Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fluminense-PET Demolidor de campeões
Cuia Tactiek DC-ONLINE
51% Balbezit 49%
8% Spel op eigen helft 92%
42 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
43.4 gemiddelde waardering 44.6
excellent Schieten good
average Passen good
adequate Verdedigen good


7e minuut.
Chmielniak met de inworp. Cox met een sublieme pass. Gárdos rent richting de bal. Gárdos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fluminense-PET - Demolidor de campeões 1:0

8e minuut.
Tchuco passt de bal met de wreef. Rosado probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Miodziek speelt de bal door. Klungelig pakt Pedroso de bal. Pedroso schiet op doel. Burlacu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cox bereikt de bal nog maar net als eerste. Cox draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fluminense-PET - Demolidor de campeões 2:0

11e minuut.
Pedroso schiet op doel. Burlacu met een sublieme pass. Veenstra kopt de bal weg. Pedroso bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedroso draait met de bal, schiet en ... Burlacu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Cox bereikt de bal nog maar net als eerste. Cox met een sublieme pass. Pedroso bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedroso schiet op doel. Burlacu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fluminense-PET - Demolidor de campeões 3:0

15e minuut.
Rybár bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybár speelt de bal door. Gárdos probeert naar een medespeler te passen. Pedroso rent richting de bal. Pedroso schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gárdos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gárdos draait met de bal, schiet en ... Burlacu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fluminense-PET - Demolidor de campeões 4:0

19e minuut.
Mangueira verovert de bal door een tackle van achteren. Mangueira geeft de bal voor. Pedroso kopt de bal weg. Cox heeft problemen om de bal te vangen. Cox draait met de bal, schiet en ... Burlacu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cox is nu in balbezit. Cox schiet op doel. Burlacu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Daar is Rybár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gárdos rent richting de bal. Gárdos passt de bal met de wreef. Daar is Pedroso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pedroso haalt uit met een fantastische trap. Burlacu bokst de bal weg. Cox rent richting de bal. Cox draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fluminense-PET - Demolidor de campeões 5:0

24e minuut.
Tchuco rent richting de bal. Tchuco geeft een lange en hoge pass. Mangueira kopt de bal weg. Pedroso bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedroso schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Rybár met een sublieme pass. Veenstra rent richting de bal. Veenstra speelt de bal door. Gárdos is nu in balbezit. Gárdos haalt uit met een fantastische trap. Burlacu bokst de bal weg. Pedroso heeft problemen om de bal te vangen. Pedroso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fluminense-PET - Demolidor de campeões 6:0

31e minuut.
Chmielniak met de inworp. Klungelig pakt Cox de bal. Smaele rent richting de bal. Cox onderschept slim de pass. Cox geeft een hoge lob. Burlacu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pedroso rent richting de bal. Pedroso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fluminense-PET - Demolidor de campeões 7:0

32e minuut.
Gárdos is nu in balbezit. Gárdos passt de bal in één keer door. Pedroso is nu in balbezit. Pedroso haalt uit met een fantastische trap. Burlacu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fluminense-PET - Demolidor de campeões 8:0

36e minuut.
Veenstra bereikt de bal nog maar net als eerste. Veenstra passt de bal zonder na te denken. Mangueira met een sublieme pass. Cox bereikt de bal nog maar net als eerste. Cox draait met de bal, schiet en ... Burlacu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pedroso bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedroso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fluminense-PET - Demolidor de campeões 9:0

40e minuut.
Socha onderschept slim de pass. Mangueira verovert de bal door een tackle van achteren. Rybár is nu in balbezit. Cox bereikt de bal nog maar net als eerste. Cox draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Chmielniak probeert naar een medespeler te passen. Gagl bereikt de bal nog maar net als eerste. Gagl geeft een hoge lob. Gárdos is nu in balbezit. Gárdos haalt uit met een fantastische trap. Burlacu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Daar is Gárdos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gárdos met een sublieme pass. Pedroso bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedroso draait met de bal, schiet en ... Burlacu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fluminense-PET 5%, Demolidor de campeões 95%.
Fluminense-PET - Demolidor de campeões 9:0

46e minuut.
Socha speelt de bal door. Inworp. Veenstra met de inworp. Gárdos rent richting de bal. Rybár geeft een lange en hoge pass. Burlacu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pedroso krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fluminense-PET - Demolidor de campeões 10:0

48e minuut.
Klungelig pakt Cox de bal. Cox passt de bal met de wreef. Pedroso is nu in balbezit. Pedroso draait met de bal, schiet en ... Burlacu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fluminense-PET - Demolidor de campeões 11:0

49e minuut.
Gárdos controleert de bal met de borst. Gárdos probeert naar een medespeler te passen. Pedroso is nu in balbezit. Pedroso haalt uit met een fantastische trap. Burlacu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fluminense-PET - Demolidor de campeões 12:0

52e minuut.
Eskelinen probeert naar een medespeler te passen. Veenstra probeert naar een medespeler te passen. Burlacu met een sublieme pass. Ceará probeert de bal met de borst te controleren. Ceará haalt uit met een fantastische trap. Prazeres verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Daar is Gagl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gagl passt de bal met de wreef. Mangueira probeert naar een medespeler te passen. Rybár rent richting de bal. Rybár schiet op doel. Burlacu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pedroso rent richting de bal. Pedroso draait met de bal, schiet en ... Burlacu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Burlacu probeert naar een medespeler te passen. Mangueira kopt de bal weg. Pedroso bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedroso schiet op doel. Burlacu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fluminense-PET - Demolidor de campeões 13:0

65e minuut.
Praxedes geeft een hoge lob. Eskelinen heeft problemen om de bal te vangen. Eskelinen met een sublieme pass. Pedroso bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedroso haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Mangueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Veenstra bereikt de bal nog maar net als eerste. Veenstra speelt de bal door. Daar is Pedroso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pedroso haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Cox bereikt de bal nog maar net als eerste. Cox met een sublieme pass. Pedroso is nu in balbezit. Pedroso haalt uit met een fantastische trap. Burlacu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fluminense-PET - Demolidor de campeões 14:0

79e minuut.
Rybár heeft problemen om de bal te vangen. Rybár speelt de bal door. Cox bereikt de bal nog maar net als eerste. Cox haalt uit met een fantastische trap. Burlacu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fluminense-PET - Demolidor de campeões 15:0

81e minuut.
Tchuco geeft een lange en hoge pass. Chmielniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielniak passt de bal in één keer door. Pedroso rent richting de bal. Pedroso draait met de bal, schiet en ... Burlacu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gárdos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gárdos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fluminense-PET - Demolidor de campeões 16:0

83e minuut.
Mangueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Veenstra bereikt de bal nog maar net als eerste. Veenstra passt de bal met de wreef. Gárdos rent richting de bal. Gárdos draait met de bal, schiet en ... Burlacu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gárdos is nu in balbezit. Gárdos schiet op doel. Burlacu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rossa trapt de bal weg van het doel. Laddach kopt de bal weg. Pedroso probeert de bal aan de voet te houden. Pedroso schiet op doel. Burlacu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gárdos is nu in balbezit. Gárdos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fluminense-PET - Demolidor de campeões 17:0

87e minuut.
Rybár speelt de bal door. Rossa met een sublieme pass. Veenstra kopt de bal weg. Pedroso is nu in balbezit. Pedroso haalt uit met een fantastische trap. Burlacu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fluminense-PET 11%, Demolidor de campeões 89%.
Fluminense-PET - Demolidor de campeões 17:0