Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hawaii Arizona United F.C.
442 Tactiek Zoro sola
31% Balbezit 69%
57% Spel op eigen helft 43%
2 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
32.3 gemiddelde waardering 54.8
matig Schieten formidabel
zwak Passen zeer goed
matig Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Preguinho heeft problemen om de bal te vangen. Fernández Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Suárez geeft de bal voor. Sopata is nu in balbezit. Sopata schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
González Menéndez passt de bal in één keer door. Sopata bereikt de bal nog maar net als eerste. Sopata passt de bal zonder na te denken. Fernández Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Suárez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Ponciano passt de bal in één keer door. González Menéndez bereikt de bal nog maar net als eerste. González Menéndez passt de bal met de wreef. Fernández Suárez rent richting de bal. Fernández Suárez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Klungelig pakt Rosalém de bal. Amorim rent richting de bal. Sopata tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sopata krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hawaii 62%, Arizona United F.C. 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hawaii - Arizona United F.C. 0:0

56e minuut.
Tosun geeft een hoge lob. Fernández Suárez rent richting de bal. Ponciano met een sublieme pass. González Menéndez is nu in balbezit. González Menéndez schiet op doel. Firmino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sopata rent richting de bal. Sopata schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hawaii - Arizona United F.C. 0:1

59e minuut.
Menezes met een sublieme pass. Alves bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargha probeert naar een medespeler te passen. Tosun heeft problemen om de bal te vangen. Alves rent richting de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Alves bereikt de bal nog maar net als eerste. Alves haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hawaii - Arizona United F.C. 1:1

63e minuut.
Inworp. Gümüşçü komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Sopata is nu in balbezit. Sopata met een sublieme pass. Rabeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Suárez onderschept slim de pass. Fernández Suárez haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Gümüşçü verovert de bal door een tackle van achteren. Gümüşçü geeft een lange en hoge pass. Preguinho controleert de bal met de borst. Fernández Suárez rent richting de bal. Fernández Suárez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Ponciano passt de bal zonder na te denken. Sopata is nu in balbezit. Dunga verovert de bal door een tackle van achteren. Gümüşçü onderschept slim de pass. Gümüşçü draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Doeltrap. Quluzadə komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Ponciano kopt de bal weg. Amorim rent richting de bal. Amorim passt de bal zonder na te denken. Fernández Suárez is nu in balbezit. Fernández Suárez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hawaii 56%, Arizona United F.C. 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hawaii - Arizona United F.C. 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

100e minuut.
Tosun passt de bal in één keer door. Ponciano is nu in balbezit. Ponciano probeert naar een medespeler te passen. Fernández Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Suárez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

101e minuut.
Gümüşçü heeft problemen om de bal te vangen. Gümüşçü met een sublieme pass. Dunga verovert de bal door een tackle van achteren. Sopata rent richting de bal. Sopata schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hawaii 39%, Arizona United F.C. 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hawaii - Arizona United F.C. 1:1

120e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Basse zal de hoekschop nemen. Dunga heeft problemen om de bal te vangen. Sopata is nu in balbezit. Sopata draait met de bal, schiet en ... Firmino maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Fernández Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Suárez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hawaii - Arizona United F.C. 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hawaii 57%, Arizona United F.C. 43%.
Hawaii - Arizona United F.C. 1:2