob. Pepino is nu in balbezit. Pepino draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Sandecki heeft problemen om de bal te vangen. Sandecki passt de bal zonder na te denken. Garner probeert naar een medespeler te passen. Zambrotta rent richting de bal. Zambrotta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Pantaneiro trapt de bal weg. Salgado kopt de bal weg. Zambrotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrotta schiet op doel. Ćorović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fugitivos FC - Buenoia FC 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fugitivos FC 78%, Buenoia FC 22%.
Fugitivos FC - Buenoia FC 0:5