Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dolce SA Gladintos F. C.
01 Tactiek alas
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
42.5 gemiddelde waardering 41.6
solide Schieten goed
redelijk Passen matig
goed Verdedigen solide


6e minuut.
Celino geeft een hoge lob. Bolles kopt de bal weg. Klungelig pakt D`Ambruosi de bal. Bogos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogos schiet op doel. Dráb probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Dolce SA - Gladintos F. C. 1:0

31e minuut.
Maddison is nu in balbezit. Groszek is nu in balbezit. Maddison rent richting de bal. Groszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Groszek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
D`Ambruosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lubanski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. D`Ambruosi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. D`Ambruosi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rapavý probeert de bal met de borst te controleren. Maddison rent richting de bal. Maddison draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Brandt kopt de bal weg. Maddison bereikt de bal nog maar net als eerste. Maddison passt de bal in één keer door. Groszek rent richting de bal. Groszek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dolce SA 62%, Gladintos F. C. 38%.
Dolce SA - Gladintos F. C. 1:0

50e minuut.
Çiftçioğlu geeft een hoge lob. Mellups bereikt de bal nog maar net als eerste. Mellups passt de bal zonder na te denken. Groszek rent richting de bal. Groszek haalt uit met een fantastische trap. Tylak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Groszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Groszek draait met de bal, schiet en ... Tylak maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Inworp. Roriz met de inworp. Mellups bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogos verovert de bal door een tackle van achteren. Bogos schiet op doel. Dráb probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Dolce SA - Gladintos F. C. 2:0

81e minuut.
Rowley passt de bal met de wreef. Kocharyan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gäumann. Kocharyan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. D`Ambruosi neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dolce SA 56%, Gladintos F. C. 44%.
Dolce SA - Gladintos F. C. 2:0