Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bahia.FC Los Comunas
Nino Tactiek 433 BALANÇO
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
36 gemiddelde waardering 45.7
redelijk Schieten zeer goed
goed Passen solide
goed Verdedigen goed


1e minuut.
McCarthy geeft een lange en hoge pass. Inworp. Vidal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Coelho speelt de bal door. Vidal geeft een lange en hoge pass. Sousa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fernández Trelles is nu in balbezit. Fernández Trelles schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Ratatá bereikt de bal nog maar net als eerste. Coelho verovert de bal door een tackle van achteren. Coelho geeft een lange en hoge pass. Ferrugem is nu in balbezit. Ferrugem schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bahia.FC - Los Comunas 0:1

5e minuut.
Vidal is nu in balbezit. Vidal passt de bal zonder na te denken. Cabral probeert naar een medespeler te passen. Ferrugem heeft problemen om de bal te vangen. Ferrugem haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bahia.FC - Los Comunas 0:2

8e minuut.
Korkea-aho speelt de bal door. Ratatá rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Coelho. Coelho krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Namazov rent richting de bal. Ferrugem verovert de bal door een tackle van achteren. Ferrugem passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Monteiro de bal. Monteiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bahia.FC - Los Comunas 0:3

10e minuut.
Klungelig pakt Stupf de bal. Abubakar bereikt de bal nog maar net als eerste. Monteiro onderschept slim de pass. Monteiro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bahia.FC - Los Comunas 0:4

15e minuut.
Ratatá probeert de bal aan de voet te houden. Monteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Namazov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Namazov krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Vidal kopt de bal weg. Ferrugem is nu in balbezit. Ferrugem passt de bal in één keer door. Fernández Trelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Trelles haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Cabral is nu in balbezit. Cabral passt de bal zonder na te denken. Mansur bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Trelles onderschept slim de pass. Fernández Trelles draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Cabral met een sublieme pass. Vidal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidal passt de bal in één keer door. Ferrugem heeft problemen om de bal te vangen. Ferrugem draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Ferrugem raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rampellotto komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Coelho bereikt de bal nog maar net als eerste. Coelho geeft een lange en hoge pass. Stupf is nu in balbezit. Rampellotto onderschept slim de pass. Rampellotto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Namazov rent richting de bal. Coelho verovert de bal door een tackle van achteren. Coelho met een sublieme pass. Klungelig pakt Monteiro de bal. Monteiro schiet op doel. Sousa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Doeltrap. Cosyn komt het veld opgelopen. Lombrea komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bahia.FC 60%, Los Comunas 40%.
Bahia.FC - Los Comunas 0:4

47e minuut.
Korkea-aho speelt de bal door. Abubakar is nu in balbezit. Abubakar geeft de bal voor. Ratatá bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratatá draait met de bal, schiet en ... Magalhães probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

48e minuut.
Daar is Abubakar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korkea-aho is nu in balbezit. Korkea-aho passt de bal met de wreef. Monteiro rent richting de bal. Monteiro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Dimák kopt de bal weg. Dumitrescu rent richting de bal. Dumitrescu passt de bal met de wreef. Dimák bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimák draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Fernández Trelles rent richting de bal. Lombrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Rampellotto onderschept slim de pass. Fernández Trelles is nu in balbezit. Fernández Trelles schiet op doel. Sousa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bahia.FC - Los Comunas 0:5

62e minuut.
Coelho passt de bal zonder na te denken. Cabral bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabral passt de bal in één keer door. Fernández Trelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Trelles schiet op doel. Sousa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Coelho kopt de bal weg. Fernández Trelles rent richting de bal. Kurtz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fernández Trelles is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Coelho wilt de vrije trap nemen. Sousa bokst de bal weg.

65e minuut.
Klungelig pakt Abubakar de bal. Rampellotto rent richting de bal. Lombrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Rampellotto onderschept slim de pass. Rampellotto draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vidal zal de hoekschop nemen. Rampellotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Rampellotto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Coelho geeft de bal voor. Kurtz kopt de bal weg. Dimák probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dumitrescu is nu in balbezit. Dumitrescu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Cabral geeft de bal voor. Monteiro kopt de bal weg. Lombrea heeft problemen om de bal te vangen. Rampellotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Rampellotto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bahia.FC 57%, Los Comunas 43%.
Bahia.FC - Los Comunas 0:5