Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mogi Mirim EC Comercial
Sapão Tactiek duplicata
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
18 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 5
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
50.7 gemiddelde waardering 53.5
zeer goed Schieten solide
goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen goed


4e minuut.
Covoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Covoni passt de bal in één keer door. Sagres verovert de bal door een tackle van achteren. Alves Félix rent richting de bal. Alves Félix schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Beletti passt de bal in één keer door. Nonato verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ulloa zal de hoekschop nemen. Fulghesu maakt een snoekduik en kopt de bal. van Hofwegen bokst de bal weg.

11e minuut.
Marcenaro is nu in balbezit. Birro onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lähteenperä. Lähteenperä krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Lähteenperä passt de bal met de wreef. Medaglia rent richting de bal. Medaglia geeft een lange en hoge pass. Prusik heeft problemen om de bal te vangen. Marcenaro krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Lähteenperä rent richting de bal. Lähteenperä passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Marcenaro de bal. Marcenaro haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Beletti passt de bal met de wreef. Daar is Banciu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Banciu met een sublieme pass. Fulghesu is nu in balbezit. Fulghesu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Daar is Alves Félix, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marcenaro bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Birro. Birro krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Falagario geeft de bal voor. Banciu rent richting de bal. Banciu geeft een hoge lob. Daar is Ulloa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ulloa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mogi Mirim - EC Comercial 0:1

40e minuut.
Medaglia kopt de bal weg. Klungelig pakt Marcenaro de bal. Lähteenperä rent richting de bal. Lähteenperä haalt uit met een fantastische trap. Roriz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mogi Mirim - EC Comercial 1:1

43e minuut.
Schupfer geeft een hoge lob. Banciu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Covoni. Covoni krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mogi Mirim 40%, EC Comercial 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mogi Mirim - EC Comercial 1:1

53e minuut.
Schupfer is nu in balbezit. Schupfer passt de bal zonder na te denken. Boers met een sublieme pass. Daar is Marcenaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marcenaro haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Banciu probeert naar een medespeler te passen. Fulghesu rent richting de bal. Fulghesu geeft een lange en hoge pass. Boers bereikt de bal nog maar net als eerste. Boers haalt uit met een fantastische trap. van Hofwegen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

64e minuut.
Alves Félix bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulloa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alves Félix is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Schupfer met een snel genomen vrije trap. Marcenaro maakt een snoekduik en kopt de bal. Roriz bokst de bal weg.

69e minuut.
Banciu onderschept slim de pass. Banciu geeft de bal voor. Klungelig pakt Românaş de bal. Boers bereikt de bal nog maar net als eerste. Boers haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Covoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Banciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Banciu heeft problemen om de bal te vangen. Banciu geeft een lange en hoge pass. Fulghesu krijgt zijn hoofd ertegen. van Hofwegen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nonato geeft de bal voor. Alves Félix controleert de bal met de borst. Marcenaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcenaro schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Banciu rent richting de bal. Banciu passt de bal in één keer door. Boers rent richting de bal. Boers haalt uit met een fantastische trap. van Hofwegen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mogi Mirim - EC Comercial 1:2

84e minuut.
Lähteenperä passt de bal in één keer door. Marcenaro heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Covoni neemt de hoekschop. Marcenaro krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Roriz trapt de bal weg. Fulghesu kopt de bal weg. Boers is nu in balbezit. Boers schiet op doel. van Hofwegen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Noworyta onderschept slim de pass. Noworyta geeft een hoge lob. Falagario probeert de bal aan de voet te houden. Lähteenperä bereikt de bal nog maar net als eerste. Lähteenperä haalt uit met een fantastische trap. Roriz bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mogi Mirim 42%, EC Comercial 58%.
Mogi Mirim - EC Comercial 1:2