Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pantanall Ms Comunistas
TOSHIBA Tactiek Kraft
44% Balbezit 56%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.7 gemiddelde waardering 50.5
matig Schieten formidabel
matig Passen solide
redelijk Verdedigen goed


10e minuut.
Çetin bereikt de bal nog maar net als eerste. Fisher maakt een afschuwelijke overtreding. Çetin raakt geblesseerd tijdens het duel. Amcaoğlu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Holnstein rent richting de bal. Holnstein draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pantanall Ms - Comunistas 0:1

11e minuut.
Holnstein is nu in balbezit. Klopfenstein rent richting de bal. Holnstein is nu in balbezit. Klopfenstein rent richting de bal. Klopfenstein haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Wcisło is nu in balbezit. Wcisło geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Budino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klopfenstein geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Amcaoğlu geeft een lange en hoge pass. Holnstein kopt de bal weg. Klungelig pakt Zouraris de bal. Çetin is nu in balbezit. Çetin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Holnstein is nu in balbezit. Budino bereikt de bal nog maar net als eerste. Budino passt de bal met de wreef. Çetin heeft problemen om de bal te vangen. Çetin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pantanall Ms - Comunistas 0:2

26e minuut.
bin Kiman rent richting de bal. Holnstein verovert de bal door een tackle van achteren. Holnstein geeft een lange en hoge pass. Daar is Çetin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çetin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Deberny met een sublieme pass. Holnstein is nu in balbezit. Klopfenstein rent richting de bal. Çetin rent richting de bal. Çetin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pantanall Ms 77%, Comunistas 23%.
Pantanall Ms - Comunistas 0:2

59e minuut.
Klopfenstein onderschept slim de pass. Klopfenstein geeft de bal voor. Amcaoğlu geeft een hoge lob. Çetin probeert de bal aan de voet te houden. Klopfenstein speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
Pantanall Ms - Comunistas 0:3

73e minuut.
Been probeert naar een medespeler te passen. Cria rent richting de bal. Cria passt de bal in één keer door. Amcaoğlu geeft een lange en hoge pass. bin Kiman is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Pantanall Ms - Comunistas 0:4

75e minuut.
Klopfenstein passt de bal zonder na te denken. Amcaoğlu is nu in balbezit. Amcaoğlu passt de bal zonder na te denken. Klopfenstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Klopfenstein draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Fisher geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Amcaoğlu met een snelle inworp. Cria geeft de bal voor. Çetin maakt een snoekduik en kopt de bal. Cyrzan bokst de bal weg.

77e minuut.
Cria speelt de bal door. Amcaoğlu probeert naar een medespeler te passen. Budino met een sublieme pass. Klopfenstein rent richting de bal. Klopfenstein schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Amcaoğlu kopt de bal weg. Zouraris bereikt de bal nog maar net als eerste. Çetin verovert de bal door een tackle van achteren. Klopfenstein rent richting de bal. Klopfenstein haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Zabala rent richting de bal. Zabala passt de bal in één keer door. Budino met een sublieme pass. Holnstein is nu in balbezit. Holnstein draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Klopfenstein kopt de bal weg. Daar is bin Kiman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Holnstein is nu in balbezit. Klopfenstein is nu in balbezit. Klopfenstein draait met de bal, schiet en ... Cyrzan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Klopfenstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Holnstein is nu in balbezit. Skoupý legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Skoupý krijgt een gele kaart. Holnstein raakt geblesseerd tijdens het duel. Çetin legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Pantanall Ms - Comunistas 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pantanall Ms 71%, Comunistas 29%.
Pantanall Ms - Comunistas 0:5