Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BotafogoBelo Real Calibur F.C.
Attack Tactiek 4-1-3-2 ICI
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
2 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
46.9 gemiddelde waardering 53.9
solide Schieten zeer goed
goed Passen solide
uitstekend Verdedigen solide


17e minuut.
Sadowski onderschept slim de pass. Sadowski geeft een lange en hoge pass. Primera kopt de bal weg. Wrzałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrzałka schiet op doel. Flausino bokst de bal weg.

19e minuut.
Trzaskalik bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzaskalik met een sublieme pass. Wrzałka is nu in balbezit. Primera bereikt de bal nog maar net als eerste. Primera schiet op doel. Flausino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BotafogoBelo - Real Calibur F.C. 0:1

21e minuut.
Primera probeert de bal met de borst te controleren. Akata rent richting de bal. Primera onderschept slim de pass. Primera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BotafogoBelo - Real Calibur F.C. 0:2

27e minuut.
Ostroga is nu in balbezit. Takátsy onderschept slim de pass. Takátsy geeft een lange en hoge pass. Wrzałka is nu in balbezit. Wrzałka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Boerebach met de inworp. Trzaskalik geeft een hoge lob. Wrzałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrzałka haalt uit met een fantastische trap. Flausino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BotafogoBelo - Real Calibur F.C. 0:3

32e minuut.
Księżyc verovert de bal door een tackle van achteren. Księżyc passt de bal met de wreef. Primera is nu in balbezit. Primera haalt uit met een fantastische trap. Flausino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BotafogoBelo - Real Calibur F.C. 0:4

43e minuut.
Blokker probeert naar een medespeler te passen. Länsimäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Boerebach is nu in balbezit. Länsimäki onderschept slim de pass. Länsimäki draait met de bal, schiet en ... Velcu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BotafogoBelo 63%, Real Calibur F.C. 37%.
BotafogoBelo - Real Calibur F.C. 0:4

51e minuut.
Inworp. Sadowski met de inworp. Wrzałka is nu in balbezit. Wrzałka haalt uit met een fantastische trap. Flausino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BotafogoBelo - Real Calibur F.C. 0:5

65e minuut.
Macar geeft een lange en hoge pass. Primera kopt de bal weg. Wrzałka is nu in balbezit. Wrzałka draait met de bal, schiet en ... Flausino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BotafogoBelo - Real Calibur F.C. 0:6

84e minuut.
Takátsy speelt de bal door. Księżyc is nu in balbezit. Księżyc probeert naar een medespeler te passen. Primera rent richting de bal. Primera haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Wałdoch is nu in balbezit. Trzaskalik begaat een overtreding. Wałdoch is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Akata zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rodríguez Antequera heeft problemen om de bal te vangen. Karaj is nu in balbezit. Karaj haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Velcu trapt de bal weg. Sadowski kopt de bal weg. Akata bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrzałka verovert de bal door een tackle van achteren. Wrzałka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Akata bereikt de bal nog maar net als eerste. Księżyc onderschept slim de pass. Księżyc geeft een hoge lob. Sadowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BotafogoBelo 61%, Real Calibur F.C. 39%.
BotafogoBelo - Real Calibur F.C. 0:6