Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Uberaba Sport Club Zé do Rui F.C.
Colorado 4312 Tactiek SEM NOME
41% Balbezit 59%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
44.6 gemiddelde waardering 57.1
uitstekend Schieten uitstekend
redelijk Passen zeer goed
redelijk Verdedigen formidabel


2e minuut.
Franco geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Warakomski met een snelle inworp. Lema geeft een hoge lob. Secăreanu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Luxemburgo passt de bal zonder na te denken. Elčík is nu in balbezit. Elčík met een sublieme pass. Secăreanu is nu in balbezit. Secăreanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Uberaba Sport Club - Zé do Rui F.C. 0:1

7e minuut.
Lema met een sublieme pass. Pajariño bereikt de bal nog maar net als eerste. Stachyra onderschept slim de pass. Stachyra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Uberaba Sport Club - Zé do Rui F.C. 0:2

12e minuut.
Zamolo geeft een hoge lob. Inworp. Elčík zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lema bereikt de bal nog maar net als eerste. Lema schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Tianno met een harde bal richting middenveld. Çekil heeft problemen om de bal te vangen. Warakomski speelt de bal door. Stachyra rent richting de bal. Stachyra haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Tianno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Stachyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Stachyra passt de bal met de wreef. Elčík probeert naar een medespeler te passen. Secăreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Secăreanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Keibal geeft een lange en hoge pass. Secăreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Keibal legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Secăreanu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Secăreanu neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Tianno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Secăreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Secăreanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Uberaba Sport Club - Zé do Rui F.C. 0:3

22e minuut.
Inworp. Warakomski met de inworp. Lema bereikt de bal nog maar net als eerste. Lema geeft een hoge lob. Secăreanu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Fisher bereikt de bal nog maar net als eerste. Warakomski verovert de bal door een tackle van achteren. Warakomski met een sublieme pass. Stachyra is nu in balbezit. Stachyra haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Warakomski passt de bal zonder na te denken. Pajariño heeft problemen om de bal te vangen. Stachyra verovert de bal door een tackle van achteren. Stachyra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Çekil is nu in balbezit. Warakomski is nu in balbezit. Warakomski speelt de bal door. Stachyra rent richting de bal. Stachyra haalt uit met een fantastische trap. Tianno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Lema met een sublieme pass. Elčík probeert naar een medespeler te passen. Secăreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Secăreanu haalt uit met een fantastische trap. Tianno werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Uberaba Sport Club - Zé do Rui F.C. 0:4

37e minuut.
Warakomski bereikt de bal nog maar net als eerste. Warakomski passt de bal zonder na te denken. Stachyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Stachyra draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Franco de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Lema probeert naar een medespeler te passen. Warakomski heeft problemen om de bal te vangen. Warakomski met een sublieme pass. Stachyra rent richting de bal. Stachyra schiet op doel. Tianno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Baquedano geeft de bal voor. Elčík is nu in balbezit. Elčík geeft een lange en hoge pass. Stachyra heeft problemen om de bal te vangen. Stachyra schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uberaba Sport Club 64%, Zé do Rui F.C. 36%.
Uberaba Sport Club - Zé do Rui F.C. 0:4

46e minuut.
Mateiaş komt het veld opgelopen. Gintel komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Zamolo met een sublieme pass. Klungelig pakt Keibal de bal. Keibal geeft een lange en hoge pass. Soru rent richting de bal. Soru geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Gintel onderschept slim de pass. Gintel geeft de bal voor. Stachyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Stachyra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Uberaba Sport Club - Zé do Rui F.C. 0:5

55e minuut.
Stachyra kopt de bal weg. Secăreanu heeft problemen om de bal te vangen. Stachyra is nu in balbezit. Stachyra schiet op doel. Tianno maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Uberaba Sport Club - Zé do Rui F.C. 0:6

60e minuut.
Pajariño geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Stachyra de bal onder controle te krijgen. Stachyra geeft de bal voor. Secăreanu rent richting de bal. Secăreanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Zamolo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Elčík probeert naar een medespeler te passen. Stachyra is nu in balbezit. Stachyra draait met de bal, schiet en ... Tianno probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Uberaba Sport Club - Zé do Rui F.C. 0:7

66e minuut.
Gintel passt de bal in één keer door. Elčík heeft problemen om de bal te vangen. Elčík passt de bal met de wreef. Secăreanu is nu in balbezit. Secăreanu haalt uit met een fantastische trap. Tianno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

70e minuut.
Secăreanu verovert de bal door een tackle van achteren. Keibal begaat een overtreding. Secăreanu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Miniccio komt het veld opgelopen. Pliszka komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Fisher is nu in balbezit. Fisher passt de bal met de wreef. Mateiaş geeft een hoge lob. Stachyra rent richting de bal. Stachyra draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal. Pliszka is nu in balbezit. Pliszka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Uberaba Sport Club - Zé do Rui F.C. 0:8

76e minuut.
Inworp. Oppizi komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Mateiaş rent richting de bal. Mateiaş probeert naar een medespeler te passen. Oppizi met een sublieme pass. Pliszka rent richting de bal. Pliszka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Oppizi passt de bal zonder na te denken. Gintel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gintel geeft een lange en hoge pass. Pliszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pliszka schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Ionaş speelt de bal door. Klungelig pakt Oppizi de bal. Oppizi passt de bal zonder na te denken. Pliszka rent richting de bal. Pliszka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uberaba Sport Club 64%, Zé do Rui F.C. 36%.
Uberaba Sport Club - Zé do Rui F.C. 0:8