Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kalil F.C Tenebroso
442 Tactiek Mais Mid
47% Balbezit 53%
67% Spel op eigen helft 33%
4 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.6 gemiddelde waardering 63.3
zeer goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitmuntend


25e minuut.
Patropi speelt de bal door. Barnett is nu in balbezit. Barnett passt de bal in één keer door. da Costa is nu in balbezit. da Costa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Hafke rent richting de bal. Schreurs onderschept slim de pass. Schreurs passt de bal zonder na te denken. Sjögren rent richting de bal. Sjögren geeft de bal voor. Menicocci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Vlad geeft een lange en hoge pass. Inworp. Barnett met een snelle inworp. Patropi geeft een hoge lob. da Costa maakt een snoekduik en kopt de bal. Menicocci kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Prohászka rent richting de bal. Prohászka passt de bal zonder na te denken. Pinceli speelt de bal door. Sjögren controleert de bal met de borst. Sjögren geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kalil F.C 67%, Tenebroso 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kalil F.C - Tenebroso 0:0

46e minuut.
Granja komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Barnett is nu in balbezit. Barnett met een sublieme pass. Odrobiński is nu in balbezit. da Costa onderschept slim de pass. da Costa schiet op doel. Menicocci bokst de bal weg.

51e minuut.
Zwartkruis geeft een hoge lob. Kłapacz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Celeban. Kłapacz wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

65e minuut.
Vlad geeft de bal voor. Kłapacz kopt de bal weg. Klungelig pakt Celeban de bal. Amolador bereikt de bal nog maar net als eerste. Amolador schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Szpręglewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szpręglewski geeft een hoge lob. Amolador bereikt de bal nog maar net als eerste. Amolador haalt uit met een fantastische trap. Khadam probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalil F.C - Tenebroso 1:0

74e minuut.
Granja rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Poutakidis. Granja raakt geblesseerd tijdens het duel. Almási komt het veld opgelopen. Hafke raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. de Ipanema komt het veld opgelopen. Zwartkruis met een snel genomen vrije trap. Daar is Dalong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amolador rent richting de bal. Amolador schiet op doel. Khadam kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Barnett bereikt de bal nog maar net als eerste. Barnett geeft de bal voor. Vlad heeft problemen om de bal te vangen. da Costa is nu in balbezit. da Costa schiet op doel. Menicocci verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

85e minuut.
de Ipanema passt de bal zonder na te denken. Daar is Szpręglewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sjögren rent richting de bal. da Costa is nu in balbezit. da Costa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kalil F.C 68%, Tenebroso 32%.
Kalil F.C - Tenebroso 1:0