Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Petrópolis Sky Layser FC
X2 Tactiek Carna 2020
46% Balbezit 54%
85% Spel op eigen helft 15%
1 Doelpogingen 55
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.7 gemiddelde waardering 44.4
redelijk Schieten solide
goed Passen solide
zwak Verdedigen zwak


1e minuut.
De Laet kopt de bal weg. Senna rent richting de bal. Senna passt de bal zonder na te denken. Pitanga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitanga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Petrópolis - Sky Layser FC 0:1

3e minuut.
Dodik geeft een hoge lob. Venâncio probeert naar een medespeler te passen. Pitanga speelt de bal door. Senna bereikt de bal nog maar net als eerste. Senna schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ikonowicz met een sublieme pass. Francescatti kopt de bal weg. Pitanga is nu in balbezit. Pitanga schiet op doel. Ikonowicz bokst de bal weg.

6e minuut.
Pitanga rent richting de bal. Pitanga probeert naar een medespeler te passen. Senna rent richting de bal. Senna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Petrópolis - Sky Layser FC 0:2

9e minuut.
Cardozo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Senna met een sublieme pass. Pitanga is nu in balbezit. Pitanga schiet op doel. Ikonowicz bokst de bal weg. Pitanga rent richting de bal. Pitanga haalt uit met een fantastische trap. Ikonowicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Petrópolis - Sky Layser FC 0:3

11e minuut.
Senna met een sublieme pass. Lira rent richting de bal. Lira met een sublieme pass. Senna bereikt de bal nog maar net als eerste. Senna haalt uit met een fantastische trap. Ikonowicz bokst de bal weg. Klungelig pakt Dodik de bal. Senna bereikt de bal nog maar net als eerste. Senna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Petrópolis - Sky Layser FC 0:4

13e minuut.
Lira passt de bal met de wreef. De Laet speelt de bal door. Pitanga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitanga draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Ikonowicz met een harde bal richting middenveld. De Laet kopt de bal weg. Senna is nu in balbezit. Senna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Petrópolis - Sky Layser FC 0:5

18e minuut.
Ikonowicz met een sublieme pass. Daar is Cardozo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cardozo speelt de bal door. Klungelig pakt Pitanga de bal. Pitanga draait met de bal, schiet en ... Ikonowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Francescatti probeert naar een medespeler te passen. Lira is nu in balbezit. Senna rent richting de bal. Senna draait met de bal, schiet en ... Ikonowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Pitanga rent richting de bal. Pitanga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Petrópolis - Sky Layser FC 0:6

23e minuut.
Francescatti onderschept slim de pass. Francescatti geeft een hoge lob. Senna is nu in balbezit. Senna schiet op doel. Ikonowicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Lira rent richting de bal. Klungelig pakt Lira de bal. Lira met een sublieme pass. Pitanga rent richting de bal. Pitanga schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Petrópolis - Sky Layser FC 0:7

27e minuut.
Cardozo speelt de bal door. Pitanga heeft problemen om de bal te vangen. Pitanga probeert naar een medespeler te passen. Senna bereikt de bal nog maar net als eerste. Senna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Petrópolis - Sky Layser FC 0:8

28e minuut.
Dodik geeft een lange en hoge pass. De Laet bereikt de bal nog maar net als eerste. De Laet passt de bal met de wreef. Pitanga heeft problemen om de bal te vangen. Pitanga schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Senna bereikt de bal nog maar net als eerste. Senna draait met de bal, schiet en ... Ikonowicz bokst de bal weg.

31e minuut.
Lira bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. De Laet met de inworp. Senna bereikt de bal nog maar net als eerste. Senna draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Dodik probeert de bal met de borst te controleren. Senna verovert de bal door een tackle van achteren. Senna probeert naar een medespeler te passen. Pitanga rent richting de bal. Pitanga haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pitanga rent richting de bal. Pitanga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Petrópolis - Sky Layser FC 0:9

34e minuut.
Cardozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Francescatti onderschept slim de pass. Canhão is nu in balbezit. Francescatti verovert de bal door een tackle van achteren. Francescatti haalt uit met een fantastische trap. Toukolahti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Pavanati geeft de bal voor. Pitanga is nu in balbezit. Pitanga probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Senna de bal. Senna haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Senna is nu in balbezit. Senna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Petrópolis - Sky Layser FC 0:10

38e minuut.
Dodik speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lira met een snelle inworp. Senna is nu in balbezit. Senna haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Senna is nu in balbezit. Senna speelt de bal door. Pitanga is nu in balbezit. Pitanga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Senna rent richting de bal. Senna passt de bal in één keer door. Pitanga rent richting de bal. Pitanga schiet op doel. Ikonowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Petrópolis 84%, Sky Layser FC 16%.
Petrópolis - Sky Layser FC 0:10

47e minuut.
Cardozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardozo passt de bal in één keer door. Pitanga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitanga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Venâncio is nu in balbezit. Venâncio geeft een lange en hoge pass. Senna bereikt de bal nog maar net als eerste. Senna draait met de bal, schiet en ... Ikonowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Venâncio bereikt de bal nog maar net als eerste. Venâncio probeert naar een medespeler te passen. Senna heeft problemen om de bal te vangen. Senna schiet op doel. Ikonowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Petrópolis - Sky Layser FC 0:11

51e minuut.
Barcău is nu in balbezit. Lira verovert de bal door een tackle van achteren. Lira geeft een lange en hoge pass. Pitanga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitanga speelt de bal door. Ikonowicz bokst de bal weg. Senna rent richting de bal. Senna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Petrópolis - Sky Layser FC 0:12

53e minuut.
Kałamarz rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lira met een snelle inworp. Senna bereikt de bal nog maar net als eerste. Senna draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Lira bereikt de bal nog maar net als eerste. Lira speelt de bal door. Pitanga is nu in balbezit. Pitanga draait met de bal, schiet en ... Ikonowicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Petrópolis - Sky Layser FC 0:13

57e minuut.
Daar is Lira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lira speelt de bal door. Pitanga is nu in balbezit. Pitanga schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Senna bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Petrópolis - Sky Layser FC 0:14

62e minuut.
Dodik bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardozo onderschept slim de pass. Cardozo speelt de bal door. Pitanga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitanga schiet op doel. Ikonowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pitanga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitanga schiet op doel. Ikonowicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Petrópolis - Sky Layser FC 0:15

67e minuut.
Lira rent richting de bal. Lira probeert naar een medespeler te passen. Pitanga is nu in balbezit. Pitanga haalt uit met een fantastische trap. Ikonowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Petrópolis - Sky Layser FC 0:16

68e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lira neemt de hoekschop. Daar is Pitanga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Senna is nu in balbezit. Senna draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
De Laet kopt de bal weg. Senna bereikt de bal nog maar net als eerste. Senna passt de bal zonder na te denken. Pitanga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitanga schiet op doel. Ikonowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dodik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pitanga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitanga draait met de bal, schiet en ... Ikonowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pitanga bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pitanga zal de hoekschop nemen. Lira is nu in balbezit. Lira draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Petrópolis - Sky Layser FC 0:17

71e minuut.
De Laet kopt de bal weg. Lira probeert de bal met de borst te controleren. Lira met een sublieme pass. Pitanga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitanga haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Lira rent richting de bal. Lira passt de bal in één keer door. Pitanga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitanga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Petrópolis - Sky Layser FC 0:18

78e minuut.
Francescatti speelt de bal door. Daar is Dodik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pitanga onderschept slim de pass. Pitanga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Petrópolis - Sky Layser FC 0:19

80e minuut.
Lira bereikt de bal nog maar net als eerste. Lira passt de bal in één keer door. Pitanga rent richting de bal. Pitanga schiet op doel. Ikonowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Petrópolis - Sky Layser FC 0:20

82e minuut.
Nes geeft de bal voor. Inworp. De Laet met een snelle inworp. Klungelig pakt Senna de bal. Senna schiet op doel. Ikonowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Canhão rent richting de bal. Canhão geeft de bal voor. Bellavista is nu in balbezit. Senna verovert de bal door een tackle van achteren. Senna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Petrópolis - Sky Layser FC 0:21

85e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Ikonowicz niet meer kan verder spelen. Montenegro komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Lira rent richting de bal. Lira passt de bal zonder na te denken. Senna probeert de bal met de borst te controleren. Senna schiet op doel. Montenegro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Petrópolis - Sky Layser FC 0:22

90e minuut.
Dodik heeft problemen om de bal te vangen. Cardozo probeert naar een medespeler te passen. Senna is nu in balbezit. Senna haalt uit met een fantastische trap. Montenegro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Petrópolis - Sky Layser FC 0:23

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Petrópolis 86%, Sky Layser FC 14%.
Petrópolis - Sky Layser FC 0:23